/Brasov/Studio de tatuaje

Kronstadt Ink

Etaj 2, Strada Republicii 13, Brașov, România

Kronstadt Ink
Studio de tatuaje
4.9
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVR+3C Brașov, România
+40 736 157 039
kronstadtink.blogspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 12–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreas Szekely
Andreas Szekely2 ani în urmă
Am fost aici pentru primul tatuaj. Aveam o idee despre ce vroiam, si artistul (Madalin) m-a indrumat si mi-a explicat tot ce era de stiut. A pregatit un design superb si toata experienta a fost foare okay si placuta. Absolut recomand!
Sergiu
Sergiu2 ani în urmă
Fantastici băieții! Și profesionalism și umor, ai de toate la ei.
Ramazan Soyler
Ramazan Soyler4 ani în urmă
Eu merg în România în fiecare an merg la Brașov în vacanță când merg la tatoo Am oameni foarte buni în această afacere sunt foarte bine îngrijite și își fac calitatea muncii le-aș recomanda tuturor prețul este foarte rezonabil Ramazan I go to Romania every year I go to Brasov on vacation when I go to tatoo I have very good people in this business are very well taken care of and I do the quality of work I would recommend to everyone the price is very reasonable I LONDON Moonlıght Cafe
Alexandra nicoleta
Alexandra nicoleta4 ani în urmă
Am așteptat doua zile pana sa fac recenzia și nu pot spune decât atât:PROFESIONALSM. De la modul de abordare pana la vindecarea propriu zisa a tatuajului. Un super mare mulțumesc celui care mi-a executat tatuajul!
Mada Andreea
Mada Andreea5 ani în urmă
Cei mai faini!!!
Sunt foarte atenți la tot ce ține de instrumente sterile, de unică folosință.. asta contează cel mai mult!! Talentați și profiiiii😇
Recomand cu încredere!!
Miruna Ramona
Miruna Ramona6 ani în urmă
Singurul loc in care mi-am facut toate tatuajele, datorita faptului ca de la bun inceput si pana in prezent am remarcat mediul steril (curatenia), desigilarea acelor, utilizarea manusilor de unica folosinta, profesionalismul/seriozitatea in munca, baietii sunt toti sociabili si deschisi si, nu in ultimul rand, toate tatuajele pe care le am s-au vindecat impecabil. Chiar si cele pe care le am de 5-6 ani arata foarte bine.
Ps: am remarcat si faptul ca toti sunt talentati si nu lucreaza numai cu sabloane, impregandu-si (la acceptul clientului) si propria amprenta :)
Super multumita, recomand!
Adina Vaideanu
Adina Vaideanu6 ani în urmă
Profesionalism!
Cred ca asta cuprinde tot. Mi-am facut doua tatuaje acolo si mai urmeaza si altele. Cu siguranta tot la ei le voi face. Se lucreaza bine, curat, intr-o atmosfera destinsa.
Anca Moldovan
Anca Moldovan2 ani în urmă
Oamenii ştiu ce fac şi asta poți vedea din faptul că îți răspund la orice întrebare ai legată de tatuaje şi îngrijirea lor. Mulțumesc pentru superbul meu tatuaj cu păsări, a ieşit mult mai frumos decât îmi imaginam.
Locații recomandate