/Caras severin/Veterinar

Vetlink

Strada George Enescu 2, Reșița 320096, România

Vetlink
Veterinar
4.7
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7VXH+FV Reșița, România
+40 355 417 023
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
B. N.
B. N.2 ani în urmă
Sfaturi bune, produse excelente și oameni competenți
Marius Teicu
Marius Teicu2 ani în urmă
Am avut o urgenta.. Au spus ca nu au loc pana luni!.. De sâmbătă pana luni pisică mea murea.. Păcat ca și medicii veterinari aleargă după bani!
George George
George George2 ani în urmă
Sunt buni doar pentru vacinuri si administrarea pastilelor.
Mircea Vasiu
Mircea Vasiu2 ani în urmă
Personal medical amabil și bine pregătit profesional , îmi permit să spun că și animale domestice simt"profesionalismul"celor care se dedica acestei activități.De menționat că se respecta programările.
Lore S
Lore S2 ani în urmă
Personal foarte amabil și profesionist. Recomand cu încredere!
Sonia Stoenica
Sonia Stoenica2 ani în urmă
Am întâlnit aici seriozitate, devotament, doctori care se consulta intre ei pentru a putea gasi varianta de diagnostic/tratament cea mai buna, empatie, mare, mare grija in ceea ce fac, proceduri ca la carte și oameni care chiar dau tot ce au ei mai bun pentru a însănătoși animăluțele! Nota 10 și jos pălăria! 🤗
Karina Baha
Karina Baha2 ani în urmă
Magdalena Butan l-a ţinut pe Garfield două ore într-o căldură infernală până să se îndure să îi spună lui Mihai Baderca să îi pună perfuzia, cu toate că ştia că motanul este foarte bolnav. L-am dus la 9 jumătate acolo, am revenit la 12 să vedem ce face şi am rugat să ne lase să îl vedem. Ne-a spus că nu poate, căci, chipurile, face colegul nu ştiu ce acolo. Dar de fapt el abia atunci îi punea perfuzia lui Garfield. Ulterior Magdalena Butan ne-a minţit că îi făcea Baderca un tratament unui căţel invizibil de bună seamă, căci la masa aia nu era decât Garfield. Cu toate astea Baderca a recunoscut că abia la 12 i-a pus perfuzia motanului. Nici măcar puţină apă nu s-au îndurat să îi dea atâtea ore. Bietul de el e deshidratat, e o căldură în acel cabinet! Nu au nici măcar aer condiţionat. Pe toţi ceilalţi i-au lăsat să vadă animalele, numai pe noi nu. Au tratat cu prioritate alte cazuri, care nu erau nici pe departe aşa grave ca a lui Garfield. Chiar au făcut o deparazitare unei pisici care era programată abia la 10, în condiţiile în care Garfield aştepta de jumătate de oră şi în condiţiile în care la telefon mi s-a spus că poate veni să îi pună perfuzie. Amândoi aceşti "medici" îmi par lipsiţi de caracter. Mi-au încasat banii pe un tratament pe care nici nu ştiu dacă l-au administrat. Nici măcar atât nu pot să realizeze, că pisica e deshidratată. E oribilă atmosfera acolo. Stai şi aştepţi, nu te bagă nimeni în seamă. Vin indivizi care le sunt cunoscuţi, prieteni, "pile", sau ce or fi ei. Au prioritate mereu. Eu merg acolo că e aproape, că au medicamente, că le pot da injecţii băieţilor când sunt bolnavi. Nu că mă interesează opinia lor medicală. Mincinoşi şi rău intenţionaţi. Au tratat acea pisică foarte rău, dar aşa fac toţi oamenii aici în Reşiţa cu animalele lor.
Ricardo Luca
Ricardo Luca2 ani în urmă
Cabinetul veterinar pe care îl prefer și frecventez de aproximativ 4 ani. Servicii profesionale, implicare impecabila, foarte atenți inclusiv la partea emotionala, umana a stăpânilor micilor pacienți. Recomand cu toată caldura!
Locații recomandate