/Mures/Traducator

Bursa Traducerilor

Strada Retezatului 4, Târgu Mureș 540068, România

Bursa Traducerilor
Traducator
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
GHR7+M4 Târgu Mureș, România
+40 744 571 371
bursa-traducerilor.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
HEduGuide HEduGuide
HEduGuide HEduGuide4 ani în urmă
Echipa este formata din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei cu experienta. Agentia bursa traducerilor ofera servicii de traducere scrisa si orala, servicii de legalizare notariala, apostila de la haga, supralegalizare, interpretariat precum si servicii profesionale de echivalare a studiilor.

Comanda a fost livrata in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret! Cea mai buna agentie de traduceri din judet cu siguranta.
Educatia ne unește
Educatia ne unește2 ani în urmă
Servicii prompte, de calitate foarte buna!! RECOMAND! Imi pare rau ca maximul de stele e doar 5, oamenii acestia ar merita o constelatie intreaga!!

Natura job-ului ma face nevoita sa apelez destul de des la servicii profesionale de traduceri si pot spune ca e f greu sa gasesti pe cineva de incredere. In trecut, am avut cateva experiente neplacute cu alte firme similare din oras (greseli majore in documente oficiale de importanta maxima, COSTURI SUPLIMENTARE ASCUNSE, aroganta, rigiditate in comunicare, inabilitatea de a recunoaste propriile erori si incarcarea inutila a clientului cu cheltuielile aferente corectarii greselilor firmei - da, au gresit ei si am platit tot eu, de doua ori)

Avand in vedere cele enumerate, la recomandarea unui amic, am ales sa incerc colaborarea aceasta firma noua. La urma urmei, nu aveam nimic de pierdut. Si nu doar ca nu am pierdut nimic, am fost chiar foarte castigata!! Inca de la primele contacte, am simtit ca cei de la Bursa Traducerilor au tot ceea ce le trebuie pentru a fi mai mult decat niste simplii “vanzatori” de servicii de traduceri, am gasit in ei adevarati parteneri, ceea ce ma bucura enorm, avand in vedere faptul ca traim intr-o lume in care multe firme alearga doar dupa profit, dar uita ca cei care le aduc profitul suntem tot noi, clientii.

Comunicarea a decurs excelent de fiecare data, mi s-a explicat cu maxima rabdare orice nelamurire, am discutat si negociat termene de lucru cu deschidere, chiar nu pot reprosa absolut nimic, dimpotriva, ii voi recomanda cu tot sufletul oricui are nevoie de astfel de servicii.
Pro Consulting International
Pro Consulting International2 ani în urmă
Multumim pentru serviciile de traducere scrisa impecabile oferite companiei noastre.
Its_Shadow fox
Its_Shadow fox2 ani în urmă
Locații recomandate