/Dolj/Veterinar

One Hope

Calea București 1D, Craiova, România

One Hope
Veterinar
4.3
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7M+WW Craiova, România
+40 769 656 889
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
John Popescu
John Popescu2 ani în urmă
Servire imediata si accesibili
Florin Ciuca
Florin Ciuca2 ani în urmă
Totul a decurs ok. Spre deosebire de alte cabinete la ora 9 cand este inceperea programului a fost deschis si totul a decurs bine.
Alina Grozavu
Alina Grozavu2 ani în urmă
Neseriosi,se uita doar dupa bani.Am gasit motanul "internat" la ei pentru 2 zile intr o cusca cu asternutul plin de urina,ajunsese urina si pe gresie(asta dupa o ora de asteptat la usa pentru ca nu era nimeni la cabinet desi era in timpul programului).Nu recomand!!!
Mihaela Catalina
Mihaela Catalina4 ani în urmă
Recomand cu incredere tuturor !!!pisicuta mea si puiul ei traiesc datorita acestor oameni minunati !!!sa suni la o ora tarzie intr o zi de weekend si sa ti se raspunda plus ca intr o jumatate de ora eram deja cu pisicuta pe masa de operatie intr o situatie critica ....nu am suficiente stele 5 nu sunt suficiente !!!va raman recunoscatoare etern si va voi recomada nu doar aici ,peste tot unde voi avea ocazia !!! Va multumesc inca o data pe aceasta cale !!!Animalutele noastre aveau nevoie si de ingeri ca voi !!!👏👏👏👏👏
Laura Stanasel
Laura Stanasel2 ani în urmă
Recomand !
Am gasit aici profesionalism si seriozitate si multă dragoste și dăruire pt pacienții necuvantatori!
Cristina Eliza Vijulie
Cristina Eliza Vijulie2 ani în urmă
Recomand - de cate ori am apelat la serviciile acestei clinici, medicii au dat dovada de profesionalism, daruire, implicare si empatie. Mulțumesc!!!
Marin Panduru
Marin Panduru2 ani în urmă
Am încercat să tuns un cățeluși la ei. Prima oară mi a spus că trebuie să sun înainte pt programare. Am sunat și mi a zis să mă duc în aceeași zi incepănd cu orele 15:00 până la 18:00. M-am dus la 17 și era ușa încuiată. Cănd am sunat mi- zis că trebuia să sun să mă programeze. Am sunat într-o vineri și mi am stabilit pentru duminică la 10:00. M-am dus la ora stabilită și ușa încuiată. L-am sunat și după mai multe apeluri mi a răspuns intrebându-mă despre ce cățel e vorba. Și-a adus aminte și mi-a zis că vine și el și colega care tinde în câteva minute. Am sunat după 25 de minute de așteptare și tot el a început să mă certe spunând că o să vină. Normal că am plecat. Asta este seriozitatea de care dă dovadă doctorul respectiv sau ce o fi. Am înțeles că îl cheamă Alex pt că sunt doi. Și încă ceva. Nu vă luați după programul de pe net. Nu îl respectă.
Cristina Cris
Cristina Cris2 ani în urmă
Am avut o pisicuta ce nu putea să nască și avea nevoie de operație de cezariana. Am sunat duminică și ai venit în 40 de min , au cerut 400 de roni pentru operație și am spus că vom aduce banii ziua următoare și ne-au dat afară și au cerut 200 de roni doar ca au venit la cabinet fără ca măcar să atingă pisica , un pui a murit până am găsit alt cabinet și ulterior toți din cauza asta !
Locații recomandate