/Brasov/Veterinar

Veterinaria

Str. Carpaților nr.38, Brașov 500269, România

Veterinaria
Veterinar
4.4
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQ9+MP Brașov, România
+40 268 310 018
promedveterinaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Voicu
Ana Voicu2 ani în urmă
Cățelul nostru a fost atacat și rănit de un alt câine intr-o sâmbătă după-amiază, iar doamnele de la Veterinaria au fost singurele care ne-au răspuns la telefon, deși sunam în afara programului. Mai mult, au deschis cabinetul pentru a ne ajuta. Înainte să vorbim cu doamna doctor, am sunat la cel puțin 10 numere de telefon ale cabinetelor veterinare din Brașov (inclusiv cele cu program non-stop) fără succes.

Cei de la Veterinaria s-au comportat profesionist, ne-au tratat rănile cățelului, apoi ne-au dat tratament pentru următoarele 6 zile, cu explicații clare despre administrare. Fără dumnealor nu știu cum ne-am fi descurcat.
Alyssa Soper
Alyssa Soper5 ani în urmă
Absolut oribil! Motanelul meu era sa moara din cauza asa zisului domn doctor. Pur si simplu l-a torturat apasandui pe rani pana l-a lasat pe jumatate lesinat, si m-a trimis cu el asa acasa. Cand m-am intors a 2 a zi si le-am spus, m-au ignorat total. Toate recenziile proaste pe care le au sunt pe merit, asa ca daca nu vreti sa treceti printr-o trauma de genul cu animalutul nu va recomand
Alexandra Girbea
Alexandra Girbea2 ani în urmă
Am inteles ca sunt mai multi veterinari la aceasta clinica, o sa ofer acest review strict pentru medicul veterinar care mi-a ingrijit pisica cat am fost la acestia.
M-am dus la aceasta clinica pentru un vaccin antirabic si o deparazitare externa. Modul in care s-au comportat cu pisica mea a fost unul, din perspectiva mea inuman si total de neinteles. Daca se observa ca pisica este agitata si nu se poate face interventia (in acest caz, vaccinul) este mai usor sa spunem haideti sa facem altadata decat sa legam pisica si sa o trecem printr-un stres total inutil. Am fost certata ca am adus pisica deja stresata pentru ca m adus-o fara cusca, in ideea in care aceasta pisica iese foarte des afara si nu este speriata de imprejurimi.Cand am intrat in cabinet pisica era foarte jucausa, relaxata si curioasa, agitatia ei incepand odata cu administrarea pastilutei pentru deparazitare. Inteleg nevoia de a face interventia, insa fiecare pisica are o personalitate diferita si medicul veterinar ar trebui sa fie apt sa inteleaga nevoile si comportamentul acesteia si se muleze acestora pentru a putea duce interventia pana la capat.
Asistentul veterinarului foarte binevoitor si de ajutor, pe el in recomand.
Lumi lic
Lumi lic2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal profi si conditii excelente.
Recomand cu mare incredere!
Nagy Gruia
Nagy Gruia2 ani în urmă
Un cabinet foarte frumos si personal foarte calificat. Fac munca asta din pasiune si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Aveam probleme cu "mofturile" la mancare a cainelui. Dna. Doctor ne-a sfatuit si recomandat hrana potrivita cu argumente si explicatii fara graba si cu intelegere. Am peste 120 de review-uri pe Google si spre deosebire de altii stiu despre ce vorbesc!
Ioana P.
Ioana P.2 ani în urmă
Feriți-va pe voi si pe animalele voastre de companie. NU îi duceți la asa-zisi medici veterinari care lasa animalele să plece mancate de viermi pe interior si exterior si sa pretindă că nu are nimic, apoi sa-ti mai ia si bani pentru asta.
Rusine!
Să sperăm că oamenii animalelor o să-și dea seama si nu o sa mai apeleze niciodată la voi.
DANIELA BOGHIU
DANIELA BOGHIU2 ani în urmă
Sunt o mare iubitoare de animale, stăpână a patru câini si două pisici si, în consecinţa, o clientâ permanentâ in cabinetele veterinare. După "tatonari" destule, m-am oprit la acest cabinet, unde vin fără emoţie si unde animalele au fost super tratate!
Tudor Oprea
Tudor Oprea2 ani în urmă
Un nivel de profesionalism rar intalnit -- recomand cu drag pentru orice probleme aveti cu privire la animalele de companie! Oameni foarte placuti si care tin foarte mult la "customer service".
Locații recomandate