/Dambovita/Veterinar

INTERVET S.R.L.

Strada George Enescu 14, Târgoviște 010306, România

INTERVET S.R.L.
Veterinar
4.3
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFC5+F4 Târgoviște, România
+40 245 620 909
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela dragan
Mirela dragan2 ani în urmă
Medic extraordinar, foarte amabil, răbdător și cu pasiune și implicare pentru ceea ce face. A reușit să salveze cățelul care avea o forma severa de parvoviroza. Mergeți cu multă încredere la dl. Dr. Alen Georgescu
Lidia Vianu
Lidia Vianu4 ani în urmă
Sunt bucureşteancă. Am adoptat o căţeluşă aruncată. Primele luni au fost un coşmar. Lingea pe jos, plângea, îi era rău în toate felurile.

Ca orice bucureştean, m-am dus la veterinarul din apropiere. M-a trimis la radiografie de şira spinării, şi am aflat ce ştiam deja: căţeluşa avea o cocoaşă de la vreun picior primit cine ştie când. Dar acest lucru nu explica răul ei prezent.

M-am dus la încă o clinică. M-au trimis la ecografie cardiacă. Am aflat că are ceva îngrozitor, dar nu se ştie până ce nu mă duc la o altă clinică [cu acelaşi preţ] să-i fac ecografie pulmonară. “Poate că o pot opera,” a declarat cardiologul. L-am întrebat de ce anume vrea s-o opereze, ce diagnostic pune, şi am primit acest răspuns: “Vă costă 300 lei.”

Am ajuns într-o altă ţară cu căţeluşa. La o ecografie mi s-a spus că e vorba de o malformaţie congenitală, care nu se poate vedea. Inima nu e în stare bună, dar câtă vreme nu sunt simptome, nu am de ce să intervin. Şi cel mai uşor calmant îi poate face foarte rău—darămite o anestezie.

O ultimă încercare a fost un veterinar dermatolog [300 lei pentru început], de la care m-am ales cu sfatul să-i scot carnea, să-i dau picioare de broască.

Într-un final m-am luminat şi am sunat un vechi prieten din Târgovişte, Doctorul Alen Georgescu. Am mers pas cu pas după regimul lui. Am observat în decursul unui an că avea dreptate: la căţei analizele sunt doar comerciale, deşi eu, conştiincioasă, le-am făcut. Ele nu au lămurit pe nimeni. Cu multă răbdare, cu o mâncare de câini potrivită, cu mare economie de medicamente, Dr Alen Georgescu NU A DAT GREŞ NICIODATĂ. Căţeluşa mea se joacă, e bucuroasă, şi mai ales este liniştită, nu mai are acel rău cu care a venit la mine.

În medicină că există un principiu esenţial: “Primum non nocere” – în primul rând, să nu faci rău pacientului. Unii medici bucureşteni au cu totul alt principiu: Cum îl prindem, îl scuturăm de bani. Aşa am ajuns eu să merg la Târgovişte, la cabinetul doctorului Georgescu: pentru că, în ceea ce mă priveşte, nu am descoperit în Bucureşti pe cineva ca el. Cândva existau “medici de plasă”: doctori care tratau întregul organism, care făceau legături între organe şi nu se lăsau până nu descopereau cauza, până nu înlăturau răul pentru care venise pacientul la ei. Acest lucru este exact ceea ce face Doctorul Georgescu.

Asiguraţi-vă de calitatea veterinarului Dvs înainte să vă supuneţi căţelul unor tratamente ori probe care îi fac rău, şi nici buzunarului Dvs nu-i fac tocmai bine.
Sică Stan
Sică Stan4 ani în urmă
Am văzut destul de puțin, încă nu pot fi destul de clar, o sa mai revin, la prima vedere nu e rău, a fost doar o vizită scurta, când o sa am alte date, cu cea mai mare placere o sa am și alte comentarii, deocamdată mă opresc aici, mult succes și iubiți animalele...!!!!
Silvia Bazilescu
Silvia Bazilescu4 ani în urmă
Sunt niste hoti cer foarte multi bani pentru orice, serviciu mediocru, si au tendinta sa recomande/oblige stapanii sa cumpere anumite hrane de animale care nu sunt bune de nimic, nici animalul nu mananca si nu o primesc inapoi chiar daca produsul este sigilat. Nesimsiti
Cristian Georgescu
Cristian Georgescu5 ani în urmă
Speculație la maxim.!
Adica Bani.
Bani multi si cam nejustificat.
Fără chitanța. Ce e aia ?
Nu cred ca.i mai vizitez.
Pe scurt.. Ar trebui să.i expunem public !
Radu Carciumaru
Radu Carciumaru6 ani în urmă
Servicii prompte si de calitate. Preturile un pic cam scumpe.
Mick nick
Mick nick2 ani în urmă
Senzational!!! Domnul doctor e un OM. Un monument de empatie. Un bun, foarte bun profesionist. Explica si pentru un neinitiat in practica veterinara. Chiar daca suntem la inceputul tratamentului pentru tumora sticker sunt convins ca domnul Georgescu e alegerea potrivita pentru noi. Multumesc!
Thunder Night
Thunder Night2 ani în urmă
Vanzatoarea ar trebui sa se reprofileze sa vanda cartofi sau sa stea dracu acasa.De abia se misca,este deranjata daca o intrebi despre produse era deranjata ca a trebuit sa incheie discutia cu una
avea telefonul pe speaker.Inchideti magazinul mai bine.Ca sa nu mai deeranjam plictisitele.Ma refer la magazinul de langa Piata 1mai.
Locații recomandate