/Bihor/Veterinar

Clinica Veterinară Oradea

Str. Evreilor Deportați 35, Oradea, România

Clinica Veterinară Oradea
Veterinar
4.2
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2H+2W Oradea, România
+40 722 990 136
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Agota Etelka Musoiu
Agota Etelka Musoiu2 ani în urmă
Profesionalism la nivel cel mai inalt. La inceput am fost cu pisica la un alt veterinar care nu i-a identificat boala ,nu s-a vindecat. Am venit la Clinica Veterinara Oradea si din prima consultatie a vindecat pe pisi .Sunt foarte multumita .Nu merita sa ma duc la alt doctor ca arunc banii pe geam
Alin rada
Alin rada2 ani în urmă
Profesionalism, grija pentru pacienți și partea cea mai buna este ca au program non-stop. Am fost, din păcate de câteva ori la ei și nu am nimic de reprosat.
CASFYD GROUP
CASFYD GROUP2 ani în urmă
Nu recomand acest medic lacom, orientat doar spre castigurile lui. Un nesimtit! Dupa ce a primit 2500 lei, nerezolvand nimic din problema, ne-a trimis in Ungaria.

Am dus un catel ce a avut picioarele din fata fracturate. I-a facut un film si a zis ca trebuie operat imediat. I-a operat ambele picioruse. A doua zi si-a dat seama ca la un piciorus a facut operatia incompleta. Mai avea o fractura pe care nu a observat-o, dar pe film se vedea. Impreuna am si constatat asta.

La celalalt piciorus i-a pus o tija, desi spunea ca ii va pune 2. Dupa care, ne-a luat 2500 lei si a spus sa-l ducem la clinica din Nyiregyhazaca pentru ca el nu mai stie ce sa faca.

Aici, managerul clinicii ne-a spus ca ce i s-a facut catelului nu este corect. A mai suferit inca 2 operatii. Acum este bine si umbla normal.

De ce nu ne-a spus acest medic sa mergem din prima la Nyiregyhaza daca il depaseste situatia? Un avar nesimtit.

Nu mai vorbesc de modul insensibil prin care manevra catelul. Sper sa aiba parte si el personal, de acelasi tratament, atunci cand va avea probleme.
Oana Mintas
Oana Mintas2 ani în urmă
Medic foarte arogant.
Personal dezinteresat.
Am avut o programare la ora 10:00, dar surprinzător la aceeași ora mai aveau programare încă 15 persoane.
Pe lângă faptul ca am așteptat, fără sa se tina cont de programare, veneau alți oameni care probabil cunoasteau medicul si intrau in fata.
Lucian M.
Lucian M.2 ani în urmă
Excelente serviciile oferite. Contactat telefonic târziu, în afara orelor de lucru, medicul veterinar s-a oferit să vină la clinică duminica, a doua zi, pentru a-mi oferi medicatia necesară pentru pisică.
Iuras Stefan
Iuras Stefan2 ani în urmă
F. Frumos mi- a trimis caine la morga, eu sant catolic voi tine cu tratament pana se va face sanatos....
Dance nicolae
Dance nicolae2 ani în urmă
Un subom,arogant cu impresii de Dumnezeu , mi.a omorat cainele din delasare si lipsa de interes. A efectuat o operatie de ruptura de ligament la piciorul din fata a cainelui si a ignorat semnalele noastre ca placa metalica ce a folosit.o se misca si a inceput sa se inflameze. A tinut cainele cu proces inflamator doua saptmani pana a facut septicemie. Un macelar care nu prea are nimic in comun cu medicina veterinara. Nu recomand nimanui aceasta clinica.
Ela SFARLEA
Ela SFARLEA2 ani în urmă
Nu recomand și nu voi mai călca niciodată pragul acestei clinici. Atitudinea față de cățelușa pe care am dus-o a fost cea mai greu de suportat. I-a administrat o injecție și i-a spus "sa te aud cum canti", și catelusa a suferit mult, și simțeam ca acestui om pur și simplu nu ii pasă de câine. A mai adăugat ca asa sunt câinii luați de pe stradă, nu te lasă să îi atingi, ca au asta impregnat genetic (după ce i am spus ca e luată de la 3 luni și e foarte prietenoasă), și alte baliverne. A făcut un test de parviviroza de 100 lei deși avea vaccinul făcut, și ii spusesem ca au fost schimbări în alimentație în ziua precedentă și ca de atunci îi e rău. M-a durut si mi-a părut foarte rău ca am adus-o aici, deși mai avusesem o experiență neplăcută, când a recomandat pentru inducerea vomei 100ml apa oxigenata NEDILUATA,care m-a costat un tratament la alt medic, ca să își revină de la dezechilibrul creat. Cel mai mult îmi pare rău că nu i-am spus pe loc aceste lucruri și ca nu voi mai apela niciodată la astfel de servicii batjocoritoare. NU RECOMAND niciunui om care știe ce înseamnă să iubești un animal... va suferi și el, și animalul.
Locații recomandate