/Timis/Traducator

Flortrad

Strada Vasile Alecsandri nr. 9, parter, Timișoara 300078, România

Flortrad
Traducator
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64H+W4 Timișoara, România
+40 740 616 660
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eleonora dumitrescu
Eleonora dumitrescu4 ani în urmă
Am colaborat cu această firmă pentru traduceri, legalizări și apostille. Pe lângă faptul că am fost informată corect în ceea ce privește situația actelor mele, pot să spun că în comparație cu alte firme aici actele mele s-au rezolvat mult mai repede și mai ieftin. Am fost tratată frumos și apreciez acest lucru. Numai bine vă doresc!
Paula Monetici
Paula Monetici4 ani în urmă
Am avut nevoie urgent de traduceri pentru casatorie cat si de o declaratie. Acest birou m-a ajutat cu totul, inclusiv depunerea de acte si casatoria in sine. Va multumesc mult pentru promptitudine si amabilitate!
Servicii Juridice
Servicii Juridice4 ani în urmă
De-alungul anilor, societatea nostra a apelat la firma Flortrad pentru traducerea juridica a numeroase acte si nu am fost dezamagiti. Recomand atat pentru seriozitate cat si pentru acuratetea si punctualitatea in serviciile lor.
Mario Dan
Mario Dan2 ani în urmă
Traduc acte de mașină la acest birou. Au prețuri foarte bune și termen de predare de doar câteva ore. Recomand serviciile biroului Flortrad.
Ionela Ivascu
Ionela Ivascu2 ani în urmă
M-au primit cu caldura inca de cand am intrat, mi-au tradus actele in cel mai scurt timp posibil si am avut parte atat de servicii de calitate cat si de oameni minunati! Recomand cu incredere!
Camelia torok
Camelia torok2 ani în urmă
Am primit traducerea intr-un timp scurt si la pret convenabil. La alte birouri merge mai greu. Constat cu placere ca nu e la fel peste tot.
Mihaela Prisecariu
Mihaela Prisecariu2 ani în urmă
Vin la acest birou de aproximativ 5 ani. Sunt foarte mulțumită de rapiditatea serviciilor și profesionalismul fetelor. Le recomand pentru o coleborare îndelungată.
Mihnea Teodoru
Mihnea Teodoru2 ani în urmă
Am rezolvat foarte rapid traducerea dosarului de alocații pentru Austria. Au prețuri bune și asigură traducerea într-un timp scurt. Sunt multțumit.
Locații recomandate