/Hunedoara/Veterinar

Andivet

Calea Zarandului 79, Deva 330004, România

Andivet
Veterinar
4.1
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VW9C+RC Deva, România
+40 254 234 552
andivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ady Csapo
Ady Csapo2 ani în urmă
Ca si doctori am tot respectul dar personalul de la receptie lasa de dorit, intotdeauna au fost rautacioase. Am facut programare cu o zi innainte si cand am ajuns ziua respectiva la ora stabilita mi-au zis ca nu am nici o programare. Foarte ciudate, nu recomand, in schimb recomand pentru medici, sunt foarte de treaba.
CHIOREAN GEORGE
CHIOREAN GEORGE2 ani în urmă
Aseară pe la 20 30 am ajuns la.spital cu catelusa mea pug. Era molesita și o durea burta și dormise aproape toată ziua. Era trecut de ora22 când m-a primit un doctor (după ora 22 întra tarifele de noapte)asta este de înțeles pt ca mai erau oameni cu animalele lor de companie la control deși un spital cu pretenții sa aibă doar un doctor în tura de noapte....Trecem și peste asta. Tarife 100 de lei consultația 150 o perfuzie 100 tratamentul mi-a recomandat și niște analize de sânge care costau 250 de lei pe care le -am refuzat 🧐🧐.Domnul doctor HOMPOT Claudiu Tiberiu I-a administrat tratament pt inimă și mi-a spus sa ii dau și niște pastile pt tensiune. Am ajuns acasă după ora 12 și nu după.mult timp a început sa respire greu..mentionez ca nu avea probleme cu respiratia..Astazi pe la amiază catelusa mea MOARE în urma tratamentului administrat 🥺🥺🥺😡😡😡😡 cauza decesului Edem pulmonar Deci spitalul ANDIVET 0
Cosmina Cosmina
Cosmina Cosmina2 ani în urmă
Am citit și comentarii negative, dar nimic din toate acestea nu am întâlnit. Nu știu dacă va supraviețui cățelușa mea(a fost operată azi dimineață, e la terapie intensivă) pentru că am pierdut timp prețios ducand-o la dr în orașul meu(probabil aparatura nu era așa performanta)nu la Deva, timp in care ar fi putut fi salvata, dar așa profesionalism și așa de multa empatie, atât față de ea cât și față de mine, nu am văzut nicăieri. E un spital curat, bine dotat, cu oameni bine pregatiti și cu suflet mare. Mulțumesc, Andivet. Indiferent de final, știu că ați făcut tot ce a ținut de dumneavoastră!
Mariana M
Mariana M2 ani în urmă
De evitat acești "medici veterinari" lipsiți de compasiune pentru animale, dar ahtiați după bani! Rușine să vă fie pentru că nu ați salvat un cățel accidentat,al nimănui. Pentru ce v-ati ales această meserie dacă lăsați animalele suferinde în agonie? Sper sa fiți evitați de iubitorii de animale!!!
Marius Gura
Marius Gura2 ani în urmă
Toti medicii din acest spital sunt dedicati,isi fac cu drag meseria si iau cele mai bune decizii pentru pacientii lor.Eu personal am un mare respect pentru ceea ce fac.
Felicia maria
Felicia maria2 ani în urmă
Multumesc domnule doctor pentru profesionalism! Clinica dotata si personal inimos!! Recomand!!
Emanuela Heius
Emanuela Heius2 ani în urmă
Oameni deosebiți, cu suflet bun și foarte bine pregătiți profesional. Oameni de nota 10!!! 👏👏👏🙏🙏🙏
Raluka
Raluka2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la Andivet, cu urgente grave (odata cu fractura de coloana vertebrala la o pisica de 8 luni, altadata cu un motan de 3 ani lovit rau de o masina) si de aceea imi dau cu parerea. Au fost de fiecare data exemplari, empatici si foarte profesionisti, am toata increderea si daca o sa mai fie nevoie, ma voi duce tot la ei, cu incredere. Au facut tot ce se putea pentru animalute si ale mele au trecut cu bine peste probleme. Dar daca nu treceau cu bine, adevarul ramanea ca doctorii de la Andivet au facut tot ce s-a putut. Multumesc Andivet!
Locații recomandate