/Cluj/Veterinar

Karavet Cabinet Veterinar Cluj Marasti. Frizerie,Cosmetica Canina. Chirurgie, Urgente Veterinare.Analize, Vaccinari Animale. Ecografie Veterinara Cluj

Strada Ciocârliei 41, Cluj-Napoca 400000, România

Karavet Cabinet Veterinar Cluj Marasti. Frizerie,Cosmetica Canina. Chirurgie, Urgente Veterinare.Analize, Vaccinari Animale. Ecografie Veterinara Cluj
Veterinar
4.6
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ7+22 Cluj-Napoca, România
+40 744 658 020
karavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina S
Adina S2 ani în urmă
I do not recommend for grooming. They have cut extremely short the fur, in the middle of the winter, without asking me, I had a shock seeing him. My dog has to stay with the clothes on, all day long and he is continuously shivering. I refuse to believe that people who love animals would bring them in this condition. Extremely disappointed!

Nu recomand pentru toaletaj! Nu tund blanita catelului, ci o rad. Se pare ca este singurul mod in care lucreaza, insa nu se mentioneaza acest lucru de la inceput. In perioada cea mai geroasa a anului mi-au tuns catelul atat de scurt, incat trebuie sa stea imbracat mereu si in casa si tremura incontinuu. Urechiusele nu le-au curatat, unghiile nu le-au taiat. insa tariful este unul chiar mare comparativ cu alte saloane. Foarte dezamagita
Antonia-Maria Buzea
Antonia-Maria Buzea2 ani în urmă
Va rog sa nu va duceti cainii aici. Luna aceasta pe data de 20.05.2021 mi-a murit cainele, din cauza unei doze gresite de anestezie date de medic. L-am dus pentru detartraj, a facut convulsii. Dimineata era viu si seara l-am adus acasa intr-o cutie de carton. L-am mai dus la detartraj si nu a patit nimic. Avea 6 ani, se numea Bruno si a fost langa mine de cand aveam 11 ani. Eu inteleg ca sunteti blazati poate, ca nu lucrati cu oamenii, dar si la animale trebuie sa fiti atenti ce le faceti nu sa tratati lucrurile cu superficialitate. Mai putea trai inca pe atata. Era un caine de talie mica, mama lui a fost bichon maltez, el era corcit. Va las aici o poza cu ingerasul meu, Dumnezeu sa il odihneasca in pace. A fost cel mai dureros si negru moment din viata mea...pierderea lui.
Alex Raț
Alex Raț2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite. Calitate, profesionalism, personal prietenos si competent si un mediu placut clientilor. Recomand cu incredere!
Denisa Hulea
Denisa Hulea4 ani în urmă
Am fost cu catelul meu cu o afectiune la ochi si a fost dat cu picaturi expirate de o luna si ni le-a vandut. Am platit 65 de lei ca apoi sa ma intorc si sa spuna ca sa gasesc altceva pentru ochi si mi-a dat 20 de lei inapoi.
Ca apoi sa constat ca solutia e 10 lei intr-o farmacie veterinara.
In final, a spus ca da, 45 de lei e consultatia. Si ca afectiunea se poate trata si altfel, fara picaturi.
Deci, da, nu recomand, neprofesionisti.
Campean Lucia
Campean Lucia2 ani în urmă
Medici dedicați,operativi!
Specialiști f.buni pentru prietenii noștrii necuvântători!
Recomand cu încredere!
Mircea Berindean
Mircea Berindean2 ani în urmă
Servicii de calitate și personal de nota 10
Adriana Ciupe
Adriana Ciupe2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciilor lor. De 3 ani merg la ei cu pisicuta mea si tot timpul s-au comportat foarte frumos cu ea. Am si sterilizat-o aici si operatia a decurs foarte bine. Intr-o noapte in jur de ora 23 am avut o urgenta cu ea, a picat de la balcon, si au acceptat sa o vada. Va multumesc!
Alexia Bozga
Alexia Bozga2 ani în urmă
Eu ii dau 3 stele pentru ca desi cainele meu avea varsta de 5 luni nu a vrut să mil tundă cu scuza ca e prea mic si m-am dus la un salon de tuns catei si mi la tuns ,dar in rest sunt ok cu vaccnirurile si deparazitarile etc.
Locații recomandate