/Bucuresti/Traducator

WeTranslate - Agenție Traduceri

B-dul Nicolae Bălcescu, Nr. 5 Bl. Dunarea 1, Sc. 1, Et, 1, Ap. 1, Interfon 1, București 010042, România

WeTranslate - Agenție Traduceri
Traducator
4.9
940 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P2+PG București, România
+40 748 644 644
wetranslate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Olaru Viorica
Olaru Viorica2 ani în urmă
Echipa foarte profesionala si prompta. Am fost contactata in cateva minute dupa ce am trimis documentele de care aveam nevoie pentru a fi traduse. Documentele finale au fost livrate rapid si cel mai important pot fi contactati foarte usor. Va multumesc mult. Voi mai apela la serviciile dvs. ori de cate ori voi avea nevoie. Recomand cu mare incredere.
Gabi Pendelete
Gabi Pendelete2 ani în urmă
Am tradus si legalizat o diploma de bacalaureat si au fost foarte prompti, s-au ocupat ei de toate cele necesare. Nici nu a fost necesar sa ma deplasez la ei, transmiterea actelor s-a facut prin curier, in cel mai scurt timp posibil. Foarte multumita!
Let's have fun! Let's learn together!
Let's have fun! Let's learn together!2 ani în urmă
Foarte placut impresionat de serviciul primit, prompt, profesional si rapid, un serviciu "ca afara". Cu siguranta voi mai apela daca va fi cazul, recomand cu incredere. Multumesc frumos.
Beanca Mihalache
Beanca Mihalache2 ani în urmă
Am fost extrem de multumita de serviciile lor, avand in vedere ca am trecut printr-o serie de probleme cu documentele de care aveam nevoie, iar ei au facut tot ce au putut pentru a ma ajuta cu fiecare problema in parte. Ii recomand din tot sufletul, oameni calzi si foarte implicati!
Loredana Bugu
Loredana Bugu2 ani în urmă
Recomand serviciile WeTranslate! Rapiditate, profesionalism, calitate.
Comunicarea, atat pe mail cat si pe chat, este extrem de usoara si eficienta. Nu m-am deplasat la sediul WeTranslate, totul s-a desfasurat online: transmiterea documentului de tradus, plata. Traducerea am primit-o pe mail asa cum am solicitat, si intr-un timp extrem de scurt.
Felicitari WeTranslate si multumesc mult pt ajutor!
Lavinia Loredana Cioarna
Lavinia Loredana Cioarna2 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine, amabilitate si preturi competitive. Eu am solicitat online traducerea si interpretarea unor acte medicale cu termeni specifici. Am fost contactata telefonic, am primit proforma si am achitat-o cu cardul. Rapid si eficient. Recomand. Multumesc.
Cristi Velicu
Cristi Velicu2 ani în urmă
Totul este simplu si usor, sincer nici nu am verificat pretul daca este mare sau mic, ce imi place este ca totul este automatizat, nu trebuie sa dai telefoane sa explice ce e de facut, sa trimiti email-uri, etc. Urci ce ai nevoie pe site, ai un camp de observatii si apoi vin ei catre tine cu o oferta, daca e ok, o platesti cu cardul online si gata, astepti sa iti livreze fisierele traduse.
Bargau Bogdan
Bargau Bogdan2 ani în urmă
Traducere romana-italiana documente foarte dificile(medicale). Niste oameni foarte buni, profesionisti si rapizi. Calitate exceptionala, promtitudine si sensibili (o problema delicata tratata exemplar). Va multumesc si mult succes in activitate !
Locații recomandate