/Bucuresti/Traducator

Albion Traduceri

Strada Puțul lui Zamfir nr 26, București 014192, România

Albion Traduceri
Traducator
4.6
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36W+9P București, România
+40 724 334 580
albion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina niculescu
Cristina niculescu2 ani în urmă
Totul a fost foarte bine.MULTUMESC
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Foarte promti. Nu au existat discutii cum ca nu se poate nu merge etc . cum se intampla la foarte multe birouri de traducere ca sa isi motiveze lipsa de competenta. Au lucrat pana seara tarziu si am primit traducerile la timp.
Tudor Negrus
Tudor Negrus6 ani în urmă
Nu stiu limba turca, dar la clinica din Turcia s-au descurcat foarte bine cu traducerile lor. Fiind vorba de traduceri medicale, mai multe birouri ma refuzasera in prealabil..
PS am apreciat si ca mi-au dat indicatii exacte la telefon, chiar daca teoretic cunosteam zona foarte bine (Piata Dorobanti). Lucrand in zona de nord,aveam nevoie de un birou de traduceri aproape de mine.
Mona Pll
Mona Pll7 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita de acest birou de traduceri. Fac publicitare falsa in legatura ca sunt NON-STOP, deci sa-i nu ii credeti. Am fost in seara asta la ei doar ca sa observ luminile stinse si totul inchis. Daca nu va dau eu in judecata, sper sa o faca altcineva nesimtiti pulii de mincinosi.
Bianca Militaru
Bianca Militaru10 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile lor: traducatori competenti, promptitudine, livrarea traducerilor oriunde in Bucuresti chiar si in regim de urgenta.Le-am solicitat traducerea actelelor de studii pentru o bursa in Franta si s-au dovedit niste profesionisti!
Sanziana Dobre
Sanziana Dobre10 ani în urmă
Am avut de tradus documente medicale din germana in engleza in regim urgent si ma bucur ca am apelat la aceasta firma! Totul a fost tratat cu profesionalism, mi-au raspuns la mail in weekend iar luni dimineata m-am dus sa ridic documentele. Un plus pentru locatia ultracentrala! Recomand cu incredere.
Iulian Borzescu
Iulian Borzescu10 ani în urmă
am avut o foarte buna colaborare cu Albion inca de la primele emailuri - am apreciat ca raspund repede - "time is of the essence". Fiind la randul meu vorbitor de limba engleza, mi-a fost relativ usor sa apreciez corectitudinea traducerilor.
Am elaborat ,impreuna cu ei un glosar de termeni,iar ulterior am tradus in intregime 11manuale din engleza in romana, 90% din text fiind tehnic. Am verificat prin sondaj o parte dintre acestea si nu am gasit nici macar o greseala, ele mergand direct la tipografie. Au recomandarea mea!
Razvan Vizirescu
Razvan Vizirescu10 ani în urmă
am avut nevoie sa traduc niste acte auto din greaca in romana si nu stiam cum sa procedez ; am sunat la mai multe firme,insa eu aveam nevoie de traducere urgent si nu puteam astepta 3-4 zile. la telefon mi-au spus ca va fi gata a doua zi lucratoare si asa a si fost. Recomand!
Locații recomandate