/Bucuresti/Traducator

Birou Traduceri Legalizate Bucuresti ROMARA

Strada C. A. Rosetti NR.17, București 020011, România

Birou Traduceri Legalizate Bucuresti ROMARA
Traducator
4.8
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R2+F9 București, România
+40 731 727 805
romara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Triculescu
Cristina Triculescu2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte plăcută si rapida cu acest birou de traduceri. Doamna Rosca este o profesionista pe care o recomand cu mare încredere.
Dan Roibu
Dan Roibu2 ani în urmă
Recomand, pret bun pentru traducere acte auto.
Alexandra Spiridon
Alexandra Spiridon2 ani în urmă
O recomand pe doamna Roșca Maria Raluca dacă doriți să vă perfecționați limba engleză. The best! xoxo
Natalia Stegarescu
Natalia Stegarescu4 ani în urmă
Sper sa cititi aceasta recenzie înainte de a apela la
serviciile acestei așa numite companii. Fiica mea a avut nevoie de doua documente traduse din romană in engleză pentru facultate . A durat o luna . Astăzi este ultima zi de trimitere a actelor si noi nu am rezolvat problema.
A fost prima data se ridice actele de la sediul dar a fost practic certată ca s-a prezentat cu cardul , nu se poate achita cu cardul , nu a reușit sa le ia in ziua respectiva pentru ca nu avea timp sa caute bancomatul și sa se întoarcă la ei. A doua ora ia ridicat , după ce a ajuns acasă a constatat ca au greșit data de naștere . Am încercat să-i contactam prin telefon , mail, Facebook, Whats app dar nu răspundea nimeni . După câteva zile am reușit sa dam de ei și au promis ca rezolva mâine , dar nici a doua zi nu a fost rezolvat pentru ca după ce a fost modificate trebuia ștampilate și pentru ca e vineri și nu au reușit sa ștampileze vor trimite abia luni. Luni le trimit dar nu pot fi folosite pentru ca sunt scanate împreuna pe o foaie și nu sunt acceptate in acest format de facultate. Iar ne deplasam la sediul ca sa luam actele și sa le scanam acasă ca sa scăpăm de alte telefoane și explicații și zile pierdute . Surpriza ! Acasă constatam ca deasupra documentului scrie ca a fost tradus din ROAUMENA .
Îmi pare nespus de rău ca am apelat la așa numite serviciile lor . Pot sa spun ca a fost una din cele mai proaste experiențe posibile. Timp pierdut , bani pierduți , problema nerezolvata și lipsa totala de interes și responsabilitate.
Edi Iordanescu
Edi Iordanescu4 ani în urmă
Profesionalismul se imbina din ce in ce mai rar cu candoarea, motiv pentru care recomand cu tarie. Promptitudine si comunicare excelenta, multumesc!
Andra
Andra4 ani în urmă
Foarte de ajutor!! Am avut nevoie de o traducere pentru a aplica la facultate în strainanate și avut parte de o atitudine prietenoasa, deschisa, un preț foarte bun și un timp record! Recomand și va mulțumim :)
Corneliu Gabriel Cucu
Corneliu Gabriel Cucu4 ani în urmă
Adevărați profesioniști. Recomand cu incredere.
Cristian Cristi
Cristian Cristi2 ani în urmă
Foarte multumit.recomand cu incredere.
Locații recomandate