/Galati/Spital

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire"

Strada Nicolae Alexandrescu 99, Galați, România

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire"
Spital
3.7
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VV+RG Galați, România
+40 236 412 301
maternitategl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea Buduca
Andreea Buduca2 ani în urmă
Am decis ca Dna Dr Trus să îmi urmărească sarcina și am făcut cea mai buna alegere. A fost foarte implicata pe timpul sarcinii, dar și a nașterii prin cezariană. Am născut aici la maternitate și pot spune că nu mă așteptam să fiu tratata atât de bine și ca personalul sa fie atent la nevoile pacientului fara a pretinde primirea vreunui bănuț.
94bondgirl
94bondgirl4 ani în urmă
O poveste lunga dar a scurtez cat pot. Am fost insarcinata si mi-a fost recomandata Dr Dinu Mariana. Cu toate ca si primul meu copil a fost nascut in maternitate si nu a fost nici pe departe o experienta placuta, m-am incumetat sa aleg tot un doctor de acolo si la a doua sarcina. Pana in luna a sasea de sarcina toate bune si frumoase. Vizite dese la cabinetul doamnei, a fost draguta si intelegatoare. La un moment dat am avut un episod scurt in care nu mai stiam cine sunt si de unde vin si am mers ziua urmatoare sa o anunt pe doamna doctor. Diagnosticul a fost " nu stiu ce sa zic, du-te si cauta un al medic de la spitalul judetean ca eu nu stiu ce sa fac". M-a speriat un pic dar zis si facut. Una peste alta nu aveam nimic grav iar nasterea a decurs ok. Peste un an m-am dus la medlife la ginecolog cu niste usurimi in zona intima iar cand am ajuns acolo m-au bagat la distinsa doamna Dinu. i-am explicat ce simptome am si a inceput aproate urland " Dar ce vii la mine? Pare ca sunt eu vreun urolog ceva sa te tratez eu pe tine de infectie urinara? ce cauti aici?" si vrute si ne vrute. am tacut si am iesit. Ca idee aceasta doamna are probleme psihice. Cat timp mergi la ea la cabinet e totul bine dar sa te fereasca dumnezeu sa te vada in alta parte ca aia a fost. O experienta traumatizanta ce sa zic. Nu o recomand nici daca ramane ultimul ginecolog pe aceasta planeta
TapOut Music Inc.
TapOut Music Inc.4 ani în urmă
Afirmatii asistente : " Daca erai in afara nu te baga nimeni in seama la 9 luni " , " Asta este durere la tine , sa vezi ce te asteapta". In afara de asta in timpul consultului la doctor asistentele stau deoparte si se tin de glume pe seama pacientei. Pacienta a nascut singura in pat deoarece moasa a preferat sa doarma in tura de noapte. Sotia mea este lasata sa sufere cu contractii si i se reproseaza ca nu au ce sa ii faca pana i se rupe apa. Spital de Ev Mediu. P.S. Cate dintre asistentele de acolo au vazut spital din afara tarii ? Asigur transport unei moase sau asistente sa ii arat eu spital in Austria, sa vada comportament fata de pacient si proceduri. Sa va fie rusine.
P.S.S. Feriti-va de doctor Soloviev. La cabinetul particular se comporta frumos dar la spital se comporta urat si are un limbaj suburban fata de pacienta. Spaga este impamantenita la acest spital.
Liliana Cabari
Liliana Cabari4 ani în urmă
maternitatea e ok asta daca nu cauti luxul de prin alte tari pt Romania e destul de curat cat despre personal depinde de cn dai eu am fost mulțumită de moase si de dr .ce m a supărat este ca exista o moasa/asistenta care e comunistă și cred că nu si are rostul acolo e destul.de in varsta si rea in rest toate fetele drăguțe si ajutătoare... multumesc lui Dumnezeu ca exact dupa ce am nascut am stat doar 2 ore in preajma comunistei ma gandesc ce fel a fost cu cele care au avut ghinionul să nimereasca pe.tura ei...nu vreau sa intru in detalii cate ne a zis nu doar mie la toate care eram acolo... 😂concediați o ca eu de nu eram lauza ii dădeam cu plosca in cap😂
Tyna Cra
Tyna Cra2 ani în urmă
Salutare.
Am născut doi copii la maternitate și amândouă sarcinile au fost supravegheate de doamna doctor Trus Ana Maria. Primul copil l-am născut în 2014 în ianuarie și al doilea copil în anul 2018 în noiembrie. Este un medic profesionist și un medic care pune suflet. Mi-a răspuns tot timpul când aveam o problema.
Personalul medical este ok dar personalul care au grija de copii lasă de dorit. Sunt multe de zis în referitor la personalul care au grija de de copii dar o lăsăm pe altădată.
Ar trebui ca tot personalul medical indiferent ca ești medic, asistent sef(moasa), infirmiera ar trebui sa se ducă cu drag la spital și să-și spună în fiecare zi: "ma duc sa ajut o mămică și ma întorc cu noua viață ".
Sunt conștientă ca nu este ușor sa fii medic asistent șef sau infirmiera ca să aibă grijă de mămicile cu burtica dacă tot și-au ales acest drum ar trebui sa va faceți meseria de placere sau ca va place ceea ce faceți și sa nu existe diferențe de statut social la mămici.
Dacă doriți sa deveniți medici cei mai buni, asistente șef(moașe) cele mai bune sau infirmiere cele mai bune, făceți-vă meseria cu drag și apoi veți fi la rândul d-voastră recomandați mai departe sau răsplătiți.

Succes tuturor în cariera și sănătate tuturor mămicilor cu burtici și bebei sănătoși și voinici!

Seara bună!

.
Katy A
Katy A2 ani în urmă
Cred ca toti doctori si personalul din Gl is facuti de acceiasi mama....fugiti de galati ,
Sunt asistente ,doctorite din galati in alte orase din romania exe :brasov,etc pe ele le vezi din prima imbufnate ,cuocoanele si le ajungi la nas
Vs alti doctori ele parca is Dumnezeu nimeni nu is ca ele! Rusine ,😶!!!!
Alex Ferdean
Alex Ferdean2 ani în urmă
Soția mea a născut aici la dna Dr. Truș și a avut o experiență foarte plăcută.
Marian Şerban
Marian Şerban2 ani în urmă
Cu toate că toate femeile nu au experienta plăcute pe aici totusi aici apare o noua viata.....
Locații recomandate