/Bucuresti/Veterinar

DOCTOR'S VET UNIVERS

Strada Wilhelm Filderman nr. 18, București 030866, România

DOCTOR'S VET UNIVERS
Veterinar
4.5
230 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G8+WP București, România
+40 774 910 360
doctorvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–18
Marți: 15–18
Mirecuri: 15–18
Joi: 15–18
Vineri: 15–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aida Stanciu
Aida Stanciu2 ani în urmă
Personal arogant,am întrebat dacă au un dozator de apa să-i pun cățelușului in castron că deja stăteam de doua ore acolo deși am avut programare și am fost luată la mișto chiar de ms.Leca , o poala de bani toată vizita ,rezultat 0 la tratamentul recomandat.
Nu recomand aceasta expoziție de fotografii a Dr.Leca!
Diana Andreea Ziper
Diana Andreea Ziper2 ani în urmă
O clinica de excepție ,personal de excepție!
Milioane de mulțumiri din tot sufletul dnului dr.Leca,pt grija și atenția cu care a consultat-o pe micuța noastră chihuahua Lucy!
Dan Virtopeanu
Dan Virtopeanu2 ani în urmă
Mergem de cativa ani la control pentru westie, nu doar ca sunt foarte amabili dar se implica si dincolo de consultul specific cardiologic
MIRCEA MANAILA
MIRCEA MANAILA2 ani în urmă
Timpul de asteptare este foarte mare, animalutul se plictiseste. Preturile sunt de parca ai trimite animalul cu SPACE X undeva in spatiu.
Nu recomand, un spăgar cu multe diplome inutile de participare la conferinte de apartament, agatate pe toti peretii de parca diplomele de participare te fac profesionist sau cel mai important... OM, nu i-a spus nimeni că, ca sa ingrijesti un animal in primul rand ar trebui sa ai o calitate si anume aia singura cu care te nasti si mori cea de... OM.
Constat ca se "ocupa"(defapt nu se ocupa cu nimic ptr. ca nu se pricepe) si cu cenzurarea recenziilor care nu il avantajeaza.
ALINA John
ALINA John2 ani în urmă
Cainele meu este pe acelasi tratament dat de dl Leca de aproape 2 ani si se mentine bine. Am fost si anul asta si pe raportul medical spune ca nu exista modificari majore fata de examenul anterior. As fi vrut sa intre un pic mai mult in detalii sa inteleg dc tratamentul pe termen lung ii poate afecta starea de sanatate, insa parca totul acolo e pe fuga. As fi vrut de asemenea sa-i fac si restul de analize dar se pare era prea stresat catelul, lucru pe care iar nu l-am inteles - nu stiu ce marcari ies din parametrii la analizele de sange si urina daca e cainele stresat. In principiu la acest cabinet am fost doar pt ecografie si electrocardiograma fiindca pt alte investigatii esti trimis la medicul curant care ti-a dat trimiterea… dar dc eu nu sunt multumita de medicul curant si vreau sa mai ascult o parere?? 5 stele pt ca au “nimerit” tratamentul cainelui meu, lucru pe care medicul curant nu l-a facut, ci chiar mi-a recomandat ceva similar, mult mai scump si fara efect. (Enalapril vs Bexepril)
Kadesh86
Kadesh862 ani în urmă
Am citit si eu inainte de a merge aceste recenzii si va pot spune ca nu am regasit partile negative din anii trecuti... Sunt niste oameni foarte amabili, domnisoara de la receptie este foarte cumsecade si face tot posibilul sa linisteasca si sa acomodeze pe toata lumea. Echipa domnului Leca isi da tot interesul in timpul diagnosticarii apoi domnul doctor Leca vine si continua treaba acestora. Totul dureaza ceva timp pentru ca sunt foarte meticulosi inainte de a da un rezultat. Atmosfera din cabinet este una pozitiva. Se poate achita si cu cardul. Intr-adevar, se ia bon de ordine si apoi sunteti sunati sa intrati in cabinet. Dar exista si optiunea sa sunati la ora 15 si sa spuneti cat timp faceti pana la cabinet si apoi va vor suna de la receptie cu ceva timp inainte pt a va spune sa plecati spre cabinet. (asta fara costuri suplimentare, dar prioritari sunt cei care asteapta deja afara)... Multumesc!
Antonia Crinu
Antonia Crinu2 ani în urmă
Mi-a salvat cățelul. Cel mai bun doctor! Am fost la 3 cabinete înainte sa ajung aici, și nimeni nu a știut ce e de făcut. Cabinetul e foarte bine echipat, iar echipa de nota 10.
Iulia Poptamas
Iulia Poptamas2 ani în urmă
Multumesc domnului dr. Leca, cel mai bun dr. Cardiolog, care mi-a salvat catelul bolnav de PDA si multumesc personalului extrem de amabil. Un medic de nota 10+ cu un suflet imens care a facut tot posibilul ca Ben sa fie acasa cu parintii lui si ca inimioara lui sa bata pentru prima data normal!
Locații recomandate