/Bucuresti/Studio de tatuaje

Salon de tatuaje Bucuresti Brothers Tattoo

intrarea Nicolae Selari, etaj 2, stanga, Bucharest 030167, România

Salon de tatuaje Bucuresti Brothers Tattoo
Studio de tatuaje
4.9
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J2+V9 București, România
+40 725 190 640
brothers-tattoo-bucuresti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–18
Scrie o recenzie
Adrian atanasiu
Adrian atanasiu2 ani în urmă
Recomand. Profesionisti. Cu grija pentru clienti.
Lucian Cristian Oancea
Lucian Cristian Oancea4 ani în urmă
Superba locație si echipa. Merita fiecare leu lucrările lor. Specialitatea lor / retusurile imposibile făcute cu răbdare și talent.
Mario Says
Mario Says4 ani în urmă
Locatie din centrul vechi, primitoare, artisti profesionisti, doi dintre ei au luat locul intai pe tara la un concurs din 2019, in Iasi 😏
Cosmin Zane
Cosmin Zane5 ani în urmă
Dezamagit. Am facut un tatuaj de cuplu impreuna cu prietena mea, am intrebat inainte daca ne trebuie programare, ni s-a spus ca nu. Cand am ajuns ne-a preluat Levi si ni s-au facut cele 2 tatuaje fara a se tine cont de parerile noastre. Eu l-am vrut mai gros si a iesit subtire si neuniform iar cand am solicitat sa il mai lucreze a zis ca se ingroasa in timp (am mers pe mana "specialistului"). Prietena mea l-a vrut mai subtire si a iesit destul de stramb, ingrosat pe alocuri si total neuniform. Fiind la primele tatuaje si pielea fiind inflamata am mers pe mana"specialistului" care ne tot spunea ca odata cu vindecarea vor arata mai bine. A mai vrut un cuvant pe spate si cand a facut acel tipar i s-a atras atentia de mai multe ori ca e gresit( doua litere nefiind despartite de spatiu ca restul cuvantului), bineinteles ca nu a tinut cont si l-a batut exact cum nu ne doream. Fiind 3 tatuaje extrem de simple nu ne-am gandit nici o clipa (avand in vedere recenziile salonului de pe google si fb) ca executia va fi una dezamagitoare. Aveti grija pe mana cui va lasati pielea!
BrothersTattoo Bucuresti
BrothersTattoo Bucuresti6 ani în urmă
Super artiști, intelegatori și profesioniști. Recomand.
Stefan Ch
Stefan Ch7 ani în urmă
Foarte profesionalisti, cu o igiena impecabila si deschisi la minte intr-o locatie frumoasa in Centrul Vechi. Am fost foarte incantat sa imi fac aici primul tatuaj fiindca au fost rabdadori si ne-am sfatuit pana cand totul a fost asa cum mi-am dorit. Recomand!
Corina Vasile
Corina Vasile2 ani în urmă
Recomand cu incredere! O echipa de profesioniști, iar salonul este foarte curat. 👍✨
Cristiana Varzaru
Cristiana Varzaru2 ani în urmă
Un salon bun plin de oameni talentați care își dau interesul ca tatuajul clientului să fie cât mai bine executat. Atmosfera este liniștită, muzica ușor relaxantă. Recomand!
Locații recomandate