/Giurgiu/Veterinar

Farmacie veterinara

Farmacie veterinara
Veterinar
3.5
164 recenzii
8 comentarii
+40 787 869 324
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ioana Ruxandra
Ioana Ruxandra4 ani în urmă
Nu duceti niciodata animalele aici! Profesionalism auzi cum se descriu. Am venit cu pisica aici pt ca vomita. In urma unor investigatii nici macar nu au fost in stare sa puna un diagnostic si sa spuna ce ar trebui facut mai departe. Am fost la un alt medic veterinar care este pe cale sa rezolve problema. Au facut si 2amarate de poze pe o radiografie pe care nici macar n-au fost in stare sa le puna corect pe cd. Mi-au trimis o radiografie de la pisica mea si una a altei pisicute. Deasemenea, cand m-am intors la rezultate am avut surpriza ca medicul care a facut investigatiile sa nu fie. Am cerut ajutorul altui medic care mi-a spus verde in fata ca el nu se baga ca nu el a consultat-o. (Ceea ce nu am mai intalnit pana acum). Asadar, interes 0, neprofesionalism si lipsa de implicare. Sunteti niste oameni ingrozitori !Sa nu mai vorbim de preturile astronomice pe care le cer niste oameni slab pregatiti si nepasatori! Nici macar o stea nu as oferi!
Iuliana Gheorghe
Iuliana Gheorghe4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, preturi exorbitante. Am avut in evidenta acestei clinici un caine rasa Amstaff Blue, care in urma plecarii unei persoane din familie in strainatate a inceput sa refuze mancarea. Am fost la clinica cu el unde am explicat situatia si mi s-a recomandat analize la inima, ficat, etc. Am plecat cu el la un alt vet unde am rezolvat problema fara nici o problema. Acum o saptamana am fost sa cumpar hrana, i-am cerut doamnei Royal Canin Hepatic si mi-a dat orice altceva nu ce am cerut, bine ca am sesizat cainele avand un regim strict. Eu personal nu recomand....
Bi Bi
Bi Bi5 ani în urmă
Am fost cu pisica, care a cazut de la etajul 6. Mi-au dat 1% sanse de a trai! Fara ecograf fara nici un fel de analiza. Doctorul nici macar nu a bagat-o in seama , apoi mi-au spus ca o baga la terapie intensiva. Atata timp cat nimeni nu a stat de capul ei cat timp eram eu de fata, oare cat timp statea de capul ei dupa ce am plecat?
Cat timp am fost eu de fata i-au facut 3 injectii si anume anti inflamatorii care au costat 130 de lei.
Am dus pisica la alt veterinar... ce sa credeti , a pus-o direct la ecograf, sa vada daca are lichide pe langa organele vitale, nimic... deci nu 1% sansa de a trai.
Nu va recomand e totul despre bani , nu ii pasa nimanui de animal, oamenii sunt reci cu animalul, nici nu se compara cu locul in care am fost.
Laura Carmen
Laura Carmen5 ani în urmă
Evitati aceasta clinica. Personalul acestei clinici reprezinta o rusine pentru comunitatea medicilor veterinari si pentru tot ce tine de respectul fata de animale si stapanii lor.
Am luat parte la un eveniment nefericit in care o pisica comunitara a fost atacata de 5/6 catei. Am reusit sa o scoatem din gura cainilor si cand am ajuns la cabinet saracuta era deja pe moarte. Cu pisica pe masa, repet, acea pisica era intr-o suferinta de nedescris, doamna doctor era foarte preocupata de costuri si formalitati.
Ca sa intelegeti de unde mahnirea mea, va prezint lista costurilor:
- 100 de lei injectia(+50%, nu stiu de ce am platit un adaos de 50%)= 150 de lei
-130 lei reprezenta incinerarea pisicutei( nu am fost de acord cu plata acestei sume si am ales sa o ingropam)
- 100 de lei consultul( totusi nu am platit aceasta suma deoarece o consultatie era tardiva)
Tin sa mentionez ca acest animalut era comunitar si ne asteptam sa existe o minima intelegere si sa platim doar medicamentatia, cum ar fi normal pentru ca nici ei nu le primesc gratis.
As dori sa concluzionez avertizand-va ca in cadrul acestei clinici nu veti intalni pic de dedicare ci doar INTERES FINANCIAR.
Poate acest mesaj va fi vazut de un superior si va fi o critica constructiva, desi uitandu-ma la review-urile anterioare nu exista nicio speranta.
Rusine.
Maria-Victoria Negru
Maria-Victoria Negru5 ani în urmă
I own a cat that suffers for kidney failure aquired from a chemotherapy treatment (received in another clinic) and so far she was close to death for a couple of times. The doctors here assured her the best treatment she could’ve get and they cared for her as if she was their own pet. I spent a lot of time in the clinic with my cat during her hospitalization and I had the chance to see how the doctors here work and how they manage every case, every patient and every crazy owner that although has no medical training “knows best”. I can only thank the medical staff for the care they have for every patient, for their dedication and for not hiding an ugly truth about a patient status. I would reccomend the staff here under any circumstance.

