/Alba/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr Mehnert Ingrid

Strada Arnsberg nr 3, Alba Iulia 510030, România

Cabinet Veterinar Dr Mehnert Ingrid
Veterinar
4.6
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HC7+25 Alba Iulia, România
+40 753 897 251
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Csernatoni Eduard
Csernatoni Eduard2 ani în urmă
Exceptând mizeria și mirosul covârșitor prezente în cabinet, comportamentul doamnei doctor lasă mult de dorit în relația cu clienții.
E pe sistemul"poate a făcut sau a spus clientul ceva".
Dacă doriți sa va ia cineva la rost, pe bani mulți , fără motiv, be my guest!
Vitca ioan
Vitca ioan2 ani în urmă
Apelați cu incredere🐕🐈Seriozitate și profesionalizm....
Cristina Cofaru
Cristina Cofaru3 ani în urmă
Profesionalism, grijă și iubire pentru animăluțe. Recomand!
Ciuobi Andrei
Ciuobi Andrei5 ani în urmă
Si eu am fost cu catelul la Dna Dr. Ingrid si cu multi alti catei de pe strada .. intodeauna ma ajutat si a ajutat animalutele .. nu a fost niciodata vulgara ... in cabinet miroase specific unui cabinet veterinar .. a mancare de caine si medicamente .. este singurul cabinet veterinar care ajuta animalele ... banuiesc ca toate rautatile postate de tine Alma Thd , Mari Preda , Florina D care banuiesc ca esti aceeasi persoana cu mai multe conturi ... probabil esti una din persoanele care uraste animalele si atata poti .. sa jignesti si sa minti ...
Valentin Onisoru
Valentin Onisoru5 ani în urmă
eu am avut experiente foarte ok cu ei, merg des cu animalute gasite pe strada, si toate sunt ok, din pacate iubirea pentru animale ii face sa ajunga in multe situatii imposibile, din cauza ca sunt printre singurii care chiar ajuta animale si oameni sarmani se aglomereaza locul de sufletele parasite sau bolnave si e drept ca din cand in cand cabinetul miroase urat si e aglomerat, dar sa-i acuzi ca fac asta doar pt bani sau ca sunt lenesi e absurd, chiar din contra as putea spune.
Dan Vasile
Dan Vasile5 ani în urmă
Recomand cu căldură acest cabinet de medicina veterinară! D.na dr. Ingrid este un profesionist desăvârșit și un Om cu suflet foarte bun.
Am apelat la serviciile d.nei doctor pentru pisica noastră. A reușit sa o facă bine deși la început nu am primit decât 5% șanse de supraviețuire. Pisica acum este bine, sănătoasa și jucăușă.
Tot la d.na doctor am apelat și pentru operația de sterilizare a pisicii.
Totul a decurs normal, pisica s-a vindecat repede.
În seara de după operație am ținut legătura cu d.na dr. pentru a o informa despre starea pacientei.
Va multumesc, d.na doctor!
Maria m.
Maria m.2 ani în urmă
Nu vă recomand nici pentru tăiatul unghiilor! Le-au tăiat până la sânge.
După vizita la frizerie câinele meu a stat ascuns câteva zile, atât era de speriat, avea multe tăieturi făcute cu mașina de tuns. Că l-au tuns urât nici nu mai spun. Ei nu acceptă să tundă câinele în prezența stăpânului, au insistat să-l las în "grija" lor.
Prețuri mari, atitudine ostilă față de clienți iar curățenia lipsește cu desăvârșire, cum intri te lovește un miros groaznic, mana se lipește pe mânerul ușii.
Wygzxify
Wygzxify2 ani în urmă
Un cabinet dezgustator si serviciile pe masura.
Am dorit sa mi reprogramez patrupedul sunand la numarul afisat (pentru un toaletaj canin). A raspuns o doamna spunandu-mi doar atat ( pe un ton rastit) ca asta nu este o urgenta, sa sun mai tarziu si mi-a inchis telefonul in nas. Am fost resunata de catre ei, am incercat sa le expun problema de mai sus, insa raspunsul lor a fost aproape acelasi - mi-au inchis telefonul ulterior, anulandu-mi ei, aproape instinctiv programarea. N-au incercat sa remedieze problema.

Dr. Mehnert - poate ar fi o idee buna sa va revizuiti comportamentul vis a vis de clienti!!
Locații recomandate