/Galati/Spital

Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați

Strada Gheorghe Asachi 2, Galați 800487, România

Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați
Spital
3.5
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JF+CC Galați, România
+40 236 469 100
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alina Popoiu
Alina Popoiu2 ani în urmă
Buna ziua,
Am fost de curand internata cu un pitic pe sectia de cardiologie a spitalului. De la intrarea in spital pana la iesire am intalnit cadre zambarete, chiar prin masca🤗 Oameni fresh si empatici, calzi cu piticul, explicatii pentru mine. M-am simtit ca la privat. Curatenie, atentie, mancare delicioasa, sotul ne facea zilnic mancare dar am mancat in spital, mirosea tare bine si era gustoasa.
Ne-am externat sanatosi si cu amintiri frumoase. Multumim doamnei doctor Moraru si intregului personal de la urgente si de pe sectie!🙏
Sa aveti curaj sa mergeti la spitalul de copii, se intampla lucruri frumoase!
Elena Mocanu
Elena Mocanu2 ani în urmă
Buna ziua!
Care este rostul programarilor on-line, daca nu se respecta?
Am facut o programare la ortopedie, crezand ca s-au schimbat politicile din spital, mai ales ca suntem in stare de urgenta, cu un numar destul de mare de pacienti Covid. Dar surpriza!!! Holurile pline, pacienti la toate cabinetele, distantare lipsa.
De ce se fac programari incepand cu ora 8.00, iar doctorul vine dupa ora 9.00?
Sunt copii care au nevoie de o consultatie si stau cu orele, cu toate ca au programare....e de vis.... Nu s-a schimbat nimic...poate doar fatada cladirii.....Bataia de joc inca exista.
Daniela Stratulat
Daniela Stratulat2 ani în urmă
Sunt multumita de spital si de personal. Eu sunt din Braila si comparativ cu ce se face la noi pentru copii in Galati spitalul si interesul care si-l dau pentru copii este de nota 10. Felicitari!
Daniela danielusha
Daniela danielusha2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce eu ca părinte, trebuie sa plătesc zile de spitalizare dacă copilul are peste 3 ani. Cum poți sa lași un copil de 3 ani sau chiar 5 ani singur în spital. Dacă nu ai bani sa plătești , ce faci???? Ca sa nu mai zic ca ,condițiile nu sunt tocmai pe roz.
ADIna Nalbaru
ADIna Nalbaru2 ani în urmă
Nota 10 pentru Doamna Campeanu
Marcela , nota 0 pentru Doamna psiholog de acolo Rusu Carmen , o atitudine proasta , complet neprofesionala , da diagnostice din burta ;
Georgiana roth
Georgiana roth2 ani în urmă
Bună,am fost internata cu bebelus de o luna,m au ținut pe holurile spitalului de la ora 17 pana la ora 21, după m au mutat într-un salon sa ast rezultatul la testul PCR (negativ) iar la ora 01.15 am fost transferata pe sectie(infirmiera nu a carat bagajul meu ca are probleme....mi a luat copilul).
De la ora 01.15 pana a doau zi la ora 16 nu a venit nici un medic sa îmi vadă copilul,am fost la asistente și am insistant dacă vine cineva la copil sa il vadă dacă nu se plec acasă-*tot îmi ziceau ca e la domnul profesor și a fost în ședința o sa vina(menționez în ambulator mi au zis sa ma internez la urgenta deoarece copilul mic e o bomba cu ceas).Nu mi a plăcut deloc lipsa de interes și nepăsarea cu care tratează copite .La baie nu era dezinfectatv
si sunt multe probleme.
Mirela Tanase
Mirela Tanase2 ani în urmă
Din punct de vedere al curățeniei este ok, poate mici modificări în ceea ce privește toaletele, caditele pt bebeluși ar trebui schimbate și nu există consumabile. Personalul foarte dificil și arogant. Mâncarea pt copiii aflați la regim foarte proastă (Ex. dimineață - gem, la prânz și seara orez).
Radu Maricela
Radu Maricela2 ani în urmă
Am fost pentru preluare analiza test PCR, preluarea probelor s-a lăsat cu durere mai ales recoltarea nazala, unde cu toate ca i-am menționat ca ma doare, m-au bufnit lacrimile, strănutul, Dna asistenta ce mi-a recoltat îmi tot zicea sa ma relaxez și ca trebuie sa suport o "recoltare corecta asa cum au fost instruite". Eu înțeleg necesitatea unei recoltării corecte, dar în limita bunului simt, nu introducerea pariului de recoltat în sinusuri deoarece eu asta am simțit, și răsucirea de nenumărate ori în ambele nări, dacă e sa ai virusul, oricum iese și la o atingere mai ușoară în limita suportabilitatii durerii.
PS: Recoltarea fost dimineața iar eu am rămas cu durere și usturime în nas întreaga zi.
Locații recomandate