/Mures/Spital

Centrul Medical Puls

Strada Gheorghe Marinescu 4, Târgu Mureș 540098, România

Centrul Medical Puls
Spital
3.5
53 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HH2F+CQ Târgu Mureș, România
+40 265 990
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
COLCERIU AURELIA1 an în urmă
Am dat cinci stele pentru ca nu se pot da mai multe. Am doar cuvinte de apreciere pentru modul in care se desfasoara activitatea: receptie, consultatii, tratamente. Atitudinea personalului este mult peste asteptari. Multumiri din tot sufletul medicului chirurg Georgescu Rares, care prin atitudinea , blandetea vocii si evident profesionalismul sau , mi a dat linistea de care aveam atata nevoie
Recomand tuturor.
Sergiu Morar
Sergiu Morar2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la recepție și dacă răspunde nu vorbesc la telefon
Simona Duca
Simona Duca2 ani în urmă
Servicii si personal de calitate! Suntem foarte multumiti!
Bîzoi Claudiu
Bîzoi Claudiu2 ani în urmă
Mulțumesc dl doctor Melinte și personalului centrului!Un singur minus as avea și anume ca o singura asistenta nu poate face față la 2 etaje! De astfel doamnele asistente foarte drăguțe și receptive la nevoile pacienților...dar nu pot sa se împartă când jos când sus!în concluzie după părerea mea ca să fie totul ok ar mai trebuii cel puțin o asistenta pe secție!Mulțumesc!
Diana Stetco
Diana Stetco4 ani în urmă
Comportament plin de aroganta și extrem de neprofesionist al doctorului Gherman. Având în vedere că a fost o consultație plătită, comportamentul a fost sub orice critică. Numai că nu ne-a dat afara din cabinet. Menționez ca eram cu mama mea în vârstă de 75 de ani. Nu am sa mai apelez niciodată la acest personaj sau la aceasta clinică. Rușine.
Andrew G
Andrew G2 ani în urmă
Oameni necalificati si fara respect. Doamna de la receptie doar s-a uitat la mine fara nici macar sa salute in timp ce eu incercam sa ma prezint si sa ghicesc ce informatii asteapta. La prima vizita, doamna Stingaciu Claudia, cea care era responsabila de recoltare pentru analize a spus ca nici nu a auzit de acel tip de analiza. Eu avand abonament complet si trimitere de la un medic Regina Maria, doamna mi-a spus ca abonamentul nu conteaza si va trebui sa platesc analizele. A doua oara cand am mers mi-a spus la fel, iar cand am vrut sa sun la call center sa clarific situatia, doamna Stingaciu m-a intrebat de numele medicului care m-a trimis si a spus ca da, atunci e gratuit. Deci cu trimitere de la acelasi medic, eu a trebuit sa platesc prima data pentru ca nu m-a intrebat de numele medicului, iar eu nu am spus pentru ca mi s-a zis ca abonamentul nu conteaza.
Cristeaaa
Cristeaaa2 ani în urmă
Personal fără competențe. Iti faci programare cu indicații clare pentru ce ai nevoie de un eco doppler si te suna dupa 3 ore jumate sa-ti spuna ca defapt doctorul nu are studii pentru partea respectiva. Jalnic!!!!!!!!!
Gyongyver Kiss Nagy
Gyongyver Kiss Nagy2 ani în urmă
Programatā pentru o interventie de 7-40 de minute (,asa scria pe hârtie )lá óra 11:30 ,prezentā cu mama lá 11:15 iesite peste 3 ore .Frumoasā clinicā privatā ,rusine !!!!!
Luminita Cotoc
Luminita Cotoc2 ani în urmă
Un spital bine dotat din toate punctele de vedere,personal de nota 10 cu steluță! Am fost operată aici și sunt foarte bine!
Locații recomandate