/Timis/Spital

Cabinet Cardiologie-Interne Prof.dr. Ardeleanu Elena

Bulevardul Revoluției din 1989 16, Timișoara, România

Cabinet Cardiologie-Interne Prof.dr. Ardeleanu Elena
Spital
4.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64Q+46 Timișoara, România
+40 256 492 919
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–18
Marți: 10–15
Mirecuri: 13–18
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Allina Allice
Allina Allice2 ani în urmă
Profesionalism si daruire. Programare respectata la secunda de fiecare data. Dna. Dr. este ,pe langa un medic foarte bun ,si o persoana extraordinara. Recomand cu drag.
Andreea adnana Cobzaru
Andreea adnana Cobzaru5 ani în urmă
Multumiri doamnei Pofesor Ardeleanu pentru modul de cooperare cu pacientii, rabdarea de care s-a dat dovada in cabinet si competentele prin care s-au facut consultatiile.Cabinetul are personal profesional si aparatura performanta. Recomand cu incredere pe dna Profesor Ardeleanu. Am fost foarte multumita de serviciile oferite si atitudinea personalului care mi-au acordat ingrijiri competente si toata atentia .
Mariana D
Mariana D5 ani în urmă
Respect pentru serviciile oferite de doamna profesor Ardeleanu Elena . Atat eu cat si familia mea suntem recunoscatori pentru toate serviciile oferite de doamna profesor. La cabinet se afla un medic de exceptie , un om deosebit si un profesor extraordinar pentru rezidentii sai care pleaca cu multe cunostinte din acel cabinet .
Sanatate va doresc.
Ignacz Gabriella
Ignacz Gabriella5 ani în urmă
Buna. Am sunat la cabinet pentru o indrumare sa ma programez la o consultatie. Doamna asistenta a fost foarte ajutatoare si a predat telefonul sa vorbesc direct cu domna doctor Elena. Cand am povestit ce fel de problema am, NU MI-A dat informatii, nu m-a programat si la un moment dat mi-a inchis telefonul. Am ales alt cabinet de medicina interna
Lupu Viorel
Lupu Viorel7 ani în urmă
Programare respectata, personal calm și de ajutor. Consultație și investigații EKG, Eco Doppler și Eco Doppler Color.
DRAGOS
DRAGOS7 ani în urmă
Doamna Profesor este un medic extraordinar! De cele mai multe ori sta peste program sa vada toti pacientii, primeste si pacienti neprogramati, evalueaza cu multa atentie fiecare caz in parte. La cabinet sunt medici rezidenti care invata multe de la Doamna Profesor! De cele mai multe ori dupa ce consulta, cheama medicii rezidenti sa le explice tot ce tine de patologia constatata ceea ce nu am observat la nici un alt profesor si am fost la multi! Respect Doamna Profesor! Tot timpul ati dat dovada de empatie si inalt profesionalism!
Nescovici Sorina
Nescovici Sorina7 ani în urmă
Toata admiratia si respectul pentru D-na Prof.Dr. Elena Ardeleanu, un medic de un profesionalism desavarsit forte atenta si intelegatore cu pacientii. Un cabinet unde serviciile medicale sunt exceptionale, personalul foarte amabil si competent, un loc unde pacientii sunt tratati cu maxima seriozitate. Recomand cu toata increderea.
AKG 644
AKG 6442 ani în urmă
Am o intrebare pentru doamna doctor. Stimata doamna,am inteles ca acum aveti inchis cabinetul datorita problemelor cauzate de Covid. Mama a incercat sa contacteze cabinetul dar nu a reusit. Pe cand deschideti cabinetul si se pot relua consultatiile ? Mama ar dori sa faca o consultatie dat fiind faptul ca in luna Iunie va trebui sa plece din tara. Va multumesc anticipat.
Locații recomandate