/Cluj/Universitate

Daisler Print House

Strada Avram Iancu 20A, Cluj-Napoca 400091, România

Daisler Print House
Universitate
4.5
674 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8R+86 Cluj-Napoca, România
+40 264 599 957
daisler.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ade Craiut
Ade Craiut2 ani în urmă
De cate ori apelez la serviciile lor, sunt super mulțumită. Uneori prefer sa merg catvia kilometri si sa stiu ca orice nevoie am, sa printez sau sa îmi cumpar produse de papetarie mai deosebite, la ei le gasesc sau imi rezolv problema. Mi-am printat albume foto, licenta, diferite acte, cursuri etc. Toate de calitate. Recomand!
Exclusive Optic Floresti
Exclusive Optic Floresti2 ani în urmă
Va multumim pentru toata colaborare pe care am avut-o in cele 4 luni intense, sunteti foarte amabili, serioși și bine organizați. Nu am reproșuri. Recomand cu incredere, oricand as reveni la dumneavoastra, servicii de calitate, preturi decente. Rezultatul final mi-a depașit așteptarile. Magazinul nostru e mai bine vazut in toata signaletica pe care am facut-o.

Optica medicala localizată în Florești pe strada Eroilor nr. 17 (Roka), oferim pacienților o gamă variată de: rame pentru toate categoriile de vârstă (rame din materiale de bună calitate),
lentile de cea mai bună calitate pentru a vă oferi o experiență vizuală excepțională (lentile tratament antireflex multistrat cu tratament anti-zgarietura, lentile cu tratament oleofob si hidrofob, lentile asferice, lentile monofocale, bifocale și progresive, lentile progresive pentru munca de birou, lentile de interior, lentile cu protectie pentru calculator, lentile cu indice de refractie mare)
ochelari de soare cu lentile cu absorbtie maxima de UV, cu lentila polarizată.
accesorii pentru ochelari (tocuri, lavete, solutii de curatare, lantisoare)
Vlad chis
Vlad chis2 ani în urmă
Cea mai serioasa firma de acest profil cu care am colaborat de cativa ani si voi colabora in continuare.Calitate excelenta a produselor printate de ei si rezistenta deosebita de-a lungul timpului iar preturile foarte foarte bune!!!Recomand cu incredere!!!Doar cateva lucrari facute de ei🤗
Tician Bartha
Tician Bartha2 ani în urmă
Oameni amabili, serioși și bine organizați. Nu am reproșuri. Recomand cu inima ușor. Am venit cu o idee pentru o hartă și mi-au prezentat mai multe modalitați de execuție. Rezultatul final mi-a depașit așteptarile.
Teodora Bota
Teodora Bota4 ani în urmă
Am fost de multe ori client Daisler dar ultima experiență cu aceștia m-a dezamăgit îngrozitor.
Am apelat la ei pentru printarea în trei exemplare a lucrării de disertație conform informațiilor pe care aceștia le furnizau pe siteul lor de prezentare. Conform necesităților mele, pe internet mi-a generat suma de 150 de lei vis a vis de cele trei exemplare.
A urmat o conversație telefonică cu aceștia pentru a discuta despre un mod mai eficient de colaborare, iar cei de la Daisler mi-au spus că cel mai safe este de a mă prezenta personal în copy center-ul lor, lucru pe care l-am și făcut.
În data de 14.06 am fost să comand coperțile căci aceste au nevoie de un timp mai îndelungat de prelucrare. Pe acestea am plătit suma de 75 de lei.
În data de 18.06 am mers cu partea scrisă pentru a o printa. Înainte de a da print lucrării am întrebat din nou care ar fi prețul pe acestea având o oarecare îndoială că ceva nu merge bine. Iar doamna care m-a servit mi-a spus o sumă extrem de mare pentru un exemplar, moment în care i-am spus doamnei că pe site preturile sunt cu totul altele. Doamna mi-a spus că pe internet sunt mai ieftine pentru că se face comanda on-line moment în care am spus ca la suma pe care ei mi-o oferă la fața locului este mult prea mare, iar eu prefer să merg acasă și să plasez o comandă on-line. Reacția acesteia a fost destul de deranjantă spunându-mi „Domnișoară, alea nu sunt prețuri pentru Cluj, doar pentru cei din alte localități și că prețul afișat pe site nu cuprinde și coperțile”. I-am spus că ceea ce ea îmi spune, nu este specificat și pe site și ca dovadă am print screen-ul cu aceste lucruri.
În fine, având nevoie de disertații , am acceptat condițiile fără să mai fac gură pentru că deja situația mi se părea și așa destul de penibilă și am ajuns să plătesc pe lângă cei 75 de lei pentru coperți, încă 165 pe partea scrisă ajungând la suma de 240 lei ,adică 90 lei diferență față de oferta de pe internet.
Trecând peste toată acestă neînțelegere și atitudine jignitoare, calitatea disertației este destul de proastă. Coperțile arată în regulă (ca fond) exceptând scrisul cu auriu care a fost de o calitate foarte proastă și care s-a șters la orice atingere.
Iar partea scrisă ca aspect lasă de dorit, deoarece calitatea imaginilor este destul de proastă (în ciuda faptului că imaginile pe care le-am utilizat erau de o calitate foarte bună), acestea au fost șterse, neclare.
În final am plătit o sumă foarte mare pentru un produs care arată ieftin.
Cu siguranță că după o astfel de experiență Daisler nu va mai avea nicio recomandare din partea mea.
SNOWBOARDPRO
SNOWBOARDPRO4 ani în urmă
Calitate execrabilă.
Mereu zic ca e ultima oara la ei si ma prostesc de fiecare data.
2000 de lei aruncati aiurea pe niste materiale de 2 lei.
Alice Maria
Alice Maria2 ani în urmă
printul este calitativ, dar bucatile de hartie lasate la vedere prin sticla de la rama, lasa de dorit :) una vorbesti cu un angajat, altceva ii transmite altui angajat, lipsa de comunicare totala.
Sergiu Vlad
Sergiu Vlad2 ani în urmă
Am facut o comanda sample cu 100 de bucati de carti vizita si am ajuns la concluzia ca sunt total dezinteresati. Cartile de vizita in format 90x50 au de fapt 87x48, taiate stramb. Mi-am pierdut peste 3-4 ore ca sa incerc sa obtin un produs de calitate, au ajuns sa le retipareasca si sa le taie la fel de stramb. Au invocat tot felul de abureli cu fontul si iluzii optice, in conditiile in care cartile erau subdimensionate.

Nu recomand nimanui aceasta firma. Ori au angajati incompetenti, ori au prea multi clienti si nu le pasa.
Locații recomandate