/Prahova/Spital

BRISTOL MED S.R.L.

Strada Anul 1907 39, Ploiești, România

BRISTOL MED S.R.L.
Spital
3.1
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2MF+82 Ploiești, România
+40 244 544 872
bristolmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta Vulpe
Violeta Vulpe2 ani în urmă
Am fost pentru o programare la radiografie pulmonara si fetele de la receptie au avut o atitudine negativa cand au vazut ca am trimitere : nu avem locuri pana in decembrie. Am intrebat daca cu bani se poate mai repede si ghici : imi faceau pe loc ! Dar pretul diferea , una a zis 100 lei si cealalta 180 lei. Am plecat cu un gust amar , de om care tocmai era inselat , mai ales ca se uitau una la alta . Rusine, nu recomand !
Am sunat la Gral si acelasi serviciu are pretul de 50 lei la liber, fara programare . Despre ce vorbim ?
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe2 ani în urmă
Doamna blonda, tunsa scurt de la receptie are o atitudine total nepotrivita fata de clienti. M-am simțit ca într-un spital public, unde pe nimeni nu intereseaza serviciile oferite pacienților.. I-am atras atenția doamnei asupra tonului si atitudinii dansei însă mi-a comunicat ca nu imi e subordonată...Nu voi mai reveni
, cu siguranta!
Monica Ionica
Monica Ionica2 ani în urmă
Atitudine nepotrivită are si doamna cu părul negru, prins într-o coadă de cal.
Indiferenta totală si bătaie de joc!
Pune oamenii bătrâni și bolnavi pe drum.
Anca Elena
Anca Elena2 ani în urmă
Am fost astazi sa fac o radiografie pulmonara. Mi-au trecut numele corect dar au gresit prenumele si pe fisa si pe poza. In radiografie mi-au trecut B. Ana Elena iar in interpretare B. Ana Maria. Niciunul din aceste nume nu este al meu, ba mai mult, cand m-am intors sa modifice greseala, mi-au solicitat poza si documentul de interpretare gresite apoi mi-au dat o fotografie cu numele meu dar care apartinea altei persoane. Fotografia era diferita fata de prima. Am solicitat poza initiala in care imi trecusera gresit doar prenumele sa pot face o comparatie pentru ca am vazut diferenta intre fotografii si nu au mai vrut sa mi-o mai dea pe motiv ca au aruncat-o si au dus gunoiul chiar atunci cand le-am dat-o inapoi. Nici semnatura nu mai era la fel. Se vedea ca este imitata. Fetele alea fac prostii dar nu stiu sa le indrepte cum trebuie. Am platit banii degeaba, din cauza incompetentei lor m-am ales cu ,, niste plamani'' care nu sunt ai mei. Ce e mai rau este faptul ca trebuie sa ma iradiez iarasi in alt cabinet ca sa pot merge la un doctor specialist cu o radiografie corecta, eu chiar am niste urmari post-Covid iar tratamentul trebuie sa-l fac in functie de plamanii mei nu ai altcuiva.
Daniela Carstoiu Rosu
Daniela Carstoiu Rosu2 ani în urmă
Doamna blonda de la receptie are o purtare oribila fata de pacienti. Sunt o persoana in varsta, cu handicap, si am venit de doua ori la clinica , in ultima vreme si de fiecare data a ridicat tonul la mine si m-a bruscat verbal. Observ ca nu sunt singura care se plange, de ce o mai tineti?
Nu aveti nevoie de pacienti?
Eu acolo nu mai vin.
Joe Joyz
Joe Joyz2 ani în urmă
O clinica de 2lei, m-am dus sa fac o radiografie la plamani si daca ma luam după "doctorul"lor nu aveam nimic,fara consultație,fara nimic !,si m-am dus la altcineva sa interpreteze si aveam pneumonie defapt! Cea mai proasta clinica cu angajati fara experienta și cu durere în pix
Adriana Ilinca
Adriana Ilinca2 ani în urmă
Recomand! Am avut o experiență foarte frumoasă! Demult nu am mai fost tratată cu atât de mult profesionalism si calmitate. La receptie am intalnit 2 doamne foarte drăguțe, răbdătoare care mi au răspuns cu drag la toate întrebările. Tot personalul este de admirat. Va multumesc!
Dragoi Florin
Dragoi Florin2 ani în urmă
Hai ca este "pandemie", inteleg, trebuie sa asteptam afara, la coada, ca pe vremea lui Ceausescu. Dar, din moment ce platim un serviciu, se subintelege (in Romania), ca avem intaietate. Dar nu... platesti, te rezolva, te scoate ca pe un caine in curte, si apoi stai ca prostul si asteapti afara, la -5°C, 1h, rezultatul. Lemne si pietre dupa ei.
Locații recomandate