/Dolj/Veterinar

Cliny Pet

Strada George Fotino 12A, Craiova, România

Cliny Pet
Veterinar
4.7
679 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R99+MW Craiova, România
+40 251 547 824
clinypet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Narcis Rosu
Narcis Rosu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea.
Tot personalul in frunte cu Dl. Doctor Safta a dat dovada de profesionalism si multa empatie fata de catelusul nostru.
Multumim!
Ingrid Irina
Ingrid Irina2 ani în urmă
Foarte multa amabilitate si intelegere a oricarei situatii. Foarte mult ajutor oferit si implicare din partea personalului mai presus de asteptari.
Ramona Ghita
Ramona Ghita2 ani în urmă
Profesionalism ,seriozitate maxima.
Oameni frumoși în frunte cu d - nu-l Doru și consătean lui Mirel
Ky Jan
Ky Jan2 ani în urmă
O clinica unde pseudo veterinarii trateaza bietele sufletele bolnave cu superficialitate si in mare graba. Angajata, rezidenta fiind, nu a respectat cererea initiala de a i se face ecografie si analize pisicului meu inainte de a-i fi pus un diagnostic. I-a administrat un tratament neadecvat, pt un diagnostic departe de realitate, si nu i-a curatat cu simt de raspundere lichidul din ureche. Nici macar in a patra zi, la rugamintea noastra de a-i face testele necesare, aceasta nu a vrut, motivand ca nu avea rost sa facem ecograf deoarece avea o simpla viroza iar tratamentul acesta era bun si trebuia administrat mai mult timp, caci nu isi revine in doar 3 zile. Insa pisicul meu se simtea din ce in ce mai rau.
Am mers la alt medic ce a spus din prima ca pisicul este intr-o stare grava, i-a facut de urgenta analizele si astfel am aflat ca pisicul era bolnav in faza terminala cu FIV, iar sansele de supravietuire erau minime, avand nevoie de sange pentru transfuzie in cel mai scurt timp posibil. Pisicul este inca internat in aceasta noua clinica.
Regret ca nu m-am interesat de acest loc inainte de a merge aici.
Tamara dicu
Tamara dicu2 ani în urmă
O echipă de oameni cu suflet mare ,daca nu era d-nul dr Safta,catelusa noastră Sadie nu se bucura de darul de a fi mămică.Le mulțumesc din suflet pentru toate eforturile si timpul acordat!
Cristina Postaru
Cristina Postaru2 ani în urmă
Servicii de calitate. Am lăsat pisica acolo dimineața pt sterilizare și au ținut-o in siguranță pana când m-am dus sa o iau după amiaza. Am simțit empatie și profesionalism laolalta, ceea ce e mare lucru! ❤️
Laura F
Laura F2 ani în urmă
Mie îmi place să vin la acest cabinet și chiar vin din celălalt capăt al orașului.Medici tineri, iubitori de animale, înțelegători, răbdători și care ascultă problemele pe care le au pacienții, oferind sfaturi bune.
Tatiana mihaela sihleanu
Tatiana mihaela sihleanu2 ani în urmă
Este genul de cabinet veterinar care nu te taxează pentru consultație, ci doar pentru tratament și nici nu te pun sa faci nu știu ce analize că să îți ia banii, doar daca este imperios necesar.
Locații recomandate