/Cluj/Veterinar

Medivet Bogdan

Strada Câmpului 146, Cluj-Napoca 400000, România

Medivet Bogdan
Veterinar
4.6
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH28+H4 Cluj-Napoca, România
+40 759 548 987
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Enache
Constantin Enache2 ani în urmă
Foarte amabile și afectuoase. Nota 10 plus. Recomand cu caldura
Vasile Mogosanu
Vasile Mogosanu2 ani în urmă
O farmacie veterina ce se implica cu adevarat in tratarea pacientilor la orice ora din zi sau din noapte. Recomand cu caldura!
Alina
Alina2 ani în urmă
Noroc ca am mers la alt veterinar, ca aici nu si-au dat seama ca pisica mea are conjunctivita, plus ceva la dinti. Am si intrebat daca totul e ok, iar raspunsul a fost da. Nu recomand deloc acest cabinet. Si au mai fost lucruri negative pe parcurs, dar am ales sa trec peste. Uite ca am trecut...la alt cabinet!
Sofmir Design
Sofmir Design4 ani în urmă
Un cabinet cu titlu de profesor care nu poate estima dupa mai multe ecografi la pret de un concediu numarul puilor. De la 4 la 11 este cam mult domnule profesor ! Dupa ce am crezut ca catelul nostru o sa aiba mostenitori am ramas siderati de suma ceruta si vina pentru esec va apartine in totalitate.
EVITATI CABINETUL
P.S. nu meritati nici macar steaua care sunt obligat sa o bifez ca sa pot posta
Sabina serban
Sabina serban4 ani în urmă
Recomand cu căldură acest cabinet veterinar. Eu îmi duc ambii căței aici de câțiva ani buni, pentru vaccinare, consulturi, urgențe, cât și pentru toaletare. Ori de câte ori am avut nevoie m-au ajutat, cu absolut orice. Mereu au fost punctuali și profesioniști. Sunt foarte mulțumită de raportul preț-calitate. Mult succes în continuare!
Bogdan Horatiu
Bogdan Horatiu5 ani în urmă
Medivet este o afecere de familie pornita de actualul decan al facultăți de medicină veterinară din Cluj. Este un cabinet modern și bine echipat pentru animale de companie. Doctorii de aici pot ajuta și cu animale exotice. Daca este necesar este posibil sa va internați micul prieten. Doctorii sunt profesioniști, bine pregătiți, extraordinari de primitori. Medivet este printre singurele cabinete unde puteți veni la orice ora în caz de urgență.
Claudia Dascal
Claudia Dascal2 ani în urmă
Am apelat de mai multe ori la cabinet,uneori pentru sfaturi legate de iepuras, altadata pentru a cumpara medicamente catelului. Se pare ca la fel ca in orice domeniu,omul sfinteste locul. Daca la prima vizita am gasit o domnisoara foarte competenta si dornica sa ajute,in urmatoarele dati (telefonic si personal la cabinet)am gasit o alta domnisoara plictisita si dornica sa-mi demonstreze ce ignoranta sunt. In concluzie este un cabinet aproape de casa,unde probabil voi mai merge,dar sper ca toata lumea sa-si gaseasca energia si dorinta de a-si face cat mai bine treaba.
Titus Flueras
Titus Flueras2 ani în urmă
Am dus pisica intr-o stare de letargie, apatica rau, nu era in apele ei. Dupa 6 ore imi spun ca nu stiu ce are si ce sa-i faca, ca asteapta sa mai treaca timpul. Au facut analize de sange, ecograf, si m-au taxat cu 550lei. Am luat-o si am mers la alt cabinet care in 20 min au consultat-o, au facut ecograf, test de urina, analiza la microscop, consult la inima, si au gasit o usoara infectie urinara. Primii mi-au spus ca sunt mari sanse s-o mierleasca. Ceilalti mi-au luat 110lei pe consult si medicamente, plus o punga mare de boabe speciale.
Locații recomandate