/Iasi/Traducator

UNIVERSUM Centru de traduceri si interpretariat

Bloc C2, Strada Iordachi Lozonschi 8, Iași 700126, România

UNIVERSUM Centru de traduceri si interpretariat
Traducator
4.4
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+76 Iași, România
+40 745 880 039
traduceri-text.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Beznea
Catalin Beznea2 ani în urmă
De o amabilitete ieșită din comun ! Au reușit să îmi rezolve problemele in timp record . Îi recomand cu încredere.
KGB KGB
KGB KGB2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de promptitudinea și calitatea traducerilor. Mi-au furnizat altele traduse în limba olandeză într-un timp record.
Gabriela Radoi
Gabriela Radoi2 ani în urmă
O companie care m-a ajutat in timp record cu traducerile de care aveam nevoie! Recomand tuturor!
Andreea Andreea
Andreea Andreea2 ani în urmă
Profesionalism si promptitudine! De nota 10!
Dan Munteanu
Dan Munteanu2 ani în urmă
!!!! Nu recomand, au apucături de „interlop”! Spun asta pentru că reiese din discuții, dar și din ce o să citiți. Sunt o specie foarte ciudată de oameni, puteți să vă treziți cu lucruri incredibile și voi specifica. Din cauza calității traducerilor (cred că mai prost decât google translate) am solicitat restituirea banilor, evident am solicitat și bonuri pe care nu mi le puseseră la dispoziție până atunci. Inițial au zis că-mi dau banii, apoi evitau, iar în cele din urmă au dat toți banii, dat fiind că erau în culpă. Toată discuția am purtat-o cu un domn Moga. În fine, am trecut peste acea situație, însă, ulterior după cateva luni, fără să aibă nici un fel de bun simț au căutat date despre mine, coroborat cu textele pe care le-am dat lor să le traducă și au trimis mesaj anonim AGRAMAT că le vor face publice prin intermediul unui site media. Mesajul a fost transmis de pe un nr de tel : 0740XXX579.
Nici măcar un acord de prelucrare a datelor (GDPR) nu au pus la dispoziție, practic a fost ca la piață.
Ce nu știu ei e că încă sunt în culpă, în pofida a tot ceea ce cred că stăpânesc ca răzbunare!
Inițial, am zis că au fost de acord să rezolve amiabil, însă cel mai probabil dacă vor continua vor fi puși și în fața unei acțiuni în instanță.
Mare grijă cu ei! Nu doar că nu sunt profesioniști, ci sunt și răzbunători! Cu siguranță dacă au capacitatea să înțeleagă acest mesaj își pot da seama de complexitatea acțiunilor la care pot fi supuși, dat fiind că traducerea lor a provocat daune de anumită factură, precum și că nu au respectat procedura pentru protecția informațiilor ba mai mult, au anunțat prin mesaj anonim că se vor folosi pentru răzbunare de datele la care au avut acces pentru traducerea „contractată” cu ei.
Acțiunile viitoare ale acestora pot duce inclusiv la relatarea situației în întregime în presă, cu respectarea datelor personale.
Tot ce a fost scris este real și am relatat întocmai cum s-au desfășurat lucrurile.
Mihai Isachi
Mihai Isachi2 ani în urmă
Singurul birou de traduceri din Moldova care m-a ajutat cu traducerea documentelor necesare să pot ieși cu copilul din țară pe 24.07.2021. I-am contactat din județul Neamț și au fost extrem de prompți și rezonabili la preț.
Ion Cenu
Ion Cenu2 ani în urmă
De evitat. Mare grijă, sunt cu apucături se tepari. Iau banii, ulterior îți dau traduceri execrabile. Normal, ei zic ca sunt profesioniști.
Evitați aceste specimene.
Recenziile pozitive sunt date de angajați, colaboratori și cunoscuti de ai lor. Altfel nu ar avea așa scor.
Irina Popescu
Irina Popescu5 ani în urmă
Din pacate, nu vom mai reveni la acest centru de traduceri. Am intampinat probleme mari cu o traducere in italiana, pentru care am fost trasi la raspundere de furnizorii nostrii. Nu recomandam.
Locații recomandate