/Sibiu/Traducator

Roman Trad - Birou de Traduceri Autorizate

Strada Haralamb Georgescu nr. 88A, Cisnădie 555300, România

Roman Trad - Birou de Traduceri Autorizate
Traducator
4.8
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q542+PX Cisnădie, România
+40 752 064 627
viasoftsibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
I Molnar
I Molnar4 ani în urmă
A cerut, pe 3 pagini A4, intre 180 si 200 lei, fara sa tina cont de marimea caracterelor si de rasfirarea textului. Justificari penibile, "nu sunt traducatori..." Am gasit in aceeasi zi la pretul de 85 de lei (cu factura!) un traducator autorizat care mi-a calculat pretul pe cuvinte, asa cum este normal. De evitat
Flavius Stefanescu
Flavius Stefanescu4 ani în urmă
O echipa de profesioniști,cu care as lucra cu drag din nou.
Am avut un caz urgent unde trebuia sa plec din oras, am sunat in jurul orei 11 si am spus ca trebuia sa traduc niste acte din spaniola in aprox 15 de minute am primit confirmarea ca se pot traduce astazi, pe la ora 16 am si fost sunat ca actele erau gata traduse si stampilate.
Multe mulțumiri echipei :)
Alexandra Barbu
Alexandra Barbu4 ani în urmă
Cei mai buni!!!! Am avut de tradus acte cu un grad de dificultate ridicat (terminologie medicala). Dosarul întocmit de dânșii a fost realizat perfect, astfel încât nu am întâmpinat nici un fel de prooblema la internare in clinica din Germania. Recomand din suflet!!!!!
Minimascota
Minimascota4 ani în urmă
Promptitudine ,amabilitate și pe lângă toate acestea traducerea mi-a fost livrata pana la domiciliu, am rămas plăcut surprinsă mai ales pentru faptul ca nu a trebuit sa ma deplasez pana la ei ....deplasarea pentru mine ar fi destul de grea deoarece am 2 copii micuți și mai sunt și însărcinată .
Mihaela Urzica
Mihaela Urzica5 ani în urmă
Când pe banii mei se tipa la mine și sunt tratată foarte urat pentru că le-am zis adevărul atunci nu pot recomanda.Sa-si instruiască personal că mâine la aceeași oră e sfânt pentru că noi plătim nu invers. O experiență neplăcută in care mi-am pierdut timp și buna dispoziție pentru o singura foaie. Dacă nu cereți in scris data și ora la care sa va va prezentati pentru ridicarea documentelor o să aveți surprize.

Răspuns:
Imi primul rand eu v-am cerut să coborâți tonul. Din punctul meu de vedere m-aș tratat foarte urat.Am stat 30 min afară și am martori, nu am revenit așa cum ați scris. Dacă aveți puțin interes deschideți ușa și dădeați nas in nas cu mine.Nu are rost sa tot dăm detalii cum ce a fost, ideea e că m-am simțit oribil și nu mă încred personal in serviciile dumneavoastră.Este chiar o părere personală, pe care ,va spun ca simplele scuzele ale dumneavoastră nu au sters proasta experiența. Personal la cunoscuți nu va recomand restul cine a avut sau are relații cu biroul dumneavoastră e treabă lor fiecare are dreptul la opinie.Va supără faptul că v-am precizat că există servicii mai bune pe piața și va garantez că există mai aveam o pagina de tradus, am făcut-o în altă parte într-o oră fără nervi și cu personal mult mai bine pregătit pentru că eram dezamăgită când am plecat.PS: ora de pe bon nu este cea reala modificați ora la casa de marcat!Restul este poveste, mult succes!
Eugen Capata
Eugen Capata5 ani în urmă
Am apelat la acest birou pentru a traduce o serie de acte. Am fost multumit de pret, termenul de realizare si calitate. Intreg personalul biroului a fost foarte amabil. Prin urmare recomand tuturor care au nevoie de traduceri sa se adreseze acestui birou.
Gabriela Pintilescu
Gabriela Pintilescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest birou de traduceri Roman Trad - am fost uimita de promptitudine, de calitatea traducerii, seriozitate si amabilitate. Cu siguranta voi reveni cand voi mai avea nevoie.
Adelina DANILA
Adelina DANILA2 ani în urmă
Un birou de traduceri profesionisti, profi, promti si servicii de calitate. Va multumesc pentru ajutorul oferit!
Recomand cu multa incredere!
Locații recomandate