/Timis/Spital

Clinica Med Varix

Bulevardul Take Ionescu nr. 51a, Timișoara 300070, România

Clinica Med Varix
Spital
4.1
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q66R+C8 Timișoara, România
+40 256 443 625
medvarix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LavValH
LavValH2 ani în urmă
O alegere buna pentru a rezolva probleme de sanatate
Danaiuli b
Danaiuli b2 ani în urmă
Personal amabil și profesionalism, începând de la recepție, asistente și medici. Eu personal am fost foarte mulțumită în urma intervenției chirurgicale de varice, am simțit implicare și căldură pentru pacientul speriat și dezorientat. Mulțumesc d-lui Dr Duță Ciprian și D-nei dr. Barjica Daniela, d-nei asistente Luciana și celorlalți medici cu care am interacționat. Recomand cu încredere această clinica!
Olivia Neiconi
Olivia Neiconi2 ani în urmă
Sunt pacienta acestei Clinici din 2006 si vreau sa marturisesc ca desi o CLINICA cu multi pacienti, cateodata chiar sunt multe urgente si asteptarea e mare : DE CE ?
deoarece
CONSILIEREA MEDICALA E O COMOARA!
TRATAMENTELE SUNT EXCEPTIONALE !
MIRACULOASE, ating cele mai inalte standarde omenesti.
MULTUMIM TARE MULT!
Monica Novac
Monica Novac2 ani în urmă
Am fost operata de catre Daniela Barjica. As vrea sa spun doamna doctor, dar nu merita acest titlu. In urma operatiei efectuate de dansa, am ramas cu chisturi si sanse mari de formare a cheagurilor la piciorul drept, cu dureri si umflarea piciorului. Sunt mai rau ca inainte de operatie. Nu recomand sub nicio forma. Pacat de domnul doctor Duță ca lucreaza impreuna cu asa persoane incapabile.
Danculescu Diana
Danculescu Diana2 ani în urmă
Nu recomand, total neprofesionisti si lipsiti de respect fata de pcienti. Doamna de la receptie foarte irascibila. Lasati pacienti sa astepte desi au programare la un medic ii plaseaza ulterior la alt medic.
Toni is traveling
Toni is traveling2 ani în urmă
Nu mi-a plăcut cum a decurs consultul, am intrat ca pe banda rulantă, maxim 2 minute am stat în cabinet timp în care dl. doctor vorbea pe fugă și parcă se grăbea să termine cu mine doar ca să intre următorul pacient (sau mai bine zis plătitor). Și la întrebări răspundea scurt și prea pe fugă.
Raluca Maria
Raluca Maria2 ani în urmă
Cea mai buna clinica din Timisoara cu servicii ireprosabile! Incepand de la doctori,asistente si receptie! D-nl Profesor Dr Ciprian Duta cel mai bun doctor pe chirurgie(daca ar trebui sa ma mai operez,doar in dumnealui as avea incredere)!!! D-na dr Barjica Dana deasemenea! O adevarata echipa de profesionisti! Recomand Clinica Med Varix cu toata increderea! Pe aceasta cale mii de multumiri intregii echipe pt tot ce au facut pt mine!❤
Vasile Parpa
Vasile Parpa2 ani în urmă
Transmit multumiri profunde d-lui profesor doctor Ciprian Duta si intregului personal din aceasta clinica , pentru modul in care m-au abordat , consultat si vindecat , prin interventie chirurgicala , cu inalt profesionalism , eficacitate si promptitudine. In afara aprecierilor medicale , am simtit acea caldura umana , pe care o emite intregul personal , astfel incat nu m-am simtit doar ca un pacient , ci si ca un apropiat al lor . Va doresc ca , in continuare , sa aveti parte de ajutor , calauzire si ocrotire din partea Divinitatii !
Cu stima si respect !
Locații recomandate