/Dambovita/Veterinar

Magavet

Strada Cretuleasca nr 3, Gulia 137437, România

Magavet
Veterinar
4.8
396 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HV39+36 Gulia, România
+40 736 242 838
magavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Andrei315 zile în urmă
Serviciile de informare lasă de dorit. La fel și transparența în comunicarea a ceea ce urmează să se realizeze și în special costul serviciilor băgate " la pachet"fără pic de respect!
Te programează la o oră, iar apoi te lasă să aștepți o oră, plus încă 30 minute după intervenție ca să ce..? Să- ți comunice suma de plată, fără a avea acordul tău pentru respectivele proceduri.
Evitați această clinică!
Eu o voi face!
Luminita Duta
Luminita Duta2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, cu iubire pentru animale. Pisu a ajuns acolo deshidratat si intoxicat. A fost internat trei zile, in care au avut multa grija de el. Multumiri intregii echipe, in special dr. Moldoveanu si asist. Mateescu.
Aimee Hanganu
Aimee Hanganu2 ani în urmă
Am avut cățelul internat în această clinica,3 zile.Incepand de la profesionalismul medicilor,a celor din echipa lor,dotările de ultima generatie,totul a fost la superlativ.Le mulțumesc din suflet pentru priceperea,grija si atenția de care au dat dovadă .Venim la această clinica de 6 ani si intotdeauna am plecat de aici foarte mulțumiți. Mentionez ca noi stam in Buzău însă știm că aici suntem pe mâini bune.
Felicitări Magavet!
Coralia leibovici
Coralia leibovici2 ani în urmă
Exatraordinar .Am avut cainele spitalizat o saptamana.Locatie noua,moderna la standarde europene.Dotare echipamente medicale.Personalul binevoitor.In fiecare zi ne sunau si ne informau despre starea lui Davinci.Recomand cu caldura,sigur vom mai apela.(sper sa numai fie cazul)
Liliana Samoila
Liliana Samoila2 ani în urmă
Profesioniști și în același timp calzi și binevoitori, o locație moderna și dotată cu tot ce trebuie, neașteptat pentru zona in care se afla. Am fost foarte bine tratați și prețuri accesibile.
Florentina Grigore
Florentina Grigore2 ani în urmă
Super Profi și condiții de nota 10
Pisicul meu este bine acum desi am ajuns cu el la acel cabinet cu o rana adâncă pe picior.
Razvan Razvan
Razvan Razvan2 ani în urmă
Curat, cu dotări medicale, inclusiv aparatură de radiologie, loc de parcare generos, personalul profesionist și amabil foarte prietenos cu animalele.
Valentin vintilescu
Valentin vintilescu2 ani în urmă
Am fost aici cu catelul meu, dupa ce n-am reusit sa rezolv o problema cu ajutorul veterinarului lui curent - un medic bun. Am fost sfatuit astfel de cativa cunoscuti, care au procedat la fel ca mine. Si, intr-adevar, am gasit aici o clinica moderna, cu dotari bune, dar mai ales cu un personal de exceptie, de la Receptie pana la dr Peter Fogarasi, un medic de clasa.
M-am simtit aici la fel cum cred ca o fac pacientii din serialul dr Pol...
Oamenii de acolo devin prietenii tai si-ti ajuta animalutul exact cu ce trebuie. Sunt f multumit ca am ajuns aici, si cred ca si catelul meu Luky, care a obtinut solutie pt ameliorare.
Le multumim, amandoi ! 🙂
Horatiu LAZAROIU
Horatiu LAZAROIU2 ani în urmă
Super condiții în noua locație, dotări moderne, aceeași echipă amabilă și profesionistă.

Acces mai ușor de pe DN, parcare generoasă in curtea clinicii.

Sunt respectate cu strictețe regulile de protecție împotriva noului coronavirus.

O clinică de încredere, deasupra multora din București.

Felicitări, Peter!
Felicitări, Magavet!
Locații recomandate