/Prahova/Spital

Spitalul de Boli Infecțioase

Bulevardul Republicii 271, Ploiești, România

Spitalul de Boli Infecțioase
Spital
3.5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXXX+XX Ploiești, România
+40 244 533 441
saptamanamedicala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Manuela sandu
Manuela sandu2 ani în urmă
Niste incompetenti. Tatal meu a murit din cauza loro. Nu va duceti parintii acolo. Niste javre ca alte cuvinte nu am de spus. Dumnezeu e sus si nu doarme sa treaca si ei prin ce a trecut tatal meu. Asistentele niste nesimtite nu i dadeau sa manance sau sa se ridice din pat
Bianca Anastasia
Bianca Anastasia3 ani în urmă
Chapeau bas, doamnei doctor Vasile din cadrul spitalului Movila din Ploiesti.
Va multumesc din suflet pentru toata grija si atentia acordata pacientei Bacanu Rodica din Mizil, dar si pentru toti pacientii aflati in suferinta si pentru a caror viata va luptati. Profesionalism de inalta clasa in armonie cu o dezarmanta empatie,va dau calitatea de om in adevaratul sens al cuvantului.
Doamna doctor intr-un context fatalist ne-ti redat la viata o mama,o bunica, o sotie, o sora, o matusa.Si ce credeti?
Noua, apartinatorilor anonimi, ne-ti redat speranta, onoarea si recunoasterea valorilor.
Slava Domnului, cu oameni ca dvs sustin cu convingere VOM INVINGE!
Cu respect, ma inclin in fata asistentelor, infirmierelor, intregului aparat medical din acest spital. Va multumesc!
Tav 120
Tav 1204 ani în urmă
Niște scârbe de doctori ( o pensionara) care nu a avut sa- i facă vaccinul antitetanos copilului meu și nici sa- l consulte.14.06.2019.Ar tb sancționate și eliminate din sistem, nu și merita statutul
Marian Manole
Marian Manole4 ani în urmă
Personal dedicat meseriei,medici competenti si conditii bune.Ar trebui imbunatatita starea inventarului din saloane.N-ar strica si o suplinire a consumabilelor medicale.Am stat 2 saptamani aici si m-am facut bine.Multumesc!
The Dreamer
The Dreamer5 ani în urmă
Atitudinea personalului lasa de dorit. Pacientii, sunt tratati ca niste animale, nu se va schimba nimic pana nu va fi schimbat personalul de 2 bani din acest spital
Genoveva Florea
Genoveva Florea2 ani în urmă
Multumesc medicilor si asistentelor pentru grija ce au avut-o pentru mine si m-au salvat de covid 19. Un spital de nota zece. Multumesc! Draghici Florea Paul. 11 febr. 2022.
Rasvan Stanciu
Rasvan Stanciu2 ani în urmă
Felicitari Asistentilor si Medicilor de la Spital Movila pentru eforturile depuse pentru a salva vieti,pentru sacrificiile facute de voi zilnic pentru a lupta cu virusul!!!Dumnezeu va ales pentru a fi eroi!!!Felicitari si respect pentru voi din partea mea!!!
Maria Mateescu
Maria Mateescu2 ani în urmă
In 17 August am fost adusă la acest Spital unde am fost îngrijită de Dna Doctor Oprea Maria și Dna Doctor Angelescu. Nu mă puteam ține pe picioare și nu puteam respira. Am boală autoimună de 20 ani și operație intre pericard și plămân. Mulțumesc din toată inima Doamnelor Doctor pentru profesionalismul și pasiunea cu care m- au tratat ! Sub costumația de protecție au fost și rămân eroi pentru salvarea de vieți! Mulțumesc tuturor Doamnelor asistente care muncesc foarte greu sub costume și au răbdare cu bolnavii răspunzând propt la nevoile lor ! Și personalului de serviciu , mulțumiri!
Toate serviciile primite au întrecut așteptările!
FELICITĂRI și SANATATE!
Locații recomandate