/Timis/Spital

Maternitatea Bega

Bulevardul Victor Babeș 12, Timișoara 300226, România

Maternitatea Bega
Spital
3.7
70 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P6VH+PV Timișoara, România
+40 256 493 478
hosptm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anonim325 zile în urmă
Nepăsare totală, îți vorbesc pe un ton plictisit, dacă mergi și ceri ajutorul se enervează, mâncarea de toată jena..pulpe de pui cu pene pe el ! Când întrebi ceva ridica din umeri! Nu recomand Apa rece, nu sunt plase la geam te mănâncă țânțari!
Narcisa Hintari
Narcisa Hintari2 ani în urmă
Numărul de telefon afișat 0256/ 493478 este din păcate degeaba, 3 zile am sunat intr-una, nu răspunde nimeni la el, nu stiu de ce îl mai expuneți? Dacă ai nevoie de o informație trebuie sa te inhami cu prea multa răbdare. Rușine instituțiilor ca nici măcar nu și citesc recenziile sa îmbunătățească ceva.
Geta Cirtoaba
Geta Cirtoaba2 ani în urmă
Mulțumesc domnului profesor Marius Craina și întregi echipe de la chirurgie și în mod special doamnelor asistente și infirmiere de la terapie intensivă.
Dates Sala
Dates Sala2 ani în urmă
Spital și personal de toată jena, hodoroagele angajate acolo ar trebui sa lucreze pe șantier sau in Italia la spălat bătrâni nicidecum într-o maternitate
Isabela Tocaciu
Isabela Tocaciu3 ani în urmă
As dori sa transmit niste sentimente traite care poate vor schimba perceptia unora sau poate ne vor trezi putin la o altfel de realitate decat cea povestita din cauza faptului ca toti suntem dezgustati si saturati de acest virus.
Este vorba de Maternitatea Bega, sectia de Covid, un spital despre care auzisem numai lucruri negative.
Nu judec pe nimeni, poate sunt sau au fost si lucruri negative. De aceea as vrea sa povestesc experienta mea din respect si recunostinta pentru personalul care a avut atata grija de mine.
Eu am fost internata pe sectia verde, iar apoi pe cea rosie de Covid. In ambele situatii am observat conditii de spitalizare la un nivel inalt. Cel mai important de precizat ar fii faptul ca personalul a fost surprinzator de atent, toti ,de la doctori pana la asistente fac o treaba excelenta cu pacientele.
Tin sa precizez ca nu am avut pile si nu am bagat bani in buzunar la nimeni!
Nu voi intra in amanunte deoarece nu stiu cati vor citi pana la capat, iar sentimentele fata de acesti oameni care au fost atat de grijulii si atenti cu mine, le voi impartasi cu voi cei care veti citii.
Versuri din suflet pe care le-am scris in spital dupa perioada critica a bolii si dupa ce mi-am dat seama ce inseamna Virusul Covid atat pentru cei infectati cat si pentru medicii si asistentii care lupta pentru vietile noastre ( in cazul gravidelor se duce o lupta dubla, tot personalul de la medici pana la femeia de serviciu si nu exagerez, lupta atat pentru mama cat si pentru copil) !

Maternitatea Bega ( sectia rosie Covid)
Un spital plin de oameni inzestrați,
Doctori, asestenți de teapă
Cu o grija ca de frați!

Ei, in noua uniformã
Ce-i solicită de zor,
Dau tot ce-i mai bun
Pentru pacienții lor.

Vorbe calde, înzestrate,
"Eşti mai bine, cum te simți?"
Nu te lasã fară sprijin
Şi te-ajută sa-ți revii!

