/Timis/Spital

Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu

Strada Gheorghe Lazăr 7, Timișoara, România

Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu
Spital
3.9
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64G+R4 Timișoara, România
+40 256 201 811
smutm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dani San
Dani San2 ani în urmă
Frumos,opiniile negative despre medici,se șterg
Trăiască democrația și dreptul la opinie!
L.D Milos (Lavdia65)
L.D Milos (Lavdia65)2 ani în urmă
Am ales să apelez la medicii Spitalului Militar deoarece sunt excepționali. Țin să le adresez mulțumiri în special doamnei dr. Alina Condor, domnului dr. Cătălin Miu, doamnei dr. Alina Cepoi și domnului dr. Călin Ștefan.
Cristian Radu
Cristian Radu2 ani în urmă
Astăzi 30.09.2021, am fost sa ma vaccinez la centrul de vaccinare de pe str Nera. Am fost plăcut surprins de modul in care personalul centrului își face meseria; Tot respectul! Însă conducătorul auto de pe ambulanta spitalului militar, a dat dovada de o nesimțire ieșită din comun; păcat ca un asemenea personaj …..
David Boldea
David Boldea2 ani în urmă
program de recrutare pe partea de asistenti slab. Organizare proasta, nimeni nu stie nimic din aceast Spital, singurul vinovat poti fii tu ca ai ales acest spital =))))) 1 stea cu indulgenta, pacat ca nu merge 0 stele :))
Radu E
Radu E2 ani în urmă
Faptul că aici lucrează personal militar se vede pentru că toți angajații au o ținută și o disciplina pe care nu o găsești în spitalele civile. Foarte plăcut impresionat.
Barbu Stela
Barbu Stela2 ani în urmă
Doresc să adresez mulțumirile mele precum si recunoștința mea Medicului specialist ortoped MIU CATALIN ,care m-a operat cu succes(artroscopie genunchi) ,Medicului anestezist ,medicilor rezidenți,personalului medical din secția de Ortopedie, precum și personalului medical din Blocul operator, pentru toți doar cuvinte de laudă și respect.
Gheorghe Ciucur
Gheorghe Ciucur2 ani în urmă
In urma unei internari,am intalnit la sectia interne/gastroenterologie o echipa de profesionisti ,dedicati meseriei lor-medici,asistente,infirmiere. Faptul ca inca de la poarta spitalului, persoana care m-a preluat si mi-a luat unul dintre bagaje,s-a adeverit ca nu a fost o intamplare . Oameni empatici,cu zambetul pe buze creaza o atmosfera linistita si plina de sperante in saloane. Va multumesc,va felicit si va sunt recunoscator.
Gabriel D.O.N.
Gabriel D.O.N.2 ani în urmă
Dau o stea pt că niciodată , repet NICIODATĂ nu răspunde nimeni la telefon pt programări ,nu știu ce secretara au sau nu vor intenționat să răspundă.....Nu mi se pare normal sa sun de 20 de ori în fiecare zi și să nu-mi răspundă nimeni pt o kkt de programare nu altceva. După 20 de zile de încercări de sunat , mă suna ei și mă programează după aproximativ 3 luni.
Locații recomandate