/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar Vet Pulse

Strada Dunării bl I26 scB ap38 parter, Alexandria 140025, România

Cabinet Veterinar Vet Pulse
Veterinar
4.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8FC+9Q Alexandria, România
+40 726 686 729
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
GumGum
GumGum4 ani în urmă
Multă grijă și rabdare. Mulțumim, Ana!! ❤️
Twilighter Girl4Ever
Twilighter Girl4Ever4 ani în urmă
Sigur, au fost foarte draguti la inceput. Preturile nu au fost tocmai grozave. Dar cel mai important e ca atunci cand am avut cea mai mare nevoie, nimeni de acolo nu a fost langa noi. Cand cainele nostru avea crize, i-au facut niste analize, nimic deosebit, au zis o parere, ne-au dat pastile. Care nu au functionat in intregime. Ne-am intors dupa un timp, ne-a dat niste medicamente mult prea puternice, din cauza carora cainele nici nu putea sta pe picioare. Asa ca ne-am intors si ne-a dat vechiul medicament, cu o doza mai mare. Nici nu s-au deranjat sa se intereseze daca e mai bine. Si miercuri dimineata a inceput sa aiba crize, doar ca mai puternice ca niciodata. Am sunat doctora, si ne-a sugerat niste supozitoare de care unele farmacii nici nu au auzit, daramite sa fie date fara reteta. Sau o vizita la un cabinet veterinar, de parca locul lor nu era unul, chiar daca era Duminica. Era o urgenta, cainele avand crize incontinuu de vreo 3 ore, cat am cautat acele supozitoare. Dar cand am incercat sa dam de doctora, sa explicam ca nu se gasesc si sperand ca ne va primii la cabinet, din moment ce era doctora lui la acel moment, surpriza, doctora nu a raspuns la telefon cam o ora. Cand in sfarsit ne-a raspuns, nici nu s-a deranjat sa intrebe cum se simte. Ne-a sugerat din nou vizita la un cabinet. Asa ca am mers la unul. A ajuns sa stea acolo internat de duminica seara, pana miercuri, avand in continuare crize, si intr-un final....decizia a fost luata de a-l lasa sa se odihneasca si sa nu mai sufere, fiind evident ca nu isi va mai revenii si crizele nu se vor oprii. A murit miercuri, asa ca.... Si din nou surpriza, doctora de aici nici nu s-a deranjat sa sune sa intrebe cum se simte. Ceea ce eu cred ca e ceva ce doctorul unui animal ar trebui sa faca, daca ii pasa, mai ales fiind doctorul care il trata de luni intregi. Nu cred ca le-au pasat prea mult. Cel putin nu de cainele nostru. A murit nu doar pentru ca ei nici nu si-au dat seama ce are, dar si pentru ca nici nu i-au dat medicamente care sa il ajute, pentru ca a continuat sa faca crize, si nici nu s-au deranjat sa sune 2 min, sa intrebe cum se mai simte. Poate e doar parerea mea, dar....poate daca le-ar fi pasat mai mult, ar fi ajutat si acum nu ar fi mort
Denisa Andreea
Denisa Andreea4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de servicii. Cățelușul meu este întotdeauna relaxat atât pe partea medicală, cât și când vine la tuns .Câinelui nu ii este frica sa vina :) oameni drăguți, servicii foarte bune! Recomand !!
Elena Gheorghe
Elena Gheorghe4 ani în urmă
Cățelușul meu, se simte foarte relaxat când intram în cabinet, a fost tratat atât medical cât și cosmetic cu foarte mult profesionalism. Mulțumesc din suflet!!
Anna Dudu
Anna Dudu5 ani în urmă
Personal extrem de amabil și de atent cu animăluțele. Atât pe partea de grooming(excepțional!!) cât și pe partea medicală dau dovada de profesionalism. Prețurile sunt mai mult decât accesibile, mai ales ca sunt promoții constant.
Buliga Vladimir
Buliga Vladimir6 ani în urmă
Mi-am spalat cainele aici, un Akita de 46kg, a iesit ca nou! :-)
Nu am decat cuvinte de lauda! :-)
Preturi foarte bune, oameni draguti, iubitori de animale si produse bune!
Iulia Iordachi
Iulia Iordachi6 ani în urmă
Oameni calzi, atenti, rabdatori si foarte implicati in ceea ce fac. Ne-au ajutat incredibil de mult cu cei doi pisoi pe care i-am dus in cabinet. Unde mai pui ca preturile sunt si ele foarte accesibile. Recomand cu drag.
Ana-Maria Lipa
Ana-Maria Lipa6 ani în urmă
Personal foarte amabil!!!Recomand din toata inima si cu siguranta revenim🤗🤗
Locații recomandate