/Constanta/Veterinar

Pet Center

Strada Ion Rațiu Nr196, Constanța 900628, România

Pet Center
Veterinar
4.2
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVQ+6H Constanța, România
+40 241 696 322
urbo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Chiriac
Elena Chiriac2 ani în urmă
A fost prima vizită și mi-a plăcut foarte tare ... tratamentul, mai ales că am o pisicuță cu multe probleme de sănătate. Sper să fie tot de ... 5 stele și următoarele vizite, dacă tot am învățat drumul. Le urez un an nou fericit și cu multe realizări.
Alexandra T
Alexandra T4 ani în urmă
Este un magazin foarte bine aprovizionat, cu alimente de bază, produse dietetice, echipamente și farmacie veterinară. Personalul este amabil și comunicativ. Oferă servicii de frizerie canină și cabinet veterinar.
Daie vincovici
Daie vincovici4 ani în urmă
Un magazin bun are de toate pentru animale singurul incovenient nu gasesti loc de parcare sunt 2 locuri dar mai tot timpul sunt ocupate cum ai noroc in rest totul este ok recomand.
Alessia Arran
Alessia Arran5 ani în urmă
Un petshopuri foarte bine aprovizionat, idei si pe partea de farmacia veterinara. Personalul este competent, dau sfaturi f. bune in legatura cu produse le. In ceea ce priveste cabinetul veterinar, nu ma pronunt fiindca am alt medic pentru animalutele mele dar din cate am observat nu este foarte bine dotat cu aparatura deci ar fi util doar pentru consultatii simple si vaccinuri. Un fel de cabinet al medicului de familie.
JulixJinx
JulixJinx5 ani în urmă
Am venit cu un pui de pisic pe moarte si nici nu s-au uitat la noi.au spus ca nu vor sa il ia. Oameni de 2 lei.
Adriana Și Florin
Adriana Și Florin6 ani în urmă
Pentru petshop e bum. Are foarte multe produse la un pret rezonabil. Am gasit aici mancare pentru broscute testoase, de toate felurile. Foarte profesionisti vanzatorii, isi cunosc marfa si se pricep si la animalute. Iti dau sfaturi de crestere si alimentatie. La cabinetul medical nu am fost, dar nici nu ma duc. Am alt medic in alta parte la care merg. Intr-un cuvant pentru petshop e chiar bun.
Ionela dristaru
Ionela dristaru7 ani în urmă
oameni buni sa nu va duceti la acest pet ,mai ales la doctorul ciprian dumitrascu,daca va iubiti animalele evitati sa mergeti aici.servicii de proasta calitate,neprofesionalism,multa batjocura......
Stefan BUGA
Stefan BUGA2 ani în urmă
Cele mai slabe servicii pe care le poate oferi un pet shop cu farmacie veterinară, acea doamnă nu știa cum se aplica un spray cu antibiotic , este albastru peste tot , nu doar pe pernuta unde avea rana , îi leagă de bot , servicii foarte slabe , nu recomand.
Locații recomandate