/Prahova/Studio de tatuaje

Micropigmentare si Microblading by Paula Lupu

Strada Ana Ipătescu 10, Ploiești 100337, România

Micropigmentare si Microblading by Paula Lupu
Studio de tatuaje
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2MF+5V Ploiești, România
+40 732 163 268
micropigmentaresprancene.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Constantin
Diana Constantin2 ani în urmă
In tot ceea ce face, Paula da dovada de profesionalism si multa rabdare ! Este foarte atenta la detalii, iar anii de experienta isi spun cuvantul cu fiecare lucrare terminata!💕 apreciez mult la ea rabdarea de care da dovada, faptul ca iti explica fiecare procedura in parte , dar si ca este super atenta la nevoile clientei !🥰
Maini de aur !🥰❤
Leontina Burlacu
Leontina Burlacu2 ani în urmă
Sunt minunate!!! Imi plac maxim sprancenele micropigmentate. Am optat pentru tehnica powder si sunt incantata de rezultatul natural.
O profesionista!
Andreea Banu
Andreea Banu5 ani în urmă
Recomand, a tinut cont de toate aspectele la efectuarea procedurii de micropigmentare, inclusiv de fizionomia fetei. Mi-a explicat toti pasii pe care i-a facut, a fost foarte deschisa si prietenoasa.
Georgiana buftea
Georgiana buftea5 ani în urmă
Foarte multumita de rezultat... atat la gene cat si sprancene. Paula e super profesionala si minutioasa in tot ce face. Nota 10+
Florentina Marin
Florentina Marin5 ani în urmă
Una dintre cele mai bune in domeniu, lucreaza numai cu produse de calitate, iar rezultatele vorbesc de la sine. Recomand cu caldura !
Cristina Rotunjeanu
Cristina Rotunjeanu2 ani în urmă
UN OM DEOSEBIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
După lungi căutări, cu inima strânsă, fiindcă sprâncenele mele aveau nuanța roșu de la o altă micropigmentare, am ales-o pe Paula și nu regret nicio secundă. Este o profesionistă desăvârșită, de la modul în care îți explică tot ce ține de procedură, indicații și contraindicații, măsurători, nuanță etc..
Mulțumesc pentru tot! ❤️
Luciana Ionita
Luciana Ionita2 ani în urmă
Paula este uimitoare! Profesionista, precisa și foarte amabila si prietenoasa. Munca ei este o capodopera si m-a impresionata cu rezultatul final. Mi-a explicat totul inainte de a incepe procedura si a fost foarte clara si concisa. O recomand cu mare drag! Este cea mai buna din domeniu! Multumesc inca o data pentru sprincenele minunate, Paula!
Dragomir Luciana
Dragomir Luciana2 ani în urmă
Paula este PROFESIONISTA și foarte atenta la detalii. Sprâncenele au ieșit minunat și rezultatul vindecat este exact ce îmi doream. Locatia este foarte frumoasa și curată!
Locații recomandate