/Galati/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr Livia Petre

Bloc SD9C, Bulevardul Siderurgiștilor nr 19, Galați 800402, România

Cabinet Veterinar Dr Livia Petre
Veterinar
4.8
410 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2MF+7X Galați, România
+40 722 995 738
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Aura248 zile în urmă
M-am prezentat la dr. Livia Petre pe data de 15 iulie 2023 cu catelusa mea care prezenta voma si diaree de cateva zile. Am apelat la acest medic pentru ca tratamentul aplicat catelusei mele cu antibiotic si No-spa, facut pe data de 13 iulie 2023, in baza unui diagnostic anterior prost pus de un alt medic galatean, nu a avut rezultate chiar daca am tinut catelusa pe post. Pe 15 iulie, dna Petre nu i-a facut nicio testare de sange, doar o ecografie abdominala si i-a facut doua injectii (am inteles ca una din injectii a fost antibiotic). Catelusa mea a continuat cu voma si pe data de 16 iulie am revenit la cabinetul dnei Livia Petre. Abia pe data de 16 iulie i-a facut catelusei analizele simple de sange. A mai facut o ecografie abdominala in baza careia a stabilit ca este “staza gastrica” si chisti mesenterici mariti. I-am solicitat dnei Petre Livia sa ii faca o perfuzie catelusei mele pentru a evita deshidratarea (catelusa voma si prezenta diaree de cateva zile chiar pe post fiind tinuta). Livia Petre a refuzat sa ii faca perfuzia. A procedat din nou la injectii (doar una am inteles ca este antibiotic). Ulterior, am mers cu catelusa la alti medici si diagnosticul a fost de pancreatita acuta (in baza testelor de sange si a ecografiei abdominala), cu chisti mesenterici inflamati si nicidecum de staza gastrica, sau pe romaneste “ocluzie”. Tragedia este ca Livia Petre a fost incapabila sa interpreteze analizele de sange facute chiar in cabinetul ei: amilaza serica era mai mare de 2500 U/L (fapt care indica pancreatita acuta) pe cand maximum admis este de 1400 U/L! Asa ca, catelusa mea a pierdut timp pentru tratarea urgenta a pancreatitei, fapt care i-a fost fatal! Orice ora si zi conteaza in initierea tratamentului pentru pancreatita acuta care este mortala, dna Livia Petre!! Trebuie sa invete apartinatorii cee ace trebuia sa stiti dvs. ca medic?? Livia Petre a refuzat atat perfuzia (motiv nespecificat de ea) cat si a omis diagnosticul corect. Consecintele: catelusa mea nu a mai putut fi salvata! Oare este cazul ca eu, ca simplu apartinator, sa ii spun Liviei Petre ca valorile crescute la amilaza serica sunt specifice pancreatitei?? La fel, ii pot indica eu Liviei Petre ca sunt tratamente si pentru chistii mesenterici mariti? Ea trebuia sa stie acest fapt si nu eu ca apartinator! De ce nu a facut nimic pentru catelusa mea nu inteleg!! I-a luat orice sansa de a beneficia de aplicarea unui tratament de urgenta, corect (pentru pancreatita acuta), cat si la un diagnostic corect atat de necesar pentru a oferi sanse de supravietuire catelusei mele. Am pierdut catelusa din cauza incompetentei acestor medici. Cine imi plateste mie durea catelusei si durerea mea ca am pierdut catelusa??
Beatrice Diaconu
Beatrice Diaconu2 ani în urmă
Locatie frumoasa, curata, personal foarte amabil! Mi-am sterilizat pisica la doamna doctor, nu am întâmpinat nicio problema! Mi-a fost spus tot ce trebuia sa stiu, mi s-a răspuns la toate întrebările! Cu siguranta voi reveni la doamna doctor daca va fi necesar (sper ca nu, totuși :) ). Multumesc mult pentru seriozitate!
Olga Misna
Olga Misna2 ani în urmă
Un medic foarte bun si o persoana placuta. Ne-am confruntat cu diferite probleme și toate au fost rezolvate. Folosesc în mod constant serviciile acestei clinici și sunt întotdeauna mulțumit de rezultat și de servicii. Îl voi folosi pe viitor și îl voi recomanda tuturor.
Anca
Anca2 ani în urmă
De peste 7 ani imi aduc cei doi caini aici. Intotdeauna doamna ne-a ajutat rapid si cu profesionalism. Recomand☺!
Angelica Radiator v
Angelica Radiator v2 ani în urmă
Nu am ajuns încă,doar am sunat sa intreb pt o programare din păcate nu se răspunde deloc la telefon ,nici nu se suna înapoi.
Miky Mihaela
Miky Mihaela2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet azi am întâlnit un om cu suflet de AUR...D-NA DR.LIVIA PETRE...multumesc de mii de ori ca mi-ati salvat pisicuta din fata blocului fara a fii nevoita sa platesc servicile dumneavoastră...D ZEU SA VA BINECUVÂNTEZE...
Cora kokkaina
Cora kokkaina5 ani în urmă
Niște oameni minunați care își dau interesul si nu jupoaie lumea de bani pe mine m a ajutat si cu seringi cu antibiotice impotriva parvovirozei canina ptr niște căței fara stăpân si nu mi a luat nici un ban! Recomand cu incredere! In poza e Sandocan salvat de parvoviroza! Control+Test+Vaccinuri = 80.00 lei
Mara T.
Mara T.2 ani în urmă
Minunat! Doamna veterinar a fost foarte drăguță și răbdătoare iar prețul accesibil. Recomand!
Carmen Dogaru
Carmen Dogaru2 ani în urmă
Super doctor, mai rar oameni potriviți la locul potrivit🥰❤🌹
Locații recomandate