/Brasov/Veterinar

Cab med vet dr. terzea alin

Strada Toporașului 52, Brașov 500372, România

Cab med vet dr. terzea alin
Veterinar
4.8
431 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ4H+PM Brașov, România
+40 721 615 141
drterzeavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria244 zile în urmă
Mona
Mona2 ani în urmă
Toti blanosii nostri - 3 catei si o pisica - sunt pacientii acestei clinici. Ambii doctori sunt minunati! Implicati, profesionisti, atenti la nevoile clientilor patrupezi si la educarea bipezilor :) pentru ingrijirea corespunzatoare a prietenilor necuvantatori.
Adi Suciu
Adi Suciu2 ani în urmă
Mergem aici de 4 ani.
dr. Trezea și dr. Brumaru -- ambii sunt excelenți. Îți explică, se implica... 👍
Stanimir Traian
Stanimir Traian2 ani în urmă
Profesionalism si foarte multa grija si iubire fata de animale!Recomand!
Gheorghe Anton
Gheorghe Anton2 ani în urmă
ACORD 4 STAR PENTRU PROMPTITUDINE, TRATAMENT, DIAGNOSTIC, EVALUARE. COLABORARE DR TERZEA ȘI DR BRUMAR EXCELENTA, MULȚUMESC. URMEAZĂ SA ACORD ÎNCĂ O STEA PT EXCELENTA. COSTURI SUPER ÎN DIAGNOZA ȘI TRATAMENT DE URGENTA. RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA. FELICITARI
Petru Peredelcu
Petru Peredelcu2 ani în urmă
Cel mai bun veterinar din Brasov.
Are rabdare. Explica tot. Revine cu raspunsuri cand il suni.
Recomand cu incredere. Daca mi-ar spune sa ii dau pietre pisicii sa manance ca sa se faca bine, as urma acest sfat. Cam acesta este nivelul de incredere.
Preturi accesibile
Cristian Dinu
Cristian Dinu3 ani în urmă
Venit, văzut, vindecat!
🙏
Domnul doctor Terzea Alin este în primul rând un om inimos, să nu mai spunem de bun profesionist! Am venit la dumnealui foarte supărat cu labradorul meu în vârstă de aproape 11 ani, pe nume DINO, având de înfruntat o decizie grea, aceea de eutanasiere. Din nou, DUPA DOUA LUNI DE CHINURI, avea iar o infecție severă la nivelul capului, cauzele fiind necunoscute pana atunci. Diagnosticul a fost, abces infecțios sau edem infecțios ce a cauzat o tumefacție oribila. Nu cunoaștem cauza.
Posibilitatea eutanasierii pusese discutată anterior și cu un alt medic veterinar întrucât, ne chinuiam deja de aproape două luni cu tratamente severe de antibiotic, chiar de uz uman!
Problema era că după terminarea ultimului tratament (aveam la activ 3 serii :una de 7 zile cefalosporina, una de 5 zile de ciprofloxacina pastile netolerata de câine, apoi o serie de 14 zile de ciprofloxacina in vena) tumefacția a apărut foarte repede și foarte agresivă, întocmai cun se vede in poze, la doar 4 zile de la finalizarea perfuziilor.
Am încercat să obținem și eu a doua părere de la un medic veterinar din Sfântu Gheorghe doctorul kondor dar acesta, văzându l pe Dino,joia ( joi acesta era exact ca în pozele anexate) a decis că îl va opera duminica, fără a administra niciun antibiotic sau antiinflamator.Dacă am fi așteptat duminică, adică trei zile pline ar fi făcut garantat septicemie.
Am fost dezamăgit de maniera expeditiva în care mi s a explicat ca nu are rost sa i se dea nimic. Vineri dimineață tumefacția se extinsese și la gât.
Disperat și dezamăgit de "a doua părere", pe considerentul "ce am de pierdut...!?", am urmat sfatul unei cunoscute, l am contactat pe domnul Terzea Alin și am și venit vinerea dimineața la un consult.

Dl. Dr Terzea m-a ascultat, a zâmbit când am întrebat dacă e cazul eutanasiere, s-a apucat de treabă, l-a deschis pe Dino în zona tumefiată, la drenat si curățat, a administrat medicamente și..
de trei săptămâni de la acel moment Dino este excelent, se joacă și își trăiește bătrânețea alături de noi!
Știm, nu spunem că este ceva garantat, însă modul în care ne-a explicat și a acționat domnul doctor m-a făcut să îl apreciez foarte mult pentru maniera de a trata problema.
Nu mai spun că
(spre deosebire de uzina Veterinară din Sfântu Gheorghe, unde nu ti se explica pt că oamenii tre ' sa facă bani, au rate, nu stau la povesti..si plătești sune colosale... 270 lei un consult cu analize generale) dl dr. TERZEA am plătit taxele pentru consult si administrare tratament, extrem de putin(mă întreb si acum dacă nu cumva este o greșeală de calcul). :)

Prin urmare, O EXPERIENTA FERICITA, un OM medic Excellent, tarife de bun simț, un suflet dedicat!

Mulțumesc domnule doctor Terzea Alin!
Raluca Stoica-Maxim
Raluca Stoica-Maxim2 ani în urmă
De fiecare data cand am fost (am doi caini si 2 pisici-pentru care am urmat tratamente si interventii chirurgicale), animalutele mele au fost ingrijite si tratate cu atentie, caldura si profesionalism! Întotdeauna domnii doctori au recomandat tratamentul optim si viata animalelor a fost îmbunătățită!
Recomand cu toata încrederea!
Maria Harmanean
Maria Harmanean2 ani în urmă
Domnul doctor tratează animăluțele și cu sufletul, mulțumesc pentru asta
Locații recomandate