/Iasi/Veterinar

Veterinar Bun Iasi - Amfia Vet

Șoseaua Voinești 114, Miroslava 707305, România

Veterinar Bun Iasi - Amfia Vet
Veterinar
4.3
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GWJ+FX Miroslava, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Edith Pop
Edith Pop2 ani în urmă
Un cabinet super, cu medici excepționali și profesioniști. Au avut grijă extraordinară de cățelușa noastră (inclusiv cu verificări în afara programului) și nu avem de gând să mergem altundeva. Recomand fără nicio reținere!
Iulian Ganju
Iulian Ganju2 ani în urmă
O experienta total neplacuta si bizara ca pretentii financiare si abordare. Am intrat pentru prima data in acest cabinet cu un motanel ce avea o mica problema la un piciorus. Mi s-a spus din start un pret de 150 RON pentru ca am venit fara programare (nu mai era niciun client acolo) si inca 500 pentru anestezie totala "pentru ca motanul nu e castrat". Mu s-a facut o "reducere" de 50 RON si mi s-a cerut sa achit totul in avans. Am rezolvat la alt cabinet veterinar (Alfa San in Podul Ros) fara anestezie (era o rana minora evaluata pe loc dintr-o privire) si cu aproximativ 200 RON in care au intrat consultatie (tot fara programare), 2 injectii, medicamente si mancare pentru acasa (fara plata inainte ca la alte tipuri de servicii). Efectiv groaznic, inconfortabil, total inadecvat modul de abordare al "Veterinarului Bun".
Haras Claudiu
Haras Claudiu4 ani în urmă
Un loc deosebit unde animăluțele sunt tratate cu seriozitate și profesionalism, recomand cu încredere!!
Gabriel Zodieru
Gabriel Zodieru2 ani în urmă
Datorită domnului dr. Ioan Ancuta si domnului dr. Radu catelul meu Max, un bison maltez, care a suferit de prezeta unui parazit intestinal si gastrita s-a facut bine cu ajutorul profesionalismului si implicarii acestor medici.
Mulțumim!
Sebastian Zodieru
Sebastian Zodieru2 ani în urmă
Intr-adevar un loc in care animalutele sunt ingrijite asa cum trebuie, la preturi deloc mari, foarte accesibile, dar cu profesionalism si daruire din partea medicilor veterinari.
Relatia medic-pacient se creeaza imediat.
Ei chiar sunt #VeterinariBuni!
Carmen
Carmen2 ani în urmă
Pisica muscata de câine, cu zona pe șold necrozata, picior stâng spate paralizat. A fost cazata la clinica, tratata cu antibiotice, deja după 7 zile merge, este nesperat de bine. Începe laser-terapie tot la Amfia Vet, pt stimulare vase, nervi, în speranța că se poate salva piciorul. Mulțumim profesioniștilor!!!
Georgiana Stoica
Georgiana Stoica2 ani în urmă
Răspuns prompt, chiar înainte de ora deschiderii și o grija și o empatie deosebita pentru animăluțe si pentru aparținătorii aflați intr-o stare profunda de îngrijorare. Cu alte cuvinte servicii de calitate intr-un spațiu care îndeplinește condițiile maxime pentru îngrijirea unor animăluțe aflate in suferința. Referitor la costuri este cât se poate de decent. Mulțumim pentru grija si implicare
Andrei Livadaru
Andrei Livadaru2 ani în urmă
Am dus catelusa noastra la o consultatie si ni s-a recomandat sa o sterilizam. Desi am intrebat cat ar costa operatia la acel moment, cand ne-am dus sa o sterilizam ne-am trezit ca mai trebuie 100 de lei pentru anestezie.
Locații recomandate