/Bihor/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr. Mátyási Mátyás

Bulevardul Decebal 34, Oradea 410219, România

Cabinet Veterinar Dr. Mátyási Mátyás
Veterinar
4.8
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7C+37 Oradea, România
+40 740 976 306
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–12
Marți: 10–12
Mirecuri: 10–12
Joi: 10–12
Vineri: 10–12
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Miret
Roxana Miret2 ani în urmă
Pisicuțele sunt cu vaccinurile la zi, sănătoase și fericite.
Madeleine Brown
Madeleine Brown3 ani în urmă
Doctor bun si nespus de sufletist. Profesional. Nu este acel tip (de veterinar) care merge doar pe bani. Mi-a sterilizat multe pisici si caini, a stiut mereu ce este de facut la diferite boli, etc. Cinci stele doar pt ca nu se pot da mai multe.
Dorisz Dor
Dorisz Dor4 ani în urmă
suntem foarte multumiti! catelusa mea a fost sterilizata. Deja dupa operatie a venit in fata noastra pe piciorusele ei :). Are o rana mica, cusatura este frumoasa! Deja a 2-a zi dupa operatie a alergat! Multumim! :))))
Laura M
Laura M6 ani în urmă
"Domn Dr" mi-a operat catelusa pt o tumoare la gat, dupa operatie l-am intrebat totusi ce a fost, mi-a raspuns ca nu stie, a aruncat excrescenta la gunoi dar probabil era doar grasime. Dupa 8 luni am aflat ca defapt era cancer.Nu spun ca o puteam salva suta la suta dar am pierdut 8 luni in care puteam incepe un tratament. Multumesc pt nimic "Domn Doctor". In concluzie NU RECOMAND.
Ela SFARLEA
Ela SFARLEA2 ani în urmă
Mulțumim din suflet pentru diagnostic, tratament și amabilitate! Recomand serviciile cabinetului și vom reveni doar aici, dacă va mai fi nevoie :) am avut o problema urgenta cu catelusa și dl Matyas ne-a primit într-o oră. Un doctor care se comporta frumos cu grija cu animalele, așa cum e normal, dar știm ca nu toți sunt așa! De asemenea, dl asistent a fost foarte atent și grijuliu cu cățelușa, care era tare speriată, după o experiență la alt medic foarte neplăcută.
Mulțumim!
Ralph Veres
Ralph Veres2 ani în urmă
Profesionalism desăvârșit, atitudine impecabila și condiții foarte bune. Sunt în cunostinta de cauza al praxisului domnul doctor Matyasi Matyas de pe vremea când era practicant si pot afirma ca in anii care au trecut nu am văzut nici o stagnare ci evoluție continua. Recomand cu maxima încredere serviciile acestui cabinet.
Elsuta Mariana
Elsuta Mariana2 ani în urmă
Am o părere foarte bună,serviciu de calitate şi cu o bună experienţă aici la acest cabinet! Îmi place să vin aici pentru că au preţ şi calitate bună!🙂😊😉
Recomand cu încredere😉😊
Szasz Brigi
Szasz Brigi2 ani în urmă
Doctorii sunt foarte deschiși, profi și iti sar atat în ajutorul tău, cat si al animalelor voastre! Recomand!
Locații recomandate