/Ialomita/Veterinar

Cabinet Veterinar - Helpvet srl

Cabinet Veterinar - Helpvet srl
Veterinar
4.5
182 recenzii
8 comentarii
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Mihai
Mihai Mihai2 ani în urmă
Primire călduroasă, profesionalism.
Operația cățelușului a decurs foarte bine.
Mulțumim din suflet doamnei doctor Budisteanu.
Recomand.
Anamaria Vasile
Anamaria Vasile2 ani în urmă
Experienta mea nu a fost una foarte buna cu aceasta clinica.
Pro: curatenie, amabilitate, dotat cu aparatura specializata
Contra: par speriati de animale(mai ales doamna doctor), a trebuit sa tin eu pisica pentru ca nu au asistenta(ceea ce a fost destul de dificil pentru mine), pun diagnostice gresite(am constatat dupa ce am consultat alti veterinari), fac analize fara ca macar sa anunte sau sa intrebe inainte, preturi mari
Stefan Vasile
Stefan Vasile2 ani în urmă
Doi medici profesioniști și empatici!
Acum câțiva ani mi-au salvat de la moarte motanul care a fost otrăvit și părea că nu mai are nicio șansă.
De-a lungul anilor au avut grija de toate animalele pe care le-am avut.
Mulțumesc!
Andreea Bîrligea
Andreea Bîrligea2 ani în urmă
Medici extrem de bine pregatiti care iubesc animalele. Dupa mai multe experiente neplacute in diferite cabinete din Bucuresti, doamna Doctor Budisteanu a reusit sa salveze ochisorul motanului si acum este sanatos si jucaus. Recomand!
Roxana S
Roxana S2 ani în urmă
O echipă de oameni neprofesioniști care nu și iubesc meseria
O atitudine indieferentă fată de aniamale
Astfel de persoane nu merită sa profeseze in acest domeniu
Nu recomand !!!!!!!
Alina Buluta
Alina Buluta2 ani în urmă
Ofer o stea pentru atitudinea aroganta a doctorului. Am ajuns la cabinet pentru un consult mai amănunțit ( radiologie lăbuța ) cu un pisoi șchiopătând, pisoi mușcat de un alt motan vagabond. Mentionez ca in cabinet nu exista asistent veterinar care sa ajute medicul specialist pe parcursul consultului/investigatiei, ceea ce înseamnă ca propietarul animalului trebuie sa fie asistent. Animalele sunt imprevizibile și se sperie ușor intr un astfel de mediu, deci șansele ca ele sa fie agresive sunt mari. Pisoiul nu are antecedente medicale, este un motan blând și fricos, însă mi s a spus pe o atitudine nervoasa ca dacă nu sunt in stare sa mi tin motanul sa stea la consult, atunci sa aduc pe cineva mai bun, citez: “Doamna, dacă nu sunteți in stare sa l țineți, chemați pe altcineva, n am toată ziua la dispoziție!”
Bun, după administrarea unui tranchilizant am reușit sa depășim momentul, iar la final sa aflu ca am un motan prost crescut. Suferă de atenție și este prea alintat.
Doctorul te tratează zeflemist, are o atitudine indiferenta fata de problema pe care o are animăluțul tău și lucrează “din topor” (pisoiul a plâns la fiecare injecție administrata) nu prezintă deloc iubire și empatie pentru animale.
Ah, și da. Consultul a fost superficial, nu pipăit pentru a afla problema pe care o are, nu cântărit, nu temperatura luată, ca de..”doctorul” era grăbit, iar timpul e prețios.
Sa nu mai vorbim de preturi ( irelevante pentru cei ce vor sa și știe puiuții bine, însă importante pentru cei ce trebuie sa știe ca nu se merita sa calce in acest cabinet)!
Nu recomand deloc!
Mirela Bacalu
Mirela Bacalu2 ani în urmă
Respect pentru intreaga echipa medicala de la Clinica Help Vet Buzau ( dr. Budisteanu ) , pentru ajutorul acordat. Fara voi astazi, la nici 24 ore de la interventia chirurgicala nu am avut bucuria sa ne vedea catelusa lup bucuroasa si mancand , alaturi de puisorii ei ( mai ales ptr. Faptul ca anestezia nu a prins deoarece a fost vorba de o septicemie). Operatia a fost o reusita si suportata foarte bine. Acum este acasa, mananca si se bucura de viata. Mica, va multumeste din suflet pentru noua sansa la viata, iar noi va ne aplecam cu respect in fata dumneavostra .
Nu este prima oara cand ne ajutati ( imi aduc aminte in anul 1992, puiul meu de pekinez facuse parvoviroza, aveati deschis cabinetul langa liceul Economic. Fiecare era la inceput de drum, eu ca posesoare de catel si dumneavostra ca medici tineri, abia iesiti din bancile facultatii), si atunci a fost o reusita ! Datorita dvs. ne putem bucura in continuare de catelusa noastra. Multumim!!!
Daniela Cristea
Daniela Cristea2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica. Personalul foarte amabil si profesioniste. 🌹🌹🌹
Locații recomandate