/Galati/Spital

Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”

Strada Traian 290, Galați 800179, România

Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”
Spital
3.4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F25Q+PH Galați, România
+40 236 479 401
spitalpsihiatrie-galati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anamonica anghelus
Anamonica anghelus3 ani în urmă
Fac apel tuturor care aveti rude internate la acest spital sa insistati sa vb cu ei pentru ca inauntrul se intampla lucruri foarte grave. La poarta vi se dau informatii false despre pacienti. Batuti , batjocoriti, stransi de gat pana la lesin daca nu vor sa inghita pastilele care nici ei nu stiu c'è pastile sunt., Legati de pat, sedati ca sa doarma 20 de ore in contiuo de-si fac nevoile in pat. Aveti curajul si vorbiti, suntem foarte multi in situatia asta. Gore Gore te rog contateazama pe fb .
Gore gore
Gore gore3 ani în urmă
Mama mea a fost batuta de un ifirmier la sectia de urgente aveti grija. Voi depune o plangere spitalului si daca nu se rezolva nimic voi merge eu mai departe.
Alexandru Popa
Alexandru Popa4 ani în urmă
Cel mai prost Spital de psihiatrie din Tara.Aici pacienții sunt tratați cu indiferenta și în bătaie de joc cel puțin de infirmieri.Consider că cei care ajung acolo din diferite motive au dreptul la un tratament uman. A fost tata a stat 2 săptămâni a fost dus pe picioare și a fost luat în cărucior nici salvare nu au fost în stare să ne pună la dispoziție investiții nu se fac.Acum e internat la Terapie intensivă cu puține șanse de scăpare problema e la plămâni. Ce e de făcut Domnilor de la conducerea acestui Spital.Luați masuri .
Jojo chanel
Jojo chanel4 ani în urmă
Din păcate toate categoriile de personal au o atitudine neconformă, cu locul respectiv și anume: DOCTORII iau șpagă , unii asistenții și infirmierii la fel, se înjură, fumează... se
mănâncă din porția pacienților , ...se doarme ...nu toți suntem internați cu probleme ce nu ne dăm seama ce vedem in jurul nostru.Alo...Managerul spitalului...trezirea la realitate!!!!
Ionut Minga
Ionut Minga5 ani în urmă
Lasa de dorit din toate punctele de vedere! Este inacceptabil ce se intampla la acest spital! Am fost sunat de 3 ori sa vin tocmai din C-ta sa-l externez pe fratele meu,si cand ajung acolo aflu ca cei de la externari i-au dat drumul sa plece singur fara nici un insotitor! Sa nu credeti ca lucrurile vor ramane asa! O sa merg pana la capat si cei vinovati vor fi pedepsiti!
Carmen Carmen
Carmen Carmen5 ani în urmă
Un spital unde au loc violente fizice si sexuale asupra pacientilor. Este iadul pe pământ, fapt confirmat si de alții.nu se poate intra in saloane (ca vizitator) deci nimeni nu știe exact ce se întâmpla acolo. Pacienții nu sunt îngrijiți corespunzător de către personalul medical, aceasta grija revenind tot membrilor familiilor celor internați. Mai bine te tratezi acasă.
Aurelian C
Aurelian C6 ani în urmă
Spital de specialitate cu personal specializat si profesionist.
Laurentiu Marin
Laurentiu Marin6 ani în urmă
Foarte bun
Locații recomandate