/Maramures/Studio de tatuaje

Obt

400000, Bulevardul Eroilor 47, Cluj-Napoca 400394, România

Obt
Studio de tatuaje
4.8
346 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCW+65 Cluj-Napoca, România
+40 735 289 179
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex G
Alex G3 ani în urmă
Am fost placut surprins sa vad ca exista si in Romania un salon profesionist. In UK am mai vazut ceva la fel. Felicitari!
Maria-Cristina Pop
Maria-Cristina Pop5 ani în urmă
Buna queen tattoo love FAMILY
Munteanu Mihai
Munteanu Mihai6 ani în urmă
Profesionalismul şi căldura cu care eşti întâmpinat, răbdarea si motivația fiecărei persoane de acolo de a realiza cea mai frumoasă operă este nemărginită. Atmosfera plăcută, redată şi prin muzica potrivită ambianței te va face, cu siguranță, să îți laşi emoțiile la uşă. Jos pălăria. Recomand cu căldură aceast Studio.
Maria
Maria6 ani în urmă
Nu faceti piercinguri aici!! Au o singura persoana la piercings si este foarte neexperimentata. Mia distrus urechia cu un indurstial stramb. Va rog nu mergeti la ea daca faceti la cartilaj sau intro zona sensitiva ca o sa va treziti cu probleme.
Liana
Liana2 ani în urmă
Am mers pt un cover-up, dupa ce ca discutasem cum ei prin mail-uri (cu tot cu poze trimise), am mers la salon sa mi se spuna ca ei nu au timp sa ma ajute sa gasesc un design care sa acopere ce aveam ,„pentru cineva care merge doar o data la salon“. Puteau foarte bine mi spuna direct, ei nu fac cover-uri, si sa ma scuteasca de timpul pierdut. De asta am si ales prima data sa discut cu ei virtual. In fine, am avut impresia ca sunt aroganti si total dezinteresati, mai ales ca eu habar nu am cu ce s ar putea acoperi un tatuaj. Zero help. Never again.
Diana Cancel
Diana Cancel2 ani în urmă
experienta in sine a fost nice, tipul care m-a tatuat a fost de treaba si rabdator. problema e tatuajul. e vorba de unul micut, trei cuvinte scrise cu font de masina de scris. undeva la aproape jumate din litere sunt strambe si ii dau tatuajului un aer funky. nu arata neaparat rau, dar nu asta e ceea ce am cerut. pe deasupra, tatuajul a avut parte de un mic blowout. nimic extra, dar e acolo si e vizibil. asa ceva mi se pare inacceptabil la un salon atat de cunoscut, cu tatuatori cu experienta. 1.5 stele din partea mea, a ajutat mult atitudinea tipului, dar nu destul incat sa pot rotunji la 2.
AlexBN
AlexBN2 ani în urmă
Mi-am facut primul tatuaj la acest salon (la Marius). A iesit fix ca in poza pe care i-am aratat-o. Sunt foarte multumit, recomand!
Andreea Tolan
Andreea Tolan2 ani în urmă
Cele mai bune servicii din oraș! Recomand cu drag! Profesionalism și răbdare de fier!!!
Locații recomandate