O experiențã durã
Într-un plastic sufocant
Ce-l indură zi de zi
Pentru noi cei de pe pat!
Loredana Luputiu
Loredana Luputiu3 ani în urmă
Cele 5 stele nu-mi sunt de ajuns pentru a-mi exprima recunoștința. Am petrecut 13 zile în acest spital, dintre care 10 la ATI.Am întâlnit medici, asistente, infirmiere, etc. care pe langa suportul medical mi-au oferit în permanență sprijin moral pentru a putea trece mai usor peste suferinta fizică. Nu va cunosc fețele, dar v-am cunoscut inimile.Va mulțumesc din suflet!!
Casandrei Anisoara
Casandrei Anisoara2 ani în urmă
Vad ca parerile sunt de la o extrema la alta. Nu stiu ce sa înțeleg, nu vreau sa supăr pe nimeni dar stiu ca la noi in tara se da acel PLIC. Si vreau sa zic ca acei oameni care fac asta fac foarte mult rău celorlalți care nu își permit acest lucru, care la randul lui nu este normal. Ganditi-va ca sunt oameni care nu si permit din cauza condițiilor financiare. RUGAMINTEA MEA AR Fi sa nu mai fiti egoiști.
Fată Anonimă
Fată Anonimă2 ani în urmă
Am dat 3 stele pentru că îmi exprim recunoștința față de medicii care mi-au salvat viața și asistentele care dau dovadă de omenie și care își practică profesia cu multă dedicație.
Totuși, încă am un gust amar după vizita de urgență în care am avut nenorocul să-l cunosc pe domnul Mircea Diaconu. Un domn plin de aere și lipsit de picătură de compasiune față de oameni care ajung la urgență aproape cărați de partener.
După vizita plină de durere în care mi-a spus că totul e în regulă(deși nimic nu era, eram la a patra vizită doar la Bega) a dat semne că n-ar strica să-i băgăm ceva în buzunar.
N-am facut-o.
Păcat că a trebuit să-i văd mutra de mai multe ori timp de cele 2 săptămâni în care am stat în spital după o intervenție de urgență.
Să fiți sănătos domnule doctor și să aveți noroc să nu dați peste oameni nesimțiți ca dumneavoastră.
Sictir!
Cornel Rusti
Cornel Rusti2 ani în urmă
A nascut sotia mea recent, personal medical de nota 10, au tratat-o foarte bine dar in privinta dotarilor din spital si a regulilor impuse din cauza coronavirusului, e cam jale...paturile erau foarte inalte pt o femeie care a nascut de curand, se dadea mancare de la ei din spital dar nu le dadeau apa, apa trebuia sa le-o ducem noi la portar, portarul o dadea infirmierelor sau femeilor de servici sa le duca in salon, nu aveam voie sa le ducem mancare, desi cea care o primeau din spital era cam groaznica, ca sa nu ducem virusi...de parca apa nu tot de la magazin era...carau bietele femei batrane si bolnave la apa in toate saloanele...platiti domnule un barbat sa duca apa nu puneti femeile sa o care sau mai bine dati-le apa voi si sa le aduca sotii mancare. Sa nu mai vorbim de sticlele in care se dadea laptele pt bebe...trebuiau sa le spele mamele in baie...ei nu le sterilizau...apa calda la dus dupa 45 de minute de asteptare.Nu avea voie sa ii dea la bebe hainele aduse de ea ca cica nu erau dezinfectate, cele din spital le spalau la Arad. Mancarea se servea la 8 micul dejun ( o paine 250g, un iaurt simplu, 10g unt, 10g gem si o felie de sunca sau cascaval,sau un ou fiert), la 12 pranzul ( o supa sau o ciorba fara gust si piure de cartofi, tocana de cartofi sau orez in general cu o pulpa de pui) si la 17:30 cina ( felul 2 de la pranz) si de la 17:30 nu mai primeau nimic, nici macar un fruct. Eram nevoiti sa folosim alte cai pt a introduce bunurile de care aveau nevoie sotiile noastre in spital( le aruncam pe geam la etajul 1 biscuiti si alte lucruri ca sa nu manance painea ce le-a ramas de la micul dejun). Cam dezamagitoare conditii...
Locații recomandate