Am o pisica ce sufera de insuficienta renala dobandita in urma unui tratament de chimioterapie (efectuat la o alta clinica), iar pana acum pisica mea a fost in repetate randuri aproape de a-si pierde viata. Medicii de la Prima Vet i-au asigurat de fiecare data cel mai bun tratament pe care il putea primi si au avut grija de pisica mea ca si cand ar fi fost a lor. Am petrecut mult timp in clinica pe durata perioadei in care pisica mea a fost internata si am avut ocazia de a vedea cum lucreaza medicii din aceasta clinica, cum trateaza fiecare pacient in parte si cum gestioneaza situatiile in care apar stapani atotstiutori, desi majoritatea acestor stapani nu au cunostinte medicale. Pot doar sa multumesc echipei medicale de la Prima Vet pentru grija si seriozitatea cu care trateaza fiecare caz in parte si totdata pentru franchetea cu care informeaza stapanii animalelor vis a vis de sansele reale pe care animalul lor le are. Recomand cu incredere clinica Prima Vet si personalul medical de aici.
Victoria Iacob
Victoria Iacob5 ani în urmă
Nu am avut ocazia sa aflu cat de calitative sunt serviciile lor, pentru ca am ales sa fac acolo doar un test pentru nu-stiu-ce virus de 120lei si sa iau niste picaturi pentru ochi pentru o pisicuta gasita pe strada, dar pentru relatia cu clientii merita doar 2stele. Consider ca i-ar ajuta mult daca macar s-ar preface ca le pasa de clienti si animalele lor.
Eu, una, nu mai trec pe acolo.
Radu Iulia
Radu Iulia5 ani în urmă
NU VA DUCETI LA EI, VA OMOARA ANIMALELE, MERGETI LA FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA DACA AVETI PB NOAPTEA!!!! Mi.au omorat sufletul si am fost tratata ca ultimul om de un "doc" inalt, plinut, chel, roscovan cu ochelari pe care l.as fi dat in judecata daca eram mai stapana pe mine pentru ca am fost secerata emotional dupa pierdere. Pe mititel l.am primit intr.o cutie si la o examinare am vazut cum piciorusele TOATE erau ciuruite de perfuzii !!!!! A trecut 1 an de cand m.au lasat fara suflet si vad aceleasi recenzii, nuuu va duceti la ei indiferent pt ce. Urasc ca m.am dus la ei si sper sa cititi asta inainte.
Ps: am 6 catei si un motan, le fac analize in fiecare an si ii duc la cardio anual, dar in ceea ce il priveste pe piticul pierdut am hotarat gresit in acea noapte in care s.a simtit rau (5 zile a durat sa mi.l omoare).

RECOMAND:
Cab vet: Vietantis
Cardiolog: Dr. Leca
Urgente: facultatea de med vet
Si in caz de despartire: Raiul Animalelor :((
Diana Mihaela Ursu
Diana Mihaela Ursu2 ani în urmă
Cum adică farmacie NON STOP?? Te duci la ora 23.00 și ți se spune ca au închis la 22.00, în condițiile în care este vorba de același personal și la clinica și la farmacie. Am avut cățelul internat la ei (nimic de reproșat) preturi enorme...insa am fost mulțumită de tratament. Dar sa nu ți vând din farmacie când scrie ca e non stop?? Și cineva acolo??
Locații recomandate