/Iasi/Studio de tatuaje

Salon Tatuaje Iaşi - Oby INK

Strada Spancioc 3, Iași 700373, România

Salon Tatuaje Iaşi - Oby INK
Studio de tatuaje
4.8
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J83+3V Iași, România
+40 748 814 854
obyink.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ally Andreea
Ally Andreea2 ani în urmă
Super încântată. Și de rezultat final și de profesionalismul staff-ului, locație amenajată cu gust, disponibilitate și răspunsuri pertinente la orice nelămurire. Clar merită 5 stele. Felicitări. ☺❤
Ioana Atitienei
Ioana Atitienei2 ani în urmă
Salonul este foarte curat, personalul foarte prietenos și dispus sa iti răspundă la orice întrebare, iar preturile sunt și ele foarte accesibile. Eu mi-am pus un piercing în nas la Oby Ink și totul este în regula, sunt foarte mulțumită. Este un salon de încredere pe care îl recomand cu drag.
Cezar Dinco
Cezar Dinco2 ani în urmă
Fiind primul meu tatuaj si mergand pe la mai multe saloane pentru a ma interesa de toate detaliile, nu cred ca exista un salon mai bun care sa ti ofere o siguranta mai mare ca acesta. Am avut norocul sa cunosc niste oameni extraordinari, cu simtul umorului si foarte talentati. Eu personal, am tinut legatura mai mult cu Oby, si pot spune cu mana pe inima ca, la inceput de drum pe planul asta, e persoana perfecta. De la sfaturi, pareri sincere despre ideile mele, si pana la timpul alocat, a fost fix ce aveam nevoie pentru a ma hotara si a lua decizia corecta. O persoana minunata care pune pe plan secund banii, rezultatul muncii si zambetul clientilor fiind pe primul loc. Experienta pe tot parcursul procesului in sine a fost foarte placuta, atmosfera din salon este relaxanta, placut sa te afli acolo. Ca tot a venit vorba de salon,... foarte curat, bine aranjat, arata impecabil, artistii lucreaza si ei foarte corect, n ai cum sa iesi cu vreo boala de acolo, se vede ca au experienta. Va zic de ..artisti.. , pentru ca am tot tinut legatura cu Oby si l am vizitat de cateva ori la salon, si am vazut ce si cum se lucreaza, si e ce trebuie. Pentru cei la inceput de drum sau chiar si persoanele care si au mai facut tatuaje, mergeti cu incredere, e o experienta frumoasa.
Andrei Ruja
Andrei Ruja2 ani în urmă
Atmosfera super faina, cu un staff care vine oricand cu sugestii si imbunatatiri asupra tatuajelor pe care vrei sa ti le faci, transformandu-le in arta. Big up.
Linda Anton
Linda Anton2 ani în urmă
Un loc foarte misto, super elegant, super curat.
Oameni zîmbitori, amabili, prietenoși!

Multumim Carlei pentru piercing!
Maseur Terapeut Aurel
Maseur Terapeut Aurel2 ani în urmă
Frumos,preturi cam marisoare...Sincer!
Mear place sa am o colaborare cu Oby,vedem,pe viitor.
Marcu Violeta
Marcu Violeta2 ani în urmă
Best of the best!!!Daca ma hotarasc la alt tatu, tot pe ei ii aleg. Mult succes!!
Simiuc-Bran Simona
Simiuc-Bran Simona2 ani în urmă
O experiență inedită, ce se va repeta, cu siguranta
Locații recomandate