/Constanta/Veterinar

Smartpet Farm

Strada Ștefan cel Mare, Mangalia 905550, România

Smartpet Farm
Veterinar
4.3
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RH5H+3M Mangalia, România
+40 747 338 849
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Skiny FTW
Skiny FTW2 ani în urmă
Oameni de nota 10,sunt experti
Dinu George (DGE)
Dinu George (DGE)3 ani în urmă
Profesionalism!! Recomand.
Nicu Gabi
Nicu Gabi4 ani în urmă
O farmacie veterinară cu preturi destul de ok si din ce am observat aprovizionata relativ bine. In ceea ce priveste personalul aici am de facut cateva precizari si anume: imi dau senzatia ca sunt foarte superficiali cei de aici. Iti vorbesc de sus si te tutuiesc in functie de cum esti imbracat. De cate ori am fost aici, imbracat normal, casual ca un turist, am fost tutuit si mi s-a vorbit de sus chiar putin arogant( precizez faptul ca nu sunt deranjat in general cand ma tutuieste cineva dar depinde cum si in ce contecst o face) si o data cand eram altfel imbracat am fost tratat cu un respect exagerat si s-au comportat total diferit. O atitudine coplet Gresita pentru care le acord 2 stele
Raluca Andreea
Raluca Andreea5 ani în urmă
Am fost pentru o chestiune simpla, ii ramasese catelusului capul de capusa înăuntru, abia s-a uitat la el, nu i-a facut nimic. Vorbea mult, peste noi si plus ca ne baga pe gat tot felul de pipete scumpe anti purici. Foarte urat. Nu recomand!
Matei Cazanaru
Matei Cazanaru5 ani în urmă
cainelui meu i-a pus diagnostic de luxatie de sold,chiar s-a oferit sa ii faca rezectie de cap femural cand de fapt cainele avea ruptura de ligamente incrucisate la genunchi....am pierdut timp pretios..o luna..mai puneti mana pe carte domnu'doctor!
Ducu Radu
Ducu Radu7 ani în urmă
Mi-a murit cainele iar reactia doctorului care a facut constatarea a fost "gata, ia-ti altul"!! Mai bine conduceti pana la bucuresti la un veterinar ca lumea decat sa veniti aici.
Renata Czego
Renata Czego2 ani în urmă
Am cerut deparazitant pentru o pisica de 3 luni si am primit o pipeta pentru animale mari peste 5kg si am si platit un pret mare, nu recomand! As fi putut sa provoc o intoxicatie la pisica daca nu ma uitam ce scrie pe pipeta, cu totul ca am precizat pentru ce animal imi trebuia.
Marian Sava
Marian Sava2 ani în urmă
Personal profesionist si iubitor de animale
Locații recomandate