/Prahova/Spital

Centrul Medical Mediurg

Bulevardul Independenței 27, Ploiești 100349, România

Centrul Medical Mediurg
Spital
2.8
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2MG+JQ Ploiești, România
+40 244 962
mediurg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefania placinta
Stefania placinta2 ani în urmă
Recomand ! Am fost sa efectuam radiografii pulmonare direct, fara programare ! Personalul foarte amabil , deasemeni asistenta care a efectuat radiografiile foarte amabila , ne a explicat pe întelesul nostru și cu radiografia in fata deși primim in doua zile și interpretarea medicului specialist , in aceiași bani .
Ion risnoveanu
Ion risnoveanu2 ani în urmă
Pentru administrarea antibioticului prin branula nu există un preț exact, plătești de fiecare dată cât are chef casiera să îți ceară. Dacă întrebi DE ce costă mai mult, ți se răspunde că ăsta e prețul.
Oana Vasile
Oana Vasile2 ani în urmă
Am dat o stea ca nu am alta optiune, din punctul meu de vedere nu merita nici macar una! Am sunat sa intreb daca au urgente orl pediatrie pentru un copil de 2 ani jumate, care acuza dureri foarte mari in zona urechii si a ochiului drept, mi-au spus că da, dar sa ajung pana la 15.30! Toate bune si frumoase, eu nu stau in Ploiesti, ma grăbesc îmbrac copilul, care plange încontinu, afara ploua, cheama un taxi, cand ajung într-un final obosită, plouata cu copilul aproape adormit de la atata plâns ma întâmpină o domniță si cu foarte mare seninătate imi spune ca ei nu au asa ceva, nu se ocupa de copii, pe bune si atunci va intreb de ce induceti oamenii in eroare si ii puneti pe drumuri..incompetenta maxima... timp, nervi si bani pierduti degeaba
Ionut- Dragos Ivanoiu
Ionut- Dragos Ivanoiu2 ani în urmă
Am dat o stea doar pentru ca nu am optiunea de a nu da niciuna. In Joia Mare am ajuns cu mama la ei, in Ploiești pe Bulevard, pacienta acuzând "un junghi ca o gheara in piept ce raspunde in spate la omoplat". După aproape 5 ore petrecute acolo, timp in care personalul s.a purtat și adresat total neprofesionist atât cu aparținătorii cât și cu pacienta care din "bunicuțo" nu a fost scoasă (femeia era schimonosita nu de vârstă, ci de dureri), și o consultație care a dus la concluzia ca are nevoie de o perfuzie cu vitamine și diagnosticul a rămas "neconcludent", însă suspiciunile erau de metastaza pulmonară desi, halucinant, la radiografie plămânii erau ok. După ce au luat bani si pe aerul care a fost respirat acolo, biata femeie a fost trimisă acasă, cu recomandarea să se întoarcă a doua zi sa mai facă o "perfuzie minune". Nu a putut sa se mai întoarcă sa le mai bage in buzunar pentru ca in Vinerea mare s.a prăpădit. Ati ghicit, infarct miocardic acut!!! Domnilor medici, aveți familie? Copii? Părinți? Bunicuțe? Dacă da, ce căutați la cabinet in loc sa vindeți zarzavaturi in piață sau să maturati strada? Haideți că puteți, sunt joburi demne, cel care și.a dat seama ca mama a suferit un infarct si ne.a alertat a fost un prieten brancardier, fara studii medicale, însă care privește cu infinit mai multă pasiune si omenie meseria pentru care voi ați depus un jurământ. Aveți pacienți pe conștiință? Tu, cea care ai consultat "bunicuța" joi, 29 aprilie 2021, si ai suspectat metastaza in loc de infarct, cum te simti acum cand știi ca 3 copiii au pierdut iubita lor mama?
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna5 ani în urmă
Noul sediu al Centrului Medical Mediurg, este amplasat in cladirea in care era Policlinica cu Plata, la primul rond de pe bulevardui Independentei ce duce la Gara de Sud. Cladirea este o bijuterie arhitecturala proaspat renovata, si care aduce un plus de respect pentru cei ce o utilizeaza. Uram succes firmei in a trata cat mai multi pacienti in conditii mai bune si calitativ superior.
Costin Micu
Costin Micu5 ani în urmă
Fosta casa Ghita Stoenescu (Monument Istoric - Prahova) a fost construita intre 1900-1910 dupa planurile arhitectului Goligher. In ultimii ani a fost adusa la infatisarea de odinioara, fiind unul dintre cele mai bine restaurate monumente istorice din oras. Pastreaza feroneria si picturile interioare originale.
Iulia Alexe
Iulia Alexe2 ani în urmă
Aceasta clinica s-a transformat intr-un judetean doar ca aici mai si platesti. Nu se tine cont de programari, sunt foarte dezorganizati (intra cine apuca, cum apuca). Nu respecta regulile Covid (pun sa astepte si 4 persoane pe un hol de 2/2, ingramaditi).
Stelu Caloianu
Stelu Caloianu2 ani în urmă
NU RECOMAND, lipsă de profesionalism, ești programat la o oră dar constați că medicul vine mai târziu cu cel putin o ora,dacă ceri informații la recepție referitoare la ce se întâmplă nu stie ce să-ți răspundă. Ai de făcut investigații supravegheat de un medic și când colo ai parte de asistente.Totul lasă de dorit!
Locații recomandate