/Dolj/Veterinar

Franco Vet - Cabinet Veterinar Craiova | Medic Veterinar, Chirurgie Veterinara Craiova

Strada Frații Golești 91, Craiova, România

Franco Vet - Cabinet Veterinar Craiova | Medic Veterinar, Chirurgie Veterinara Craiova
Veterinar
4.7
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RG5+5W Craiova, România
+40 766 469 786
francovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–11
Duminică: 9–10
Scrie o recenzie
Ky Jan
Ky Jan2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet. Dupa 4 zile de tratament precar administrat pisicului meu intr-un alt cabinet cunoscut din Rovine, am venit aici, intrucat pisicul deja ajunsese intr-o stare din care credeam cu totii ca nu va mai fi salvat. Domnul doctor i-a facut de urgenta analizele necesare, l-a preluat si, dupa doar cateva zile de internare, ingrijiri si supraveghere consecvente, pisicul a fost gata de adus acasa, unde inca ii administrez un tratament. As spune ca si-a revenit 'ca prin minune', deoarece sansele ca pisicul sa supravietuiasca erau minime, insa 'minunea' a constat in eforturi, profesionalism si dedicare constante din partea domnului doctor.
Ulterior am auzit multe povesti si pareri bune despre acest cabinet si despre cei care se ocupa cu atata sarguinta de sanatatea animalelor.
Multe multumiri si recunostinta domnului doctor si personalului cabinetului! ☺️
Alina Livia Nicu
Alina Livia Nicu2 ani în urmă
Exprim recunoștința mea și a familiei mele Domnului doctor și colectivului clinicii Franco Vet pentru că mi-au salvat câinele. Am umblat prin nenumărate cabinete, cu nume mai mult sau mai puțin renumite, și toată lumea recomanda eutanasierea. Astăzi cățelul a fost adus acasă de domnul doctor. Cățelul a fost operat și a venit vesel și relaxat, deși operația a fost una complexă. Recomand tuturor Clinica Franco Vet. Veți găsi nu numai profesionism ci și dragoste pentru pacienți și dăruire.
Corina Orlando
Corina Orlando2 ani în urmă
Am fost cu o cățelușa sharpei cu probleme la ochi...dr i-a pus chipsuri la un ochi iar pe celălalt la cusut...va trebui să merg cu ea la operatie după 2 săpt
Cristian Girlea
Cristian Girlea3 ani în urmă
Un medic excelent, am avut diverse probleme de sanatate cu pisicuta si motanelul nostru si domnul doctor i-a salvat pe amandoi.
Am avut si la sterilizat pisicuti si totul a fost ok.
Marco Rossi
Marco Rossi3 ani în urmă
Acest doctor este cel mai bun. Este o persoană amabilă, mi-a salvat animalul și voi fi mereu recunoscător pentru el, el și personalul său sunt minunați, aș recomanda cu siguranță oricui!
This doctor is the best. He is a kind person, he saved my pet and i will always be grateful for it, him and his staff are great, i would definitely recommend to anyone!
Simona Emilia
Simona Emilia4 ani în urmă
Ex-tra-or-di-nar!
Profesionalism desăvârşit🥇 Rar am întâlnit oameni dedicați profesiei de medic. Om pentru oamenii cu câini şi plin de răbdare cu animăluțele.
Ce bucurie să vă cunosc! Ce bine pentru cei pe care îi ajutați să treacă mai uşor peste problemele de sănătate apărute.
Mulțumesc pentru consiliere şi ajutor!
Mihaela Raluca Popescu
Mihaela Raluca Popescu2 ani în urmă
Cea mai neplacuta experienta! In loc sa isi ceara scuze pt situatia creata (au uitat complet de animal), au stat sa se certe cu mine, facandu-ma pe mine sa par un client dificil. Investesc mai mult timp in marketing decat in tratarea animalelor. Am fost afectata nu atat din cauza timpului pierdut, cat mai ales din cauza umilintei pe care care a trebuit sa o accept.

Dupa ce am postat un review sincer, m-am trezit cu o serie de mesaje pasiv-agresive in care cuvintele mele erau scoase din context. Facusera o adevarata analiza pe text. Jur ca nu mi-a venit sa cred. La final, mi-au ras in nas spunand ca mi-au demontat argumentele. Urat, in orice caz. Si sa fi avut dreptate, NU se face asa ceva.
Raz C
Raz C2 ani în urmă
Nota este motivată de faptul că, deși ora programării a fost confirmată la telefon, atunci când am ajuns la cabinet medicul plecase fara sa anunțe telefonic, ceea ce e profund neprofesionist. Nu este la prima abatere de genul.
Locații recomandate