/Bihor/Veterinar

Cabinet veterinar Proveterinaria Oradea

Str. Timotei Cipariu nr.12, Oradea 410561, România

Cabinet veterinar Proveterinaria Oradea
Veterinar
4.7
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XW5+87 Oradea, România
+40 749 765 079
proveterinaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carina Dan
Carina Dan2 ani în urmă
Recomand!! Personal amabil, se comporta foarte frumos atat cu proprietarii animăluțelor cât și cu animalele.Mulțumesc in special doamnei dr. Bianca care s-a ocupat de Zitto, cu multa atenție și pasiune!❤️
Jana I
Jana I2 ani în urmă
Un cabinet veterinar foarte bun. Personalul care lucrează acolo este foarte priceput în ceea ce face, dar cel mai important lucru este că ei iubesc animalele și știu cum să găsească limbă comună cu fiecare suflețel care ajunge la ei. Cât despre calitatea serviciilor prestate - animalele mele de companie sunt foarte mulțumite de fiecare dată când le aduc aici. Partea cea mai bună e că au și servicii de urgență 24/24 pentru care sunt foarte recunoscătoare.
Bravo lor🤗❤
Diana Burlea
Diana Burlea2 ani în urmă
O echipa minunata! De doua ori i-au salvat viata lui Max, un malinois foarte neastâmpărat.
Radu Pumn
Radu Pumn2 ani în urmă
Foarte dezamagit. Am dus pisica in stare foarte vegetativa cu tractul blocat la ei. Au facut o interventie de urgenta si au pus cater parca se cheama, ca sa ii deblocheze vezica si apoi am lasat-o acolo internata pentru tratament. Dupa 6 zile de internare suma de plata a ajuns la suma de aprox 1200 ron. O cifra care mi se pare enorma. Am luat pisica acasa ce e drept in stare fizica buna dar nu manca. Mi-au spus la telefon inainte de a o lua acasa ca a inceput sa manance usor. Acasa nu a mancat nici macar o boaba starea degradandu-se rapid si dupa cateva zile a si decedat. Nu inteleg ce au facut ei acolo 6 zile de internare daca ea tot nu manca. Cum de tractul ii era tot blocat dupa atatea zile de perfuzii, si daca era tot blocat de ce nu au insistat sa o operez! Alti veterniari pe care i-am intrebat ulterior au spus ca daca au introdus caterul ar fi trebuit acesta sa impinga/rupa depunerile si sa elibereze tractul. Consider amatorism si neprofesionalism ce au facut cu mine si pisica. Acesti veterinari profita de slabiciunea si mila unor oameni ca noi iubitori de animale ca sa isi faca avere. Asta nu e tot. Cu pisica am adus acasa de la ei ceva microb sau capusa de ureche, (acasa am observat ca ambele urechi efectiv ii curgeau pline cu un fel de puroi urat mirositor si lipicios) urechile lui la internare fiind fara probleme. Acest microb a fost luat de toate pisicile de acasa, ulterior cheltuind alti bani pentru tratamentul lor.
Sunt convins ca vor raspunde acestui review cu diferite scuze sau negari ca sa isi spele imaginea. Nu ii recomand sub nicio forma.
Laura Noemi Kiss
Laura Noemi Kiss2 ani în urmă
Nu recomand❗️ Am primit un diagnostic greșit pentru un preț de 811 de lei❗️ Cățelul meu nu se simțea bine și l-am dus la acest cabinet veterinar. Doamna doctor a făcut niște analize, analize de sânge, radiografie, ecografie, și a primit cățelul ceva medicamente, pentru care am plătit 811 de lei.Diagnosticul era sindrom compresiune modulara(posibil hernie),menționez că cățelul meu are 9 luni, și diagnosticul colecist. Doamna doctor nu ne-a recomandat control...Am început tratamentul, dar starea cățelului meu se agrava, dupa 2 zile de tratament abia se mai misca...
L-am dus la un alt cabinet veterinar, unde a primit diagnosticul corect"babesioza", și tratamentul corect!!! După ce a primit injecțiile necesare, după câteva ore, cățelul meu umbla, manca, se juca!
Ana Iustin
Ana Iustin2 ani în urmă
Preturi efectiv enorme. Sa va fie rusine ca profitati in asa hal de iubitorii de animale ca sa va imbogatiti. Niciunfel de implicare sufleteasca din partea lor. NlAceste doctorite nu iubesc animalele, sunt arogante, obraznice si fac asta numai pentru bani.
Catalin Sabau
Catalin Sabau2 ani în urmă
Aici am intalnit adevarati profesionisti la care apelam cu INCREDERE !! Multumim din suflet pt grija, dragostea, promptitudinea si profesionalismul cu care ne-ati tratat de fiecare data cand am avut nevoie! Pwp !
Maria Emilia Papp
Maria Emilia Papp2 ani în urmă
Am fost cu Tyson la analize de sange si urina si am plecat de acolo cu informatiile ca toate sunt ok. Cainele tot mai slabit,tot mai rau. Am fost la alt cabinet cu aceleasi rezultate de analize primite de la Proveterinaria si ne-au spus ca nimic din analizele primite nu erau ok,absolut nimic! Cainele meu are cancer! Niciodata nu ma mai duc si pe oricine o sa conving sa nu mearga!!! In cazul nostru oricum nu mai schimba nimic,dar poate la altii ar schimba informatiile astea primite complet eronate ... Rusine..no comment!!
Locații recomandate