/Maramures/Spital

Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare

Strada Doctor Victor Babeș 34, Baia Mare, România

Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare
Spital
3.5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH63+V5 Baia Mare, România
+40 262 276 897
spitalpneumobaiamare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tiberiu nagy
Tiberiu nagy3 ani în urmă
covid 19 spre bine personalul medical deosebit doresc sa le mulțumesc din suflet pt efortul depus mulțumesc mult
Florin Pop
Florin Pop4 ani în urmă
O schimbare in bine față de anii anteriori !!
Condiții decente ,personal amabil!!
Monica Eisele
Monica Eisele4 ani în urmă
Serviciile medicale lasă de dorit. Pacientul trebuie să fie atent când i se dă medicamentația pentru că se GRESESTE de multe ori, se dau mai multe decât trebuie. Dacă ai o iritatie trebuie să astepti să vie dna doctor in vizită să-i zică asistentei ce să facă. Este vb despre cei internati în spital.
Motanu' Incaltat
Motanu' Incaltat5 ani în urmă
Din cateva motive trebuia sa fac un control la tbc. 1. Eram bolnav, racit, tuseam, transpiram mult, temperatura mare, etc. 2. Aveam nevoie si de altele. De la fisier am fost trimis la dr. Radu Rodica. Pana sa fiu chemat de asistenta dr. cearta pe hol un pacient. Am intrat in birou, ii spun despre ce este vorba si dupa aceea a inceput sa ma certe si sa tipe acolo de s-a auzit din centrul nou. Am plecat din birou mai mult dat afara si fara nimic cu exceptia unui cd. In afara orelor de lucru, glumind, este "batausa"?
Enache ER
Enache ER5 ani în urmă
Experienta mea legata de acest spital este una groaznica. Servicii de nota 2. Dezinteres total din partea angajatilor.

Prima zi
Am mers la un control (nu consult) la pneumologie la dr. Dragos Madalina fiindca nu m-am simtit deloc bine (nu puteam respira OK si tuseam intruna). Nu aveam bilet de trimitere de la medicul de familie avand in vedere ca era control.
Mi s-a spus de la fisier sa merg sa intreb pe medic daca ma ia sau nu. Sus, medicul a zis ca nu primeste fara bilet de trimitere desi am spus ca platesc daca e nevoie.
1. ai dreptul la control gratuit, se pare ca nu insa si la acest spital
2. ai dreptul la control cu plata, se pare ca nu insa si la acest spital (medicul de familie mi-a spus ca fiind inceput de luna vor sa-si faca norma de bilete de trimitere si ca de aceea nu m-a vrut lua cu plata)
3. de cand si pana cand medicul stabileste daca te ia la cu plata sau nu ?

Consultul in sine e foarte evaziv. Am stat 10 minute in cabinet, timp in care d-na doctor a discutat cu asistenta si de alti pacienti (ba chiar era sa-mi prescire ceva medicament - noroc ca am atentionat-o eu pe asistenta
ca nu e vorba despre mine). La un moment dat, nestiind daca se vorbeste despre mine sau nu, a trebuit sa intreb daca despre mine e vorba. Iar in tot acel timp 2 asistente au intrat in cabinet (sa ia sau sa aduca ceva foi).
Consultul ar trebui sa fie strict orientat catre pacient si strict confidential.

A 2-a zi
Am mers cu bilet de trimitere la ora 8 dimineata. Am asteptat 3 ore si 50 de minute pana sa intru. In tot acest timp tuseam si aveam o stare generala foarte proasta (nimeni nu m-a intrebat insa nimic). D-na dr. mi-a dat sa-mi fac niste analize pentru a 2-a zi.

A 3-a zi
M-am prezentat la analize la ora 7:20. Mai asteptau inca circa 8 persoane si 2 erau inauntru. A durat 45 minute pana sa iasa acele 2 persoane din sala de recoltare (fara sa ni se dea nici o explicatie). Intre timp intrau
si ieseu oamenii in sala de recoltare la greu (ex.: a venit o doamna - a dat un telefon in care a zis "am ajuns" - a venit o asistenta care a preluat-o si a dus-o in sala de recoltare).
Am stat in total 2h 30 minute la recoltare de sange.
Doamna ce introducea datele pe calculator se misca nu incet, ci extrem de incet - dupa fiecare tasta batuta se uita pe monitor.
Am intrebat cand pot scoate analizele - mi-a spus ca in jurul orei 13.

In jurul orei 13 m-am prezentat dupa analize: mi s-a comunicat ca nu sunt gata ca au fost foarte multe. Am ramas masca: am fost circa 15 persoane la recoltare in acea zi iar analizele pe care eu le-am facut, conform afiselor
de pe usa salii de recoltare "se elibereaza in aceeiasi zi". Eu sunt convins ca cineva nu a avut chef de lucru si de aia nu au fost terminate in timp.
In plus, daca tot stiau ca nu sunt gata puteau sa ma telefoneze, avand numarul meu de telefon.

Acum sunt foarte nesigur de cat de OK realizate sunt analizele mele: in primul rand cand mi s-a recoltat sange eram plin de nervi (dupa 2 h de asteptat si vazand cate nedreptati se fac), iar analize ce trebuiau realizate in
aceeasi zi acum o sa fie facute doar pe luni (era vineri) - cum sa mai am incredere ca rezultatele sunt OK ?!

Deci dupa 3 zile de umblat si stat in acest spital, eu ma simt la fel de rau... practic nu am rezolvat absolut nimic.. din contra pot sa zic ca m-am umplut de nervi si ca starea mea s-a inrautatit.

A 4-a zi m-am prezentat la medic cu analizele. Le-a luat d-na asistenta. Astept circa 1h la rand. Cand imi vine randul vine asistenta afara si imi spune ce i-a spus d-na doctor. Mi-a fost refuzat dreptul de a vorbi cu d-na dr..

Cat am stat acolo am vorbit si cu altii care asteptau si nimeni, dar absolut nimeni, nu era multumit de ceea ce se intampla. Insa cei mai multi nu comenteaza, sau daca o fac o fac personalului caruia nu ii pasa oricum.

Concluzia: angajatii is tolaniti, lucreaza doar cand au chef si nu sunt niciodata luati la rost. E o dezorganizare totala si o lipsa de respect fata de pacient.

Un spital in care nu doresc nimanui sa ajunga, caci tu, ca pacient, nu valorezi absolut nimic.
Chester Sandor
Chester Sandor6 ani în urmă
Am fost cu mama in biroul Dr. Radu Rodica, pt detalii despre tatal meu internat acolo de 2 saptamani ca sa intrebam RESPECTUOS de ce i se deterioreaza starea iar Dr. Radu Rodica si-a inceput discursul PROFESIONAL spunand ca refuza sa vorbeasca cu mama mea, sotia pacientului, motivand ca stie ea din barfele din sat lucruri despre ea.ne-a socat si bulversat total!!! a mai spus ca pacientul este netransportabil pana la Judetean pt. un consult necesar si URGENT si sa-l mai tinem acolo cateva zile! pana am insistat noi la alt doctor si am cerut si reusit sa fie transferat pe propria raspundere. stiu ca un spital primeste bani pt fiecare pacient si nu ma pot gandi la alta explicatie deocamdata decat: mai multe zile acolo rezulta mai multi bani in pusculita? groaznica experienta! poate ajuta pe cineva acest comentariu.
Adrian Dan Pop
Adrian Dan Pop7 ani în urmă
Este mare nevoie de investitii si implicare pentru oferirea unor servicii vitale pentru un numar extrem de mare de pacienti.
Un spital care poate capata o importanta regionala.
Bodolay Botond
Bodolay Botond7 ani în urmă
Măcar aici, spre deosebire de spitalul județean, e liniște, presupunând că nu nimerești în salon cu țărani care sunt gălăgioși, inculți, nu se știu comporta, cu copii copaci mădăriți.
Locații recomandate