/Bistrita nasaud/Veterinar

Cabinet veterinar Bistrita

Strada Alba Iulia 21, Bistrița 420178, România

Cabinet veterinar Bistrita
Veterinar
4.7
189 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FGR+FF Bistrița, România
+40 263 236 776
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian olinca
Cristian olinca2 ani în urmă
Prietenii animalelor... Super profesioniști!!!
Vasile Alexa
Vasile Alexa2 ani în urmă
Personal super calificat, recomand cu placere.
Emi Emi
Emi Emi2 ani în urmă
Foarte mulțumită,calitate,amabilitate
Andreea Ioana
Andreea Ioana2 ani în urmă
Experienta în sine la cabinet nu a fost neplăcuta, însă s-a devedit ulterior lipsa totala de profesionalism. Am bătut kilometri buni ca să ajung la un cabinet cu ecograf, însă s-a dovedit ca degeaba exista ecograful, dacă personalul nu știe sa îl foloseasca. Am vrut sa aflu dacă pisica mea este gestanta pentru ca prezenta simptome, domnul doctor a spus ca nici vorba, a dezvoltat cu siguranță lactație falsa asta în timp ce ii făcea ecograf. Surpriza, 2 zile mai târziu pisica a fătat un pui. Iar el i-a mai făcut și o injecție chipurile sa oprească lactația. Asa ca nu recomand acest cabinet. O dovada în plus ca medicina veterinara în provincie este o poveste de adormit copiii. Va recomand sa mai faceți niște cursuri domnule doctor. Ar mai fi de specificat ca ulterior am trimis pe what's up dovada incompetentei și nici nu m-a băgat în seamă. Eu dacă greșesc îmi asum, se pare ca dvs nu va asumați, e mare lucru sa știi care îți sunt limitele și sa recunosti lucrurile care te depășesc.
Mali Mina
Mali Mina2 ani în urmă
Motanul meu a primit diagnosticul si tratamentul gresit, in loc de dermatita acesta prezenta o infectie bacteriana si urmeaza un tratament cu antibiotice.Nu s-a recoltat sange pentru analize, nici biopsie de tesut, s-a insistat pe faptul ca alimentatia( nu de slaba calitate, cum mi-ati scris!) ar fi provocat " dermatita". Dupa al 3-a vizita si al 2-lea
tratament injectabil, cand am refuzat sa urmez mai departe calea tratamentului, am intrebat de ce nu s-a recoltat sange pt analiza, mi s-a spus ca sa eliminam factorul alimentatie din alte suspiciuni.De remarcat faptul ca la prima vizita am solicitat consultatie cu lampa ultraviolet-dna dr mi-a spus ca n-o are in cabinet, la a 2-a vizita o avea, dar nu avea baterii. La a 3-a vizita am cerut sa mi se dea in scris raportul de consultatie, sa stiu si eu cu ce a fist tratat motanul, dupa raportul din registrul de consultatii, desigur ca nu figura nicio vizita sau tratament acolo, dna dr m-a intrebat pe mine cu ce a fost tratat(?!).
Mi-a scris pe o foaie de hartie primul tratament.Nu sunt convinsa ca ceea ce mi-a scris pe foaia de hartie e ceea ce i s-a administrat.
Referitor la alimentatie, motanul a fost hranit cu Purina One si Sheba, mancare umeda si uscata, dupa primul tratament am cumparat granule Katz, recomandate de dna dr, de la cabinetul veterinar.
Ulceratiile pe piele au continuat sa apara, si dupa alimentarea cu mancare de la cabinet, profi.
Concluzionand, motanul a fost consultat l
a alt cabinet, i s-au recoltat probe de sange si tesut din prima,urmeaza tratament antibiotic cu Efex, alterneaza mancarea umeda cu uscata, nu cum mi-ati spus dvs, exclusiv boabe si apa.
Dezamagire totala, nu mai apelez la serviciile cabinetului veterinar. Nu se noteaza consultatiile in registrul de consultatii, nu primesti bon, factura si tratamentele se fac " dupa ureche".
Huciu bogdan
Huciu bogdan2 ani în urmă
Am venit cu ocluzie intestinala si am fost tratat pentru indigestie , am dat o gramada de bani ca sa ajung la alt doctor la operatie, rusine!!
RO Dia RO
RO Dia RO3 ani în urmă
Nu pot decât să recomand oricărui prieten de animăluț. Apelați cu încredere.
Adrian Spân
Adrian Spân2 ani în urmă
Super ok!
Locații recomandate