/Arad/Veterinar

Giu The Vet // cabinet veterinar

Strada Voinicilor 38, Arad 310304, România

Giu The Vet // cabinet veterinar
Veterinar
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59C3+R3 Arad, România
+40 746 062 332
giuthevet.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen sarbu
Carmen sarbu2 ani în urmă
Experienta, dedicatia si profesionalismul sunt caracteristice acestui om minunat. Bravo Dr. Giulia Nadasan Cozma, animalutele simt energia pozitiva si dragostea cu care le tratezi si de aceea se fac bine😍
Szonja m
Szonja m2 ani în urmă
Recomand Giu The Vet cu mare drag! Giulia este un veterinar super profi,foarte bine pregatita si foarte implicată. Intotdeauna ne-a ajutat cand am avut nevoie,chiar si inafara orelor de program.
Andrada Cozneac
Andrada Cozneac2 ani în urmă
Giu=Dex. Mereu stie ce sa iti raspunda si cum sa te indrume in a-ti ajuta animalutul. Este un om simplu, care aplica reguli simple, dar care dau mari roade. Ingrijeste blanosii cu multa atentie si tandrete, ei find mereu bucurosi, sanatosi si evident etuziasmati de cate o recompensa gustoasa. Este o persoana inzestrata de la care poti invata multe. 🌸
Manuela Memete
Manuela Memete2 ani în urmă
Giulia este un om și un profesionist cum rar întâlnești, mereu cu zâmbetul pe buze, tratează și îngrijește fiecare animalut cu multă iubire. O echipă minunată la Giu the Vet!
Simona Cordos
Simona Cordos2 ani în urmă
Giulia... un medic veterinar foarte bun și dedicat, mereu cu zâmbetul pe buze. Merg la ea cu toată încrederea și recunoștința!
Anca Iosif
Anca Iosif2 ani în urmă
Pe lângă ca este un veterinar excelent, GIU este și cel mai tare dog groomer. Marturie este catelul meu Aldo care la 9 ani a primit prima baie și tunsoare profesionista. Cățelul a fost calm pe tot parcursul tunsului și spalatului deoarece GIU le vorbește animalelor cu mult drag și empatie. La final a și primit un biscuite semn ca și GIU a fost mandra de el.
O recomand pentru toate animalele care au nevoie de serviciile ei!
Ligia Popescu
Ligia Popescu3 ani în urmă
Cel mai bun vet, implicat, devotat si oricand cu zambetul pe buze! Mereu acolo pentru blanosi, cu cele mai bune optiuni si sfaturi!
Andreea Ioanes
Andreea Ioanes3 ani în urmă
Giulia, un medic veterinar profesionist, dedicat si amabil. Